Boy uzaması olur mu olursa kaç cm uzama olur?

fotoğrafta gördüğünüz üzere 16-18 arası gösteriyorum ve henüz sakalım da çıkmadı

fotoğrafta gördüğünüz üzere 16-18 arası gösteriyorum ve henüz sakalım da çıkmadı

Ergenlik kabaca 13 22 arası yaşanır uzama ise yaklaşık 28 29 a kadar devam eder ama 18 19 dan sonra çok bir gelişme bekleme
Ayakkabısız 1.78 falan desek 17 yaşında olsan 1.83 genlere spora beslenmeyede bağlı olarak bence 1.85 falan olursun türkiye ortalaması açısından çok iyi
Yaşın 20 yse tabi genetik ve beslenme yine önemli ama 2 3 cmden çok uzamazsın
Cevap
2Cevap
dostum eklem grafisine baktıracaksın ort uzm dr a
yesss
boyun kac?
okuyor musun?
arkadas cevrenin yaklasimi acisindan
ya bir s.. git şurdan arkadas cevren disliyor mu seni onu soruyoz universitede bu tipte birine herkes sumuklu diye bakar illa bunu mu duymak istiyordun?
universitede okuyor musun? yoksa amele misin?
Kardesim Allah'a emanet ol o zaman kusura bakma.
Kusura bakma kardesim o yuzden demedim yanlis anlama yasina göre demeyi kastetmistim ben. Sen gayet yakisiklisin (simdi boyle dedim diye gay deme)
ee toplum özgurluk istiyoruz diyince olacagi bu. zina da almis basini goturuyor bu sitede yazilanlari gorunce içim aciyor ahlaksizlik zina dizboyu gercekten
Öyle maalesef ama zina da cok var. Allah herkesi zinadan korusun gercekten zinayı yasam tarzi edinen insanlar var bu sitede.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar