Zaten düzenli aralıklarla hematoloji bölümüne gidiyorum lenf bezi büyümeleri yüzünden doktor bana herhangi değişiklik olursa vücudunda gel demişti 4 gündür üst bacak alt bacak ve kollarımda böyle küçük morluklar oluşmaya başladı vurmadimda zaten iç kısımlarda çoğu vuramam da dahiliyeye sorsam mı aileme de gösteremiyorum hemen paniğe kapılıyorlar cok fazla küçük küçük varlar
Ciddi bir hastalık olabilir altında yatan bu sadece anemiden olmaz.. Korkutmak istemem ama lenfomanın belirtileri de böyle maalesef. Benim erkek yeğenimde beyaz kan eksikliģi var akdeniz anemisi. Ama tamamen beden yüz renginde tuhaflık var böyle küçük morarmalar değil. Resmen çocuğun rengi siyah sarı gibi. Mutlaka hematoloji doktoru görünmelisin en kısa zamanda.. Ben yıllardır bu hastalıkla savaşıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin..
@kurtboğan Evet bilmez miyim, tamamen genetik. Pika sendromu da vardı bende. Başımı kaldıramıyordum, okuduğumu anlayamıyordum. Normalde bir kez okuyunca bir şeyi, şıp diye kelimesi kelimesine aklımda kalıyordu ama işte 😑 Doktora gittim, kan tahlili filan değerlerim 6 çıkmış, biraz daha geç kalsaymışım hastaneye yatırılabilirmişim😐Neyse işte başladık tedaviye , üç yıl oldu. Kendime geldim🙂Ama hapı uzun süre, 2 hafta filan, kullanmasam yine aynı 😐
Benim yeğenim hatasıydı ve 2 haftada bir kan alıyordu ama bu çözüm değildi büyüdükçe vücut şekilleri bozulur bizde 4 yaşında ilik nakli yaptık 2 yıl oldu kendi kanını üretiyor şimdi gayet sağlıklı 6 ayda bir kontrole gidiyor
En İyi Cevaplar