3 yıldır bulimiayım hatta 4 yıl olacak 2 yil surekli her yedigimi ictigimi kustum ölümlerden döndüm hastanede tedavi gordukten sonra anneminde baskisiyla cok nadir kusuyordum su an bi suredir devamli kusuyorum ama gunde ortalama 2 3 defa falan asiri kusmuyorum öyle besleniyorum da gece kusamiyorum ailem yuzunden ama baya yiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
merhaba sevgili KS üyemiz ;
Öncelikle sunu söylemliyim ki bu hastalık günümüzde gittikçe artan ciddi bir beslenme bozuklugudur. Bu süreçte diyetisyen desteği ile beraber mutlaka psikolokij destek almanızı öneririm , kilo alma , verme gibi durumlar hayatımızda gayet olağan şeyler oldugu gibi bunu yaşantımızın merkezıne entegre ettiğimizde blumıa , anoreksıya gibi ciddi rahatsızlıklar gözleyebiliyoruz , Bu rahatsızlıgın tabiki birçok olumsuz sonuc dogurdugunu söyleyebilirim ;
Özellikle sürekli kusmaya bağlı Tükrük bezi enfeksiyonu, pankreas genişlemesi, özofagus enfeksiyonu, barsak fonksıyonlarında bozulmalar
Elektrolit anomalileri, düşük kan magnezyum düzeyi ve ödem pronlemi ,
Mide asidinin ağıza gelmesi ile diş çürükleri aynı zamanda diş minesinded bozulmalar...
Sürekli kusmaya bağlı yıne sizde arada yogun bir halsizlik , Güçsüzlük, yorgunluk, ciddi nöropatiler, krizler ve hatta Adet düzensizlikleri yaşayabilirsiniz.
Kısacası bu rahatsızlık ve tekrar eden aşırı yeme-boşaltma sirkülesyonu sizin tüm sindirim sisteminizi olumsuz anlamda etkiler; vücutta kimyasal ve elektrolit dengesizliklere yol açar. Sonuc olarak da kalp ve diğer tüm organların işlevleri olumsuz etkiler. AmA En kötüsü de Elektrolit dengesizlikler dediğimiz bu durum hiçbir uyarı vermeden direk ölüme bile götürebilir . Bu nedenle bulimia gibi hastalıkların tedavisi oldukça önemlidir.
o yüzden size önerim bu konuda profesyonel bir destek almanız ve süreci daha kontrol altında yürütmeniz olacaktır , bazı şeyler ihmale gelmez , sağlık gibi.. En önemli de sağlık konusunda beslenme.. Güzel haberlerinizi almayı ümit edıyorum , sevgiler..