Bırakmayı denemedim bile. Eski patronumun babası (Malatyalı ve o yörenin şivesiyle konuşuyordu) İstanbul'a oğlunun yanına geldi, dr a götürdük ve dr sigarayı bırakmasını söyledi. Adamın cevabı : Bak hele kavata dese karıyı boşa (ki patronum 55 yaşında adam 80 yaşında) hemen boşayacam ama cigarayı bırak diyo 70 yıllık dostumu neden bırakacam... diye küfürler sıralamıştı ama çok gülmüştüm...
Evet. Malesef uzun bir süre sigara kullanmıştım. 2 yıldır hiç içmedim. Bir tane bile. Her an içebilirim bırakmadım yani. Sadece 2 yıldır canım istemiyor hâlâ erteliyorum. Canım vok ustiyor aslında ama ićmediģim ićin de çok mutluyum. Darısı baßınıza arkadaşım... ☺😊😎
10 sene önce bırakmış bir bayana sormuştum da o istek hiç geçmedi hep bir mücadele içindeyim demiştide baya etkilenmiştim kadının halinden sonrasında peşinden bir sigara yakmıştım bu senin için gelsin dercesine 😂
aslında ben keyfime düşkünüm. Balığa gittiğimiz gün nehrin kenarına uzandım ve biramı açtığımda canım sigara yakmak istedi. Tekrar başladım. Pazartesi günü komple atacağım
Denedim onuda bu sefer o hiç elimden düşmüyordu biberon gibi, ne farkı var ki yine bişeye bağımlı kalıyorsun sigara gibi onuda içiyorsun. Oda zararlı belki sigara kadar değilsede zararlı yani 😁
En azından karbonmonoksit katran zifir girmiyor vücuda. Bitkisel gliserol ve nikotin. İlk başlarda biberon gibi oluyor ama nikotini arttirinca ve sigara içimi tank kullanınca düzeliyor.
Her gün bir iki tane içiyorum. Captain Black ya da Djarum Black alırım. 2-3 hafta gidiyor. Bazen hiç almıyorum. Her gün 1-2 tane içmediğim zaman, içki içmem gerekiyor.
En İyi Cevaplar