Geniz akıntısı nasıl anlaşılır? Balgam rengi sarı mıdır geniz akıntısında ve nasıl önlenir? Burnum tıkalı ve genzimi dilimle her zorladığımda hafif kıvamlı renksiz sıvı çıkartabiliyorum acaba normal mi? Geniz akıntısı nasıl önlenir?geniz akıntısından kurtuldum
Geniz akıntısını yaşamayan bilemez. İnsanın ruh halini düşürüyor cidden. Bir dönem sık sık geniz akıntım oluyordu. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sana bir iki önerim olacak. Bunlar;
Geniz Akıntısından Nasıl Kurtuldum
*Bol bol sıvı için. *Eczaneden burun spreyi alın ve kullanın. *Sıcak su buharını soluyun. *Ellerinizi sık sık yıkayın. *Grip aşısı olun. *Nemli bir havada durun. *Nane limon kaynatıp için. *Bal tüketin. *Zencefil çayı için. *Uyurken takviyeli yastıklar kullanın. *Tavuk çorbası için.
geniz akıntısından kurtuldum
Geniz akıntısından kurtuldum
demek için bu dediğim şeyleri mutlaka yapın. Ama baktınız bunlara rağmen geçmiyor. O halde mutlaka doktora gidin. Beyinle alakalı bir sorun olabilir.
Geniz akıntılarında bazen grip, nezle gibi hastalıklar var iken kendi arkadaşımda da gördüm sinüzit gibi rahatsızlıklar da çıkabiliyor. Grip ve nezleden farklı olarak sinüzit de aşırı derecede baş ağrısı oluyor. Ama sen yinede bir doktora görün
Sarı balgam alt solunum yolu enfeksiyonu ya da viral bakteriyel enfeksiyonu işaret eder balgamın artması soğuk algınlığı işaretçisidir. Arkadaşlar şuradan sağlık sorusu soracağınıza hastaneye gelinde muayene edelim adam değil miyiz lan biz
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi netten baktım her insanda oluyomuş birmiktar genizde mukus benimkinin rengi yok kıvamlı ama hafiften bide bir burnum %75 tıkalıyo diğeri açılıyo ikisi pek açık olmuyo aynı anda o neden?
Daha fazla bilgi alabilmek için lütfen pro sürümü deneyiniz. Yemin ederim şurada daha fazla hasta bakıyorum bu nedir ya. Hastaneye beklerim teşekkürler
Septum kırığın vardır gülüm. Görmeden tedavi bekliyorsunuz abi doktora gidinsene. Boşuna mı okuyorum artık buradan muayene ücreti almaya karar verdim yattığım yerden para kazanırım
En İyi Cevaplar