Arkadşlar orta okuldan beri çektiğim aknelerden nasıl kurtulurum cildiye için randevu vs bulamıyorum lütfen yardım edin! 🥹

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadşlar orta okuldan beri çektiğim aknelerden nasıl kurtulurum cildiye için randevu vs bulamıyorum lütfen yardım edin! 🥹

Sende gördüğüm kadarı ile sadece akne yok akne izleride var. Ama hiç canını sıkma geçirmek mümkün hızlı bir şekilde. İstersen çay ağacı yağı kullanabilirsin. Hem izlerini geçirmiş olursun hemde sivilceleri hızlı bir şekilde geçirmiş olursun baya etkili gerçekten tavsiye ederim. Ya da medacassol kremi kullanabilirsin bu kremde gerçekten baya etkili.
Aknelerden kurtulmak için birçok farklı yöntem vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Akne sorunu yaşadığınız için üzgünüm. Umarım bu öneriler size yardımcı olur. Kendinize iyi bakın! 😊
Eğer paranız var ise hiç uğraşma direk özele gidin yüz yıkama jeli serum ne gerekiyorsa cildine göre al ya da devlet hastanesine kapıdan gidip doktora rica et randevu bulamıyorum ama kendimi de kötü hissediyorum bu hayatımı etkiliyor de sana göre ürün verirler. Ama önemli olan neden sibilcelendiğin. Yani vücutta bakteri mi var sa çıkartıyor yoksa temizlik ve yemek düzenin mi sağlıklı değil
Nasıl bulamıyorsun özel hastaneler de dolu mu? Biraz antibiyotik ile toparlarsın o kadar kötü değil maalesef buradan bir ürün önermek seni çok yanlış yönlendirmek olur bir süre de beslenme düzenini değiştirebilirsin be iki günde bir yastık kılıfını değiştirmeyi unutma
Cevap
12Cevap
Krem sürmeniz lazım
Stres kaygı endişe korku vs ne varsa duygularını tespit etmek ve bedenindeki yerlerini kabul edip o duyguyu ve yaşadığın stresi kaygıyı vs serbest bırakmak. Beden zihnimizin mahremi dir.
Liseye giderken bende de çok vardı ve hayatımda ne zaman sadeleşsem birşeyleri yensem kabul ettiğimde cesaret gösterdiğimde bedenimde de değişmeler oldu. Yıllar içinde aknelerim yok oldu. Stresimi yendim baskıyı korkuyu vs ne yaşıyorsam adını bilmediğim ve bana iyi gelmeyen tüm duygularımı kabul ettim. Şimdi çok daha iyiyim...
Özel dolu değilse özele git. Bir uzman görüşü ile bizim görüşlerimiz farklı ve yanlış olabilir. Özele gidemem derseniz devlet hastanelerine normal gidin ve sıra olup olmadığını sorun. Geçenlerde randevusuz sıra buldum. Eğer hala sıra bulamazsanız ve bankodaki sekreter size yardım etmez doktora sormanız için yönlendirmezse baş hekime durumunuzu anlatın.
Kesinlikle gözenek sıkılaştırıcı bir cilt temizleme losyonu al ve sabah akşam onunla yıka iki günde bir de zerdeçal maskesi yap 1 hafta 10 güne kadar hepsi geçer izleri de zerdeçal sayesinde azalır baktın lekeler belli oluyor eczaneden leke onarıcı krem iste düzenli onu kullan bir ay sonra mis gibi cilt ama hepsini mutlaka eczaneden al cilt tipine göre iste.
Dermatoloji uzmanına görünmen lazım ama hap verirse kullanma sakın bende de aynıydı 2 tane yakıcı krem verdi ama nasil bir şey gözlerim dışarı fırladı resmen çok berbat ama zamanla azaldı yine oluyor akne onlar çok kötü olmuş yüzün hemen tedavi olman lazım
Cosrx salyclic acid gel dene (sabah akşam 1 fındık tanesi kadar yüzün ıslakken kopurt ) +nemlendirici olarak da cerave losyon (cildini kurulamadan hafif ıslakken sur kuruyunca da güneş kremi)+güneş Kremi (tercihen la Roche posay) ve haftada bir kil maskesi (gözenekli görünümü azaltır.
Bende senin gibiydim bak suanki remime bir tane kalmadı cildiyeye düzenli gittim
Instagram da eczacıların sayfaları var onlar gerekli ürün önerilerini yapıyorlar oraya bakabilirsin
Advantan kremi gunde 1 defa yüzünü güzelce yıkadıktan sonra gece yatmadan önce yedirerek kullan Birde kuruyemiş kızartma asitli içecek cikolata nutella cips ve yaglı yiyeceklerden uzak dur Çok tüketme Kendine haftada 1 ödül koyarak tüket Gecmiş olsun
Benim eski manitada da doluydu çok uğraştı sonra bir krem buldu tamamen düzeldi ama neydi hatırlamıyorum
Özel cildiyeye git özel 2-3 kremi filan karıştırıyolar yani eczaneden alıyosun geçiyo merak etme ama acil git doktora daha fazla kendini sıkıntıya sokma
Estetik doktorları var lazer ile tedavi ediyorlar
Randevu bul ve rakutan tedavisine doktor kontrolunde. basla
Munderm jel işe yarayabilir. Benim cildim yağlı
Omega 3 kullan, yemek düzenin nasıl bilmiyorum ama sağlıklı beslenmeye önem ver onun dışında çok kafana takma biraz psikolojik gibi geliyor bana
Sabah 10 da gir sisteme düşüyor ilaç kullanman lszim
Oksijenli su ile sil gece falan
Bence hani şu zencefilli shotlar falan varya onları bı dene onların baya bı etkisi olmuş çoğu kişiye
İnşallah faydası olur
Ben biliyorum da ayıp olur boş ver
ak ne ya
Nodül var gibi izotretinoin şart
Nasıl bulamıyorsun
cildiye
Yüzünü yıka 😂
badem yagı kullan
Ben ilaçla kurtuldum
Çok kotu duruyo
İlaçla en kolay
Zoretaninnnn