Şeyma Subaşı ile benzerliğiyle şaşırtan ABD’li model Hailey Baldwin, katıldığı televizyon programında dişleriyle şişe kapağı açarak herkesi şaşırttı.“Bunu evde denemeyin” diyen ABD’li güzel, ilginç yeteneğini nasıl keşfettiğini şöyle anlattı:
“Bahamalar’da bir çekimdeydim. Teknedeydik ve şişe açacağımız yoktu. Yanımdaki insanların keyfinin kaçmasını istemedim ve şişeyi dişimle açmayı denedim. Böyle havalı bir şeyi yapabildiğimi fark edince bir oturuşta 16 şişeyi açtım!”
Baldwin’in bu itirafı herkesi şaşırtırken, sunucu Jimmy Fallon “Sen tanıdığım en havalı kişisin” dedi.
Sevgiliniz için dişinizi feda edip ağzınızla şişe kapağı açabilir misiniz? #1GülüşüneBakar #Meczup
Dişleriyle şişe açan ABD'li model yeteneğiyle şaşırttı! Sevgiliniz için dişinizi feda edip ağzınızla şişe kapağı açabilir misiniz?
Bu çok şaşırtıcı bir olay değil aslında, Zaten hep böyle olur, (Kesinlikle herkes için geçerli değil) Sinema, yazarlık, yönetmenlik ve tiyatro sektörlerinde, Mükemmel sanatsal işler yapan bir aile *BALDWİN* kardeşler, bu zirvede kalma yeteneğini yaklaşık 30 yıllık emeğe borçlular, ama demek ki çocukları fazla nimet ve refah içinde büyüğünce, ancak şımarıklıkta ve saçmalıkta zirveye zorlaya biliyorlardır. Dünya da herkes annesinin ve babasının izinde gitmeye cesaret edemez.
Meczup_Hatun Hn. Efendi aslında önemli bir noktaya parmak basmış Baban vezir olabilir, Önemli olan, Senin rezil olmaman…
Bizim bir arkadasta aciyordu sonra disler dokulunce yaptigi hatanin buyuklugunu anladi.. Sakin ola o isi denemeyin bile.. Onlara iyi bakin benim gibi kendi disleriniz hizmetinizde olsun.
Dişleri 5 sene sonra dökülcek, diş eti kendini bıraktığı için ağzında bakteri oluşacak ve bu da ağız kokusuna yol açacak. Agzindaki kemikler zamanla eriyecek ve çenesini hareket edemez hale gelecek... bence tüm bu olaylari yasamakta bir yetenek!
Her zaman yanımda açacak taşırım. Anahtarlık şeklinde bir açacağım var tüm soda severlerin yanında taşımasını tavsiye ediyorum. Diş tedavileri cep yakıyor.
Anlamadım birşey var biz hep dişimizle çocuklumuz dan buyana gazoz kola fanta şişesi açtık bunu bir amerikalı model yapınca mı yetenek oldu aklımda deli sorular 🤔🤔🤔
Bende onu dedim biz çocukluktan itibaren gazoz kola açıyoruz yetenek değil ama ünlü bir model yapınca büyük yetenek oluyor böyle insanlar hala yabancıları her zaman üstün olarak gösteriyor ya hayranım
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Dişleriyle şişe açan ABD'li model yeteneğiyle şaşırttı! Sevgiliniz için dişinizi feda edip ağzınızla şişe kapağı açabilir misiniz?
En İyi Cevaplar