



Dostum Selam bende saçkıranım sana bir tavsiyem var asla elini sürme ve asla tarak kullanma 2 günde bir banyo yap şampuanının içine biyotin serumu karıştır 2-3 adet 8 tane 80 tl falan, ve kendin de harici biyotin kullan. Eğer vücudunda fazla yan etki göstermezse doktorun yazdığı kortizonu mutlaka kullanmalısın. Bunları yapınca hemen çıkıyor. 2. ayımda nur topu (saçkıran olan yeden bembeyaz saç çıktı) gibi saçlarım oldu. sonradan da orijinal rengine döndü. İllaki stres yapıyorsun ama aklını meşgul etmen lazım orayı hiç düşünme benim saç kıranım kafamın her yerindeydi. Şimdi bitti. toplam geçen saçkıran serüvenim 6 ay seninki de çıkar merak etme.
Öncelikle bu hastalığın en büyük düşmanının stres olduğunu bil. Orası kadar küçük bir bölgede saç çıkar çıkmasa bile taş çatlasın 500 1000 liraya oraya orjinal saç ektirirsin başka bölgenden aldırıp hiç dert etme ömrün böyle geçmicek daha çok stres olur takarsan oranı daha kötüye gider durumun.
Ya inan ki stres yapmıyorum hiç düşünmüyorum bile ama bir gelişme kaydediğimi göremiyorum. Göremediğim için de arada bir üzüntü geliyor bu. 8 ay ya 8 ay internetten falan okuyorum 2 ayda 1 ayda saç çıkaran var ya. bende 8 aydır gelişme yok
İstanbuldayım uzman doktora gidiyorum medipol hastanesinde
Rendelenmiş yeşil ceviz kabuklarını sirkeyle kaynatın. Saçkırana maruz kalmış bölgelere bu karışımı sürün, saçkırandan kurtulun.
Ilk once gecmis olsun
Sorun etme illaki elaci wardir yoksada sac ektirirsin merak etme gecer insAllah bu skntin
insallah
Cevap
0Cevap
Merak etme çıkıyor.
Bir akrabamin kirpiklerine kadar dökülmüştü ama sonra aradan bir zaman sonra gördüğümde hepsi çıkmıştı.
Çok geçmiş olsun.
8 ay kısa bir zaman değilki..
Sarımsak sürdüğün için olabilir bence.. Doktor mu tavsiye etti onu?
Hayır doktor kullanma dedi ama sarimsagin etkisini biliyor zaten herkes
Doktor kullanma dediyse kullanma. Etkisi bilinse de (bence sadece pazarlama aracı) doktorun kullandığı ilaçla etkileşime girebilir.
Arkadaşım sarımsak ve zeytinyağı karışımı sürüyor bekletiyordu etkisini de gördü saçları çıktı haa birde ilacı vardı sürüyordu her gün
Yok hiç biri bende etki etmiyor. böyle yaşamaya alışıcam ya da saç ektiricem
Benim bir arkadaşımda vardı sarımsaklı bir ilaç hazırlattı eczanede onu sürdü geçti
Bilemiyorum artij
Bu ampullerden kullandın mi?
Hangi ampuller
Hayir
Doktor her gittiğimde kortizon vuruyor zaten, vitamin ampulu vermek isteseydi verirdi..
Sonradan düzelen çok insan gördüm. sıkma canını
Sonradan dediğin ne zaman?
Geçmiş olsun ben de de oldu
Benim kadar olmamıstır 8 aydır ugrasıyorum bu illetle
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Cok gecmis olsun.
Teşekkür ederim
yazik yw
kotu bir durum benimde saclarim dokuluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?