5-6 sene önce ön dişime dolgu yaptırdım ağrıyor. Dr kanal tedavisi yapacak. Ucuz malzeme kullanır mı?

Arkadaşlar acil sorularım olucak bilgili aynı şeyi yaşayan diş hekimi olan kişiler yazarsa sevinirim. Ben 9. sınıfta 5-6 sene önce ön dişime dolgu yaptırdım devlet hastanesinde. Ve yaptırdığım zamanlar çok ağrı vardı ve baskı uygulayınca sızlıyordu. Sonra geçti ikiüç gündür sızlıyordu dünde ağrımaya başladı derse bile odaklanamıyorum çay içsem mi onu bile bilmiyorum ama soğuk bişey içtğmde sızlamıyo ona da şaşkınım normalde sızlıyorda... Neyse uzatmıyayım. Dün özele gittim diş ölmüş kurtarabilirmiyiz bakıcam kanal tedavisi yapıcam dedi. Şimdi kanal tedavisi olursa dişim ağrır mı ya da ne yiyip içmemem lazım. Bu arada reflümde var dişlerimi de sıkıyorum onun içinde bişey alıcakmışım adını unuttum dişlikti. Gece takmam için ama gündüz de sıkıyorum. Bu cuma günü dr a gidicem kanal tedavisi yapıcak. Ve aynı doktor 6-7 ay önce eylül ayında sağ ön dişime dolgu yaptı ve sızladı diye tekrar gttim ağrıyomuydu oda olabişr hatrlayamadım ve göremedği için bir dolgu parçası bırakmş orayı törpüledi soğuk sıcalta sızlıyo azcık ne yapmam gerek durumum da pek yok tanıyo beni acaba ucuz malzeme kullanır mı :/
5-6 sene önce ön dişime dolgu yaptırdım ağrıyor. Dr kanal tedavisi yapacak. Ucuz malzeme kullanır mı?