sakin sakin otururken bir anda kalp atışlarım hızlanıyor hissedilecek derecede sonra 5-6 saniye sonra normale dönüyor 2 gündür var daha önce yoktu
size de oldu mu hiç?
size de oldu mu hiç?
Şöyle Bişey Söyleyebilirim Aynı Şekilde Bendede Var Şu Anda Dışarı Cıkamıyorum Korkmaya Başladım Bir ANda Baş Dönmesi Bile Oluyor Bende Kardiyolojiye Gittim Fakat Daha Bişey Sonuçlanmadı Sadece Pozitif Olmaya Bak Hiçbirşeyi Kafana Takma Zaten Zamanla Düzelecektir Haa Bu Arada Yutkunamama , Terleme , Mide Bulantısı Varsa Aynı Teza Kardiyolojiye Ve Endokrolojiye Gitmeni Tavsiye Ederim.
Durup dururken yükselmesi değişik bir durum.Bende de efor sarfedince heyecanlanınca olur yükselme.Çarpıntının psikloljik ve organik nedenleri var.Bri kardiyoloji uzmanına gidip durumu anlatmalısın.Birçok nedeni var çarpınıtının çünkğü.Çarpıntı neden olur link
Çarpınıtının türleri link
Doktor Ekg ni çekip durumu hemen anlar.
teşekkürler
Rica ederim.
Doktora gittikten sonucu da yazarsan sevinirim.
Benim uzun süreden beri başıma gelen birşey bu..O kadar hızlı atıyor ki bazen fırlayacak gibi..Ne zaman olacağıda belli olmuyor.
Kardiyoloğa görün..
teşekkürler
Rica ederim :)
Valla benimki de bugun aynisini yapti merakladim mete yazdim burasi dek geldi sorun yok degil mi bu durum da
oluyor..bir şeyleri kafana takmışsındır yakın bir dönemde
psikolojik olabilir mi yani
teşekkürler
Cevap
10Cevap
bende 3 yıldır var bi kardiyoloğa görün bende bi sorun bulamadılar ama bide sen görün belki önemlidir...
tamam teşekkürler
Geçmiş olsun doktora görün kullandıqın düzenli bir ilaç varsa dr a qiderken onların isimlerini de yaz
yoo hiç ilaç kullanmıyorum
teşekkürler
doktora görün düzensiz çalışıyor olabilir göz ardı etmemek gerek.
Gün içerisinde aldığın gıdalardaki uyarıcı maddeler buna sebep olabilir ( kola, çay, kahve vs.)
Bir sağlık kuruluşuna başvurman gerekebilir.
evet cok kahve içtim
sağol
bazı zamanlarda kalp ritmim aşırı yükseliyo, beraberinde litrelerce ter döküyorum..sonra her şey normale dönüyo. :/
Endişe edecek bir durum değil ama bir kardiyologa görünün.
bende de birkaç kez oldu. Çok korkutucu oluyor aniden gelince.
evet ya
belki kafana taktığın için o an hızlanmasını sağlıyorsun ama sen doktora git yinede risk alma
evet oluyor korkulacak bişey yok ama bi kardiyoloğa görünsen iyi olur
bendede zaman zaman oluyo.
ne zamanlar peki stresten falan mı
panik atak olabilirmi?
hayır sanmıyorum oturyorm hiç sbep yokken deli gibi carpıyo
anneciğimde var hipertansiyon doktora git.
teşekkürler
bazen oluyor oda sigaradan sanırım
ekg cektirdin mi?
hayır 2 gündür var bu durup duruken bi anda hızlanıp yavaşlıyor ölürmüyüm ya:(
tamam teşekkürler
hiç olmuyor bende böyle bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar