Yanlış anlamayın sakin korktugumdan falan degil. çok dogustugum oldu hepsinde de kalbim çok hizli atiyordu. bu normal mi sizdede boyle mi
düzgün cevap atin lutfen.
düzgün cevap atin lutfen.
normal o anki oraya odaklanma ve ona enerji harcama vücudun yorulması bu gayet doğal ve dayak yiyip rezil olma korkusu insan icinde kavga ederken heyecan hissi olabilir ektsra psikoloji olarak siddete karsıyız ama stres atıyor bende onun için başka yerleri yumruklarım evde :)
O da iyi
Al bikum torbasi gir cik vur kanka :)
Kardes senin yine iyi ben o an kendimi kaybediyorum o yuzden dogusurken yanima kesici alet almiyorum beyzbol sopasi aliyorum lastiklede bilegime bagliyorum yetiyor
Nittin kanka dur sakin :)
O parmaklarina vurma olayini tam bilmiyorum yani nasil vurulmasi gerektigini hacı
Saglam durduktan sonrası kolay heralde. anladim saol :)
He kanka zaten sinirlenince ekstra bir güç geliyor
Düzgün cevap istiyorsan düzgün soru sor. Döğüş ne la? Adrenalinden atıyor kalbin öyle.
Teşekkürler. ..
normal çünkü enerji sarf ediyosun zorluyosun kendini sinirlerin en üst zirvede
Teşekkürler
rica ettim
Cevap
6Cevap
Biladerim adrelinin salgılıyorsun.
Korkunun tek belirtisi titremedir. Elin titriyorsa heyecan değil korkudur bu
O yok kanka iyi ki. d
Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu saol :)
adrenalin salgılanır profesyonel dövüşçü değilsen illaki bir heyecan olur bir de dövüşürken çok efor sarfediyorsun o da bir etken
Heycan oluyor
İster istemez adrenalin salgılıyorsun, gayet normal.
Çok normal kardeşim ya korkuyla alakası yokki. Sonuçta ayak ayağa atıp kahve yudumlamıyorsun. Kavga ediyorsun
Haklisin kardeşim normalmis :)
herkesde olur bu 2 yıl sokak dövüşçülügü yapmıştım gel bide bana sor
Ne tuhaf oluyo de mi hacı :)
korku değil panik ne reflex den kaynaklanan bişey bazen titremeler bile olabililiyor ve ilk darbeyi yiyince kendine geliyosun sonra karşımdakinin vay haline sinir boşalması oluyor yumruğun 500 kglara çıkıyor bir koyuyosun küt burnu kırıldı yerde ağlıyor :D o günlerimi özledim
Vay be 500 haa :D
bedene göre değişiyor kilo boy kas herkesde olmaz
Haklısın saol :)
Gayet normal heyecan var adrenalin salgiliyorsun.
Normal olmadigini düşünüyordum oysaki :)
bence normal, çünkü bende de oluyor.
NORMAL...
Tabii ki, normal.
nerde dövüşüyon...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar