• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Mide küçültme ameliyatı son çare mi olmalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Arkadaşlar yeni bir haber gördüm, gastrogen diye bir şey çıkmış. Hollandalı bir doktor üretmiş. Zayıflamak için kullanılıyormuş. Gastrogen Kullanan var mı acaba?
Mide küçültme ameliyatı son çare mi olmalı?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Uzm. Dyt. Zehra Bora
Uzm. Dyt. Zehra Bora Takip Et
Sporcu Beslenmesi
  • Bariatrik cerrahi olarak adlandırılan mide ameliyatları normalde BKI 40 ve üzerinde olan, kan değerleri ve sağlık durumu asla diyet ve egzersize cevap vermeyen kişilere uygulanmaktadır.

Ancak son dönemlerde çabasız, hızlı kg verme arzusuyla, ünlülerin de tercih etmesiyle birlikte çok popüler hale gelmiş bulunmakta.

Hatta doktoru ameliyat etmiyorsa BKI yükselsin diye daha da kg almaya çalışan kişiler de mevcut.

Bir beslenme uzmanı olarak mide ameliyatlarını yerden yere vurmayacağım. Hem diyet hem ameliyatın iyi ve kötü yanlarından bahsetmeye çalışacağım.

Amacım herkesi kendisi için en sağlıklı olana yönlendirmek.

Evet mide ameliyatı kulağa hoş geliyor. Kg vereceğiniz kesin. Ancak diyet ve egzersizle kg verebilme imkanınız varsa önce elbette diyet ve egzersizi deneyin. Neden? Mide ameliyatı olduğunuzda ister istemez bir süre sıvı, bir süre püre bir süre de belirli besinleri belirli miktarda yiyeceksiniz ve bu mecburi kısıtlama saç dökülmesi, tırnakların kırılması ve deri sarkmalarına neden olacak. Ayrıca bu kısıtlamayı ameliyat olmadan siz bile yaptığınızda zaten zayıflarsınız.

Ama asıl problem ne biliyor musunuz? ZAYIFLAMAK değil!

Ameliyat veya diyet fark etmez. Zayıfladıktan sonra verilen kiloları sağlıkla koruyabilmek. Ve geri almamak. Ama her iki durumda da sizler zaten eski yeme sisteminize dönecekseniz kg almanız an meselesi. Mide ameliyatı olanlar 1-2 sene içinde diyetisyen kapısında. Diyetisyen eşliğinde kg vermiş kişilerde kg koruma yapmadıkları için yine diyetisyen kapısında.

Burada önemli olan kişinin sağlık durumu, başlangıç kilosu, fiziksek aktivite yapabilme kapasitesi ve iştah kontrolü. Eğer her şey mümkünse doğru düzgün diyet ve sporla zayıflayın. Her şey gerçekten kötü ise doktorunuzda zaten işini layığıyla yapıyorsa sizi en doğru olana yönlendirecektir. Yani burada sizin ben bir ameliyat olayım demeniz doğru değil. Doktorunuzun neyi ne şekilde önerdiği mühim olan.

Ameliyat sırası ve sonrası komplikasyonlar diz boyu. Geri kg alma yüzdesi zaten hep mevcut. Ameliyattan sonra mecburi diyet dönemini de göz önünde bulundurduğunuzda diyetle doğru beslenme ile saçlarınızdan olmadan, sarkmadan inanın zayıflamak mümkün.

Tek yapmanız gereken inanmak, motivasyonu korumak, doğru yeterli dengeli beslenmek ve diyetinizi muhakkak egzersizle desteklemek.

Tabii ki başta da dediğim gibi bunlarla zayıflayamayan bir kişiyseniz, elbette ameliyat kaçınılmaz olacaktır.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Canbatu1903
    Canbatu1903 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Platformların çoğunda araştırmalarıma göre yurtdışında da glucomannan içeren bir çok ürün mevcut. Ve işe yarıyor. Aslında bunu mideye balon konulan ameliyat gibi düşünebilirsiniz. Ama o ameliyat biraz riskli, ölüm riskiniz var. Glucomannan içeren içecekler ise midenizde şişerek balon görevi görüyor diyebiliriz. Besin değeri yüksek bir jele dönüşüyor ve midenizde yer kaplıyor, bu sayede isteseniz de eskisi kadar yemek yiyemiyorsunuz. Yani kısaca sizi tok tutuyor.
    Bir kaç aydır piyasada olan bu ürün ise 0 kalori ve diğer glucomannan içeren ürünler gibi bir yan etkisi yok. İçeriğinde bitkisel hidrojeller var. Multi-vitamin ve minerallerden oluşuyor. Bu sayede açken sizin güçsüz düşmenizi engelliyor, enerjik kalıyorsunuz. Ürün araştırmasına girdiğinizde karşınıza bu ve bu tarz ürünler çıkacaktır. Gastrogen isimli ürün bunların son teknolojisidir. O yüzden memnun kitlesi diğerlerine oranla daha yüksek olmuştur.

Glucomannan'ın kilo verdirmenin dışında faydalarıda vardır.

-Doğal Probiyotik
    -Kabızlık Rölyefi
    -Kollesterolü Düşürür
    -Diyabete yardımcı olur.

Firmalar bu noktada porsiyon kontrolünün öneminden bahsediyor. Kısaca diyorlar ki, biz size bir ürün satıp bununla kilo verin demiyoruz. Bunu kullanarak tok ve sağlıklı kalın, bu sayede de sağlıklı bir şekilde kilo vereceksiniz.

Yani herkeste aynı etkiyi gösterir mi ya da etki gösterir mi bilmiyoruz. Instagram sayfalarında gerçek kullanıcılar var. (bayağı da bir sayfa var, yazdığınızda hangisine gireceğini şaşırıyorsunuz, keşke bir sayfa olsa da herşeye oradan baksak..) Gerçekten kilo vermiş ya da yeni alıp ürününü gösteren-kullanan insanları paylaşıyorlar. Doğruluk payı bu noktada yüksek tabi. Zamanla göreceğiz gerçekliğini. Glucomannan için araştırmalarıma göre, ürünü geliştirenlerin söyledikleri her şey doğru. Deneyenler yazarsa daha fazla bilgi sahibi oluruz.

Teşekkürler.

0
    2 Yorumla
    • deryatuncay
      deryatuncay
      +1 yıl

yazdıklarınza bakılrsa saglıklı ve ise yararyacak gibi gorunuyo ama yine de ben bu konularda takıntılıyım bu huyumu da hıc sevmıyorum

Yorumla
    • Canbatu1903
      Canbatu1903
      +1 yıl

@deryatuncay Bahsettiğim gibi Derya hanım ben araştırdım sadece kullanmadım. Kullananlar varsa geri dönüşlerini yazabilir.

Yorumla
  • the4horsemen
    the4horsemen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Son birkaç günde gastrogen adlı tabletler konusunda arkadaşlarım ve bazı hastalardan sorular aldığım için uzunca araştırdım.

Uzunca okumayı sevmiyorsanız, aşağıdakileri es geçiniz. Kısa özeti şu ki, bu madde yıllardır piyasada ve bağırsaklarınızı düzenleyen bir çeşit liften başka bir şey değil.

Şimdi daha etraflıca bakalım: En çok reklamını yapan siteler "AKSAM" ve "Haber7" , iki yayın kuruluşunun korsan isimlerle kurulan taklitleri. Bunun yanısıra ilacı pazarlayan şirketin adını araştırdığınızda bu isimde bir ürün bulunmuyor.

Daha da önemlisi, ilacın etken maddesi galaktomannan hakkında yapılan araştırmalar sıradışı bir kilo verici özelliği olmadığını vurguluyor.

İlacın sağlık bakanlığı onayı yok ve uluslar arası en prestijli ilaç kuruluşarından olan FDA, kilo kaybı için ilaca ruhsat vermemiş. Anlaşılan Türkiye'yi ucuz pazar olarak arayan bu çakallar ilacı buradan masum insanlara kakalamanın peşindeler.

Lütfen bu tür söylentilere inanmayın.

Araştırmaların bağlantıları:
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24533610
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25701331
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26059384

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ben de detaylıca bir araştırma yapmıştım da biotics lab’in ürünlerinde de gözükmüyo o yüzden aklım karışmıştı

Yorumla
  • deryatuncay
    deryatuncay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bende glucomanı araştırdım tok tuttuğu yazıyo baya yerde ama yinede herkresde aynı etkiyi eder mi bir tereddüt etttim yani, denesem mi acaba bu ürünü ünlüler falan da paylaşıyo sayfaları çok kurumsal duruyo sanki ciddiye alıyolar işşlerini dandik bir ürün gibi durmuyo, fiyatı da ucuz değil ama bilemedim ya işe yaramazsa param çöp olsun da istemiyorum. başka kullanan ya da çevresinde kulllanan var mı? 7-8 kilo vermek istiyorum.

0
    2 Yorumla
    • btl_ylcn_rssi
      btl_ylcn_rssi
      +1 yıl

Sayfaları konusunda bende katılıyorum gerçekten kurumsal duruyo. Sipariş verirken de çok ilgilendiler, geleli 2 gün oldu kilo vermek için erken ama tok kalıyorum gerçekten beklicez görcez artık.

Yorumla
    • İlkeymen
      İlkeymen
      +1 yıl

@btl_ylcn_rssi kullandınız mı işe yarıyor mu gerçekten almayı düşünüyorum yardım lutfen

Yorumla
  • ipeekturgut
    ipeekturgut Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Annem tiroid hastası ilaçta kullanıyo ama hiç kilo veremiyo, 90-95 kilo arasında sayıyo, 5-6 gündür bu gastrogeli kullanıyo, daha kilo verdimi bilmiyoruz tartılmadı ama öğle yemeğinden önce içiyo ilacı sabaha kadar bişey yemiyo ve acıkmadığını söylüyo, yani gerçekten baya uzun süre tok tutuyor. Kilo verir mi zamn gösterecek, inşallah verir iştahı komple kestiği kesin. Sadece biraz gaz yaptığından şikayetçi

0
    6 Yorumla
    • Elzemmsengoz
      Elzemmsengoz
      +1 yıl

Bende bu üründen almak istiyorum ama bende tiroid hastasıyım bir sorunu olurmu ve anneniz kilo vermeye başladımı?

Yorumla
    • ipeekturgut
      ipeekturgut
      +1 yıl

@Elzemmsengoz annem 3 buçuk kilo verdi 8 günde. zaten bunu iç sana kilo verdirsin diye de bir olay yok, seni tok tutuyor ama baya uzun bir zaman tok kalıyosun istesen de yemiyosun ama canın da bişey yemek istemiyor zaten. biz memnunuz devam edecek, inşallah daha da kilo verecek. annemin burnunda da problem olduğundan nefes sıkıntısı var o yüzden de ağır yürüyor. Daha da zayıflarsa biraz daha rahat nefes alır diye düşünüyorum. 6 kişilik ailede tek ilolu o, o da zayıflarsa hepimiz fit olcaz :) inşallah sizde de etki eder.

Yorumla
    • med38
      med38
      +1 yıl

Acaba kutu içerisinde kaç kullanımlık ürün var ve fiyatı ne kadar?

Yorumla
    • ipeekturgut
      ipeekturgut
      +1 yıl

@med38 kutusunda 20 tane var tek tek içiyosun 3ü 1 arada gibi biz 100 kullanımlık aldık şimdi mesajlara baktım 380TL ye almışım, şimdi 350TL yazıyor, kızlar ben mesajlara fazla bakamıyorum sorulara geç yazıyorum sizde sitesine bakın isterseniz orda baya bilgi var ya da instagramdan firmaya sorun, ben sadece işe yaradığını gördüğüm için yazmak istedim, onlar daha detaylı bilgi verirler size. Çok platformda okuyorum ama denediklerim işe yaramıyor, kilo aldıran bişey varsa bildiğiniz o konuda da bana destek olursanız çok sevinirim, teşekkürler

Yorumla
    • Esilaminaa
      Esilaminaa
      +1 yıl

ipek merhaba özelden mesaj atmak istedim bu konuda hakkında ama olmadı geri dönüş sağlayabilir misin acaba

Yorumla
    • FundaBerilTaşkın
      FundaBerilTaşkın
      +1 yıl

Yok daha neler :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

5

Cevap

• Mczp17
    Mczp17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 42%
    +1 yıl

Ürün kullanmak işi bence doktorun. O ürünler aslında ilaç ama sağlık bakanlığı uygun görmediği için tarım bakanlığı üzerinden takla ile memlekete sokuyorlar. Sektörü bilen okulunu okumuş bir abi olarak doktora gidilmeden o iş olmaz derim

0
    0 Yorumla
  • na-noow2
    na-noow2 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

ne kadar ilaç alırsan al yemek yemeyi azaltmazsan boğazına dur demezsen yiyip için yatarsan o g*t büyümeye devam eder

0
    0 Yorumla
  • Burçi_-
    Burçi_- Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Bence kullanmasın. İllaki zarar veriyor o tür ürünler. Diyetisyene spora gitsin hiç böyle ürünlere gerek kalmıyor.

0
    0 Yorumla
  • SpicaA
    SpicaA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 74%
    +1 yıl

Yeni bir şey öğrendim diyecektim ki balon 🎈 muş 😂

0
    0 Yorumla
  • dilosss1
    dilosss1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

bir arkadaşım zayıflattığını söyledi çok fazla bir kilom yok ama bir 10 kilo vermek istiyorum sipariş verdim yarın öbür gün gelir herhalde kaç kilo verdiğimi yazıcammm , inşallah veririm :))

1
    5 Yorumla
    • Elzemmsengoz
      Elzemmsengoz
      +1 yıl

Bende bu üründen almak istiyorum ama kilo vermeye başladınız mı acaba öğrenmek istiyorum da?

Yorumla
    • dilosss1
      dilosss1
      +1 yıl

@Elzemmsengoz 6 kilo verdim canım çok işe yarıyor gün boyu açlık hissi olmuyor mideyi şişirdiği için , almanı tavsiye ederim

Yorumla
    • Tugbatatarr
      Tugbatatarr
      +1 yıl

Ne kadar sürede? Ve nereden aldığını bizimle paylaşır mısın?

Yorumla
    • dilosss1
      dilosss1
      +1 yıl

@Tugbatatarr 2 Haftada 6 kilo verdim , ben burdan aldım /gastrogen. org/ :)

Yorumla
    • İlkeymen
      İlkeymen
      +1 yıl

Geldi mi ne zaman geldi kullandınız mı nasıl etkisi var mı işe yarıyor mu almak istiyorum ama böyle şeylere çok para döktüm hiç işe yaramadı yarasa da geri geldi verdiklerim yoğurdu üfleyerek yiyorum artık almadan araştırmak istedim yorumunuz benim için önemli

Yorumla
  • pinksugarrr
    pinksugarrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

kullanmaya başladım 2. günümdeyim daha kilo verdim diyememde gerçekten tok tutuo akşam yemeklerini yarıya indirdim

2
    4 Yorumla
    • Elzemmsengoz
      Elzemmsengoz
      +1 yıl

Bende bu üründen almak istiyorum ama kilo vermeye başladınız mı acaba öğrenmek istiyorum da?

Yorumla
    • pinksugarrr
      pinksugarrr
      +1 yıl

@Elzemmsengoz evet 9 gün oldu bugün itibariyle 3 kilo 700 gram verdim

Yorumla
    • elifsuecem
      elifsuecem
      +1 yıl

Merhaba 9 günde neredeyse 4 kg vermişsiniz
      bu dönemde hiç halsizlik oldumu gerçekten vereceğim paradan çok sağlığımdan olmak istemiyorum. bundan dolayı kullanandan alacağım yorumlar önemli ben geçen yıl bir arkadaşımı zayıflama çayından kaybettim o yüzden tam güvenemiyorum. nasıl kullandınız benımde toplamda 10 kg vermem gerek :) şimdiden teşekkürler

Yorumla
    • elifsuecem
      elifsuecem
      +1 yıl

@pinksugarr Merhaba 9 günde neredeyse 4 kg vermişsiniz
      bu dönemde hiç halsizlik oldumu gerçekten vereceğim paradan çok sağlığımdan olmak istemiyorum. bundan dolayı kullanandan alacağım yorumlar önemli ben geçen yıl bir arkadaşımı zayıflama çayından kaybettim o yüzden tam güvenemiyorum. nasıl kullandınız benımde toplamda 10 kg vermem gerek şimdiden teşekkürler

Yorumla
  • lilaloklar
    lilaloklar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

İlk önce bi diyetisyene git spora başla hiç değilse günde 1 saat yürü bol bol limonlu su iç yemene içmene dikkat et tabikide mide küçültme ameliyatı son çare

0
    0 Yorumla
  • Kubilay113
    Kubilay113 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Arkadaşlar ben daha önce kullandım gastrogen şu an alıcam tekrar ama bulamıyorum zamanında almış elinde olan varsa parasıyla almak isterim olan varsa yazabilir 0543 254 57 92

0
    0 Yorumla
  • Tiginnim
    Tiginnim Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Bir işe yaramıyor kız ayool

1
    1 Yorumla
    • Kubilay113
      Kubilay113
      +1 yıl

Elinizde kalan kullanmadığınız gastrogen ürünü var mı acaba

Yorumla
  • Kahkalarınsultanı
    Kahkalarınsultanı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Ham maddesi neymiş

0
    0 Yorumla
  • Zeynocmzz
    Zeynocmzz Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Spor yapmıyo musun?

0
    0 Yorumla
  • fhfujj
    fhfujj Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ama zor ameliyat

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Mide küçültme ameliyatı son çare mi olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Safra kesesi ve mide küçültme ameliyatı? 2 cevap verildi
Mide küçültme ameliyatı sizce tehlikelimi? 5 cevap verildi
Mide küçültme ameliyatı ne kadar riskli? 5 cevap verildi
Zayıflamak için mide ameliyat ı olan var mı? 3 cevap verildi
Endoskopi sonrası midede geçmeyen yanma? 7 cevap verildi
Tüp mide ameliyatı sonrası miden küçültülen haliyle mi kalacak? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨