Seni seven her halini sever.

Kahverengi gözlerimi hiç bir renkli göze değişmem... sağlığa zararlı estetikler yapıp kendilerini insanlara daha güzel gösterme çabasında olan insanların neyin kafasını yaşadığınıda anlamış değilim..
Kötü olmuş.
Benim gözlerim renkli üzerine bakış çekmekten başka ekstra işe yaradıklarını görmedim.
İyi görseler yeter😉
Gözünüzün kıymetini bilin arkadaşlar benim sağ gözüm görmüyor şimdi küçük bir kaza geçirmiş tim eksikliğini hissediyorum bir çok konuda.
Arkadaşının gözleri havaya göre rengi değişiyor mesela bazen yeşil mavi gri oluyor bide gözleri bayada iyi görüyor 😲
Cevap
18Cevap
Çok şükür gözlerim görüyor bu bana yeter beni seven göz rengim için sevecekse hiç sevmesin.
İnsanlarımız şükretmeyi bilmiyor maalesef. Gözleri görmeyen o kadar çok insan varki onlar neler vermezdi görmek için...
son cümlen mantıksız geldi.. sen saçının şeklin başkası için mi kesersin? hayır. ve değmez tabii.. benim göz rengim 5. no'da ki gibi ama miyopluk var.. yani çokta şey yapmamak lazım
Elhamdülillah çok şükür halime ne renkli gözü görmem bana yeter güzellik önemli degul
Hayır değmez. Şükür görüyorum , hiç göremeyenler de var onlar ne yapsın. Bu doyumsuz dünya işte bakıpta göremeyenlerde var ne yazıkki
değmez bnan ne mdelden bende lens var takıp çıkarması biraz zor oluyor takarken suyla yıkıyom çıkratırken yıkıyom
Göz rengimden gayet memnunum
Hem ayrıca benim için önce sağlık
Yazık ya ☹️
Lens alsaymış hevesini alırmış en azından..
En beğendiğin renk olsun sağlıklı değilse neye yarar.
Çok saçma sanki dünyadaki tüm insanlar renkli göz seviyor
Seni sevecek insan göz rengine değil gözünün ona nasıl bakacağına bakar bacım
Değmez tabiki de. Çok yazık olmuş
Orjinal grldim orjinal giderim 😊😊😊
Değmezdi yazık olmuş.
her şeyin doğalı iyidir kız ayool
bu salaklığı yapan çıkar
Gerek yok zaten mavi ayrica degmez de
Değmez. Lens taksa daha mantıklı olurmus
Bilse yapmazdı risk almış ama değmemiş
Değmez tabi ki ha yeşil ha kahverengi nr fark eder
Kara kaş kara göz ilk tercihimdi Fakat aşk ile bakan göz artık ilk tercihim oldu.
En önemli nokta orası işte 👍 Düşünsene 😍 Böyle bakan mı, 🙄 Bu mu yoksa 😳 Böyle bakan mı? Elbette aşk ile baksın göz rengi hiç önemli değil.. ilgili kişi bunları okursa çok güzel olur. 😜😜
Soruma kahverengi renk kattığın İçin teşekkür ederim 😊 ben buldum sonunda darısı herkesin başına
Buldum diyorum 😎 Darısı bulamayanların başına
Gerçek mi ki bu? Seren serengil de değiştirmiş
değer tabi kahverengi renk midir be
Hayır değmez :/
memnunum
Gözlerim renkli
Değmez.
Aptallık
önce sağlık
Deger
Yazık olmuş
dünyayı daha renkli görecek işte ne güzell