Bilim insanları; göz renginden memnun olmayan, yeşil ya da mavi renklerin hayalini kuranlar için yeni bir yöntem geliştirdi... Nakil, 15 dakika içinde lokal anesteziyle yapılıyor!Şimdiye kadar insanlar farklı göz rengi için renkli kontakt lenslere başvururken, yeni metotta göz rengi kalıcı şekilde değişiyor.. New York'ta Island Eye Surgicentre sağlık kuruluşunda Dr. Kenneth Rosenthal isteyenlere önce suni iris tabakası ardından bu tabakanın rengini değiştiren ince silikon katman naklediyor... Operasyonun sadece estetik kaygılar için değil. Bazı hastalarda görme problemlerinde de büyük ölçüde çözüm olacak.. (aslında bu yeni bir haber değil ama daha yeni talep görmüş) Siz göz renginizi seviyor musunuz? Değiştirme şansınız olsa hangi rengi tercih ederdiniz? #Meczup
Göz rengini değiştirmek artık hayal değil! Göz renginizi kalıcı olarak değiştirmek ister misiniz?
Valla koyu kahverengi gözlerim var, Şöyle bir su yeşili gözlerim olsun ister miydim? Hayır istemezdim. Renkli gözler zaten her zaman 1 adım öndedir, her zaman ilgi ve dikkat çekicidir, her zaman güzeldir lakin onları boşverip asıl güzelliği kahverengi gözlerde aramak lazım, kahve gözlerde güzelliği bulmak lazım, ilk insanın göz rengidir kahverengi derler, eski bir arkadaşı anımsatır kahverengi gözler sıcacıktır, en ufak bir güneş yansımasında derin derin usul usul bir gölge belirir kahverengi gözlerde derler. Koyu kahverengi gözlerim olmasından gurur duyuyorum annemin karnından böyle çıkmışım ne yapayım kabullenmekten başka bir şansım yok, güzelliğinin farkına varmalı insan :) :) <3 <3
Kahverengi gözlüyüm ve bundan oldukça memnunum açık renkli gözler güneşten ve çeşitli ışıklardan çok daha fazla etkileniyor ! Bu yüzden istemezdim ! Ayrıca bakmak görmek sadece gözle olmuyor diğer duyu orgAnlarınada ihtiyaç var ! Memnun olmayan için güzel olmuş tabii ama bence gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendimi bildim bileli gözümün rengini anlayamıyodum yeşil mi ela mı diye herkes farklı bişiy söylüyodu üstelik. Sonra bir gün adamakıllı oturdum böyle baktım çözmeye çalıştım. Ve ela olduğunu gördüm. Yani büyük ihtimal ela ama yeşile de çok benziyo ilginç bir şekilde. Neyse ya ben memnunum. Bu göz şeysi gereksiz bence.
Gözlerim bal rengi. Nadiren lens kullanabilirim, sırf farklılık olsun diye.(Sık kullanımda korneada incelme yapar.) Ama böyle bir ameliyat kesinlikle olmam. Hem doğal güzelliği daha çekici buluyorum hem de bilemiyorum... Belki de gerçekten iyi bir operasyondur ama bana tehlikeli görünüyor. Kör olma riskini filan alamam. -Gecen bol olsun.-
Yav iyice b*kunu çıkarttılar haa her göz kendine göre güzeldir bir renk için ameliyat masasına mı yatacak millet hem de göz ameliyatı kör olsa nolacak önemli olan sağlıklı olması napcaz rengini Allah onu uygun görmüş öyle vermiş doğuştan öyle gelmiş ne gerek var böyle seylere
Doğal olmayanı sevmem, kimseye özenmeyin. Kendi doğal renginiz, en iyisidir. Ama bunu anlamıyor insanlar, başka şeylere özeniyorlar. Gerçi burnunu yaptıran, gözünü de değiştirir. Ne diyebilirim ki, iyisi olsun hakkınızda.
Bence çok saçma renkliyse renkli değilse değil lens tak kalıcı olarak pişman olmak var hem de insanlar ortalıkta mutant gibi dolaşmaya başlarlar. Göz en hassas yer yüzdeki ameliyatı bile zorken bunun için tehlikeye atmaya ne gerek var
Benim gözlerim kahverengi, ama öyle sıradan kahverengi değil. Ten rengimle çok uyumlu oldugu için herkes beğeniyor gözlerimi. Ama eğer mümkün olsaydı, sadece 1 tık daha açık kahverengi olmasını dilerdim :)
Ben göz rengimi cok seviyorum söylemesi ayip yeşil, ee yeşil göz cok nadir bulunuyor biliyorsunuz sonucta yesil yani yesil yesil yesil o yüzden degistirmem sonucta yesil yani yesil
Memnunum değiştirmem diyen çoğu kişiye bunu fırsat olarak sunsan çoğunluğu kabul eder ve ister bence. Ben ela, bal rengi ya da güzel bir mavi isteyebilirdim 😂
Bu vardi zaten cok kotu bir sey. Gozun renkli kismini cikartiyorlar yerine zar gibi bir sey koyuyorlar. Kendi orijinal rengine asla donemezsin bir daha
Seneler oldu çıkalı yeni talep te görmedi ama olsun Ayrics kucuk bir not sadece koyu renkli gozluler icin gecerli bir islem yani yesil gozlu mavi yaptıramiyor
göz rengim maviiiii dogallik iyidir... mevlam ona göre verirmis tenin koyuysa mavi yeşil göz yakismazki... ben beyaz tenliyim mavi göz mevlam herseyin yakisanini verir😇😇
bunun katarakt riski çok yüksekmiş katarakt olmadıktan sonra bu riske girmemeli ama kendim sarı benizli renkli gözlü erkekle olmayı isterdim daha çabuk etkiliyor beni karşı tarafta aradığım özellik büyülü bakıyorlar sanki
En İyi Cevaplar