Arkadaşlar aranızda psişik yöntemlerle kalıcı göz rengi değiştiren var mı bilmeyenler internetten arasın yapanlar var
Olanlar veya çevresinde olan varsa anlatabilirmi
Olanlar veya çevresinde olan varsa anlatabilirmi
Biyokinezi demek istiyorsun evet yapabiliyorum ama bu sakincalidir kisitli olarak yaptim artik yapmiyorum ve bence gerek yok biyokinezi çok akıl alıcı birseydir vücudunda bir baskasinin gözü var sence hosmu?
Gerçekten oldumu? Bence çok güzel ne biliyim ben böyle şeyleri severim bunu nasıl yaptın düzenlimi yaptın
Ben 1 sene içinde kahve olan gözlerimi siyah yaptim sonra kendi haline biraktm aynaya bakamadm bir sure bk bu tehlikeli baskasinin gözlerini hayal ediosun yapma bedeninde başka biri var gibi ve büyük ihtimal uç harflilerle alakali ben siyah değil yeşil istiyordum ama beceremedm
1 senemi? :o
lazerle gözlerdeki göze rengini veren pigmentler yok ediliyor yani kahverengi göz mavi oluyor.. 20 saniyelik bir ameliyat. daha yeni çikan bişey. kör olma ihtimalin de yüksek.
Son cümle beni bitirdi :)
Bukalemunun renk pigmentleri insanın gözlerine enjekte edildiğinde gözlerinin ortama göre renk değiştirdiğini biliyormuydunuz?
bilmiyonuz tabi ben uydurdum qwqe :D
bende duydum ama cevremde yapan yok yapanıda görmedim kanıtlı olarak gerçekmiymiş:/
Evet
Evet öyleymiş
Yok eğer bunu yaparsan kahverngi elaya vede bal rengine dönüşüyor
Evet mümkün bu ameliyatla hallediliyor ama bu ondan daha risksiz
Cevap
4Cevap
ben de araştırdım renkli yapay iris tedavisi bir kaç hastane ile görüştüm 500 bin lira fiyat biçti, onu da geçtim bir doktora denk geldim ve bana lazer tedavisi (5 bin dolar sadece yurt dışında yapılıyor) lazer sonrası göz tekrar kendi rengine dönüyormuş anlık pigment yok ediyorlar sonra vücut tekrar üretiyor dedi ve çok zararlı. yapay iris bana mantıklı gelmişti ama doktor Brightocular complicated yaz ve internetten araştır dedi. araştırdığımda insanlar renkli yapay irisi çıkartmak için uğraşıyorlar bunun hakkında makaleler yazmışlar tabi sadece parayı düşünen özel hastaneler hiç sonuçları ile ilgilenmiyorlar, geri dönüşü olmayan görme kaybı, yüksek göz basıncı, kornea ödemi gibi bir sürü yan etkileri var göze batma ve kızarıklık da cabası çünkü vücut yabancı cismi kabul etmiyor. umarım sağlıklı göz renkli gözden daha iyi olduğunun farkına varırsınız. bana yol gösteren doktorumdan da Allah razı olsun. umarım ben de size yardımcı olabilmişimdir... sağlıcakla kalın.
canım benim renkli göz olmak bir hastalıktır renk pigmentlerinin eksikliğinden dolayı gözler renkli olur asıl göz rengi kahverengidir sağlıklı olanda budur renkli gözlüler üşüşmesin valla kötü bişi demedim :x
:))
hadi ya yapan varmı? çok ilginç
Var ve olanlar var
Gözlerinizden olacaksınız bu uğurda
Göz üne mürekkep dam, at masmavi olsun ;)
Dövme ile oluyor ama cok masrafli
her şeyin doğalı güzeldir!!!
ne gerek var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar