Sadece kist mi yoksa kanser mi?

Arkadaşlar merhaba, bugün uzun yillardir omuzumda devam eden agri dolayisiyla ortopediye basvurdum. Sağ omuzumda kist gördüğünü söyledi. Ancak iyi mi kotu mu ne kadar yayilmis bunları rontgende göremediğini bu yüzden emar çektirmem gerektiğini söyleyip bir randevu verdi. Su an 22 yasindayim 14 yasimdan beri bu agriyi cekiyorum. Tabii ki daha önce de bununla ilgili doktora gittim ancak büyümeden kaynaklandigini bir problem olmadigini söylemişlerdi. Kemik kisti zaten belirti gösteren bir şey değilmiş sadece röntgen çekilirse belli oluyormuş maalesef ki benden röntgen cektirmemi yeni istediler ve bende yollar sonra öğrenmiş oldum. Tabii ki her şeyi emar belirleyecek su an kotu bir karara varmak istemiyorum ancak agrinin uzun suredir devam ediyor olması ve ailede kanser olması bu kisti kötüye çevirebiliyormus ki ailemde kanser de var ne yazik ki. Bu konuda bilgisi olanlardan yorum bekliyorum biraz sizce kendimi sikintiya sokmasam mi yoksa en kotusunu mu düşünsem? ya da kötüye çevirmiş olma ihtimali ne kadardir sizce şimdiden teşekkürler
Sadece kist mi yoksa kanser mi?