Normal jinekoloji muayenesinde belki tercihen bayan dr aranabilir ancak doğum söz konusu olunca bunu söylemek çok saçma.. Kaldı ki özellikle sezeryan doğumda ekipte erkekler oluyor.. Kimsenin o anda kadının cinselligiyle ilgilenebilecegini düşünmüyorum!! Ve erkek dr. Lar nedense daha başarılı ve daha merhametli:)
Allah sana akıl fikir versin. Dindar insanları geri kafalılıkla suçlayanlar çok da, şu senin yazını okuyup da asıl geriliğin bu olduğunu anlayamayanlar cahil değillerse ancak kötü niyetlidirler bana göre. Düşünceye özgürlük isteyeler, her alanda özgürlüğü savunanlar, mesele dindarların inanış ve özgür seçim hakkına gelince hemen müdahale etme gereksinimi duyuyorlar. SANANE kardeşim sen erkek doktora gidince kimse sana karışıyor mu "hoooop, burası islam ülkesi" diyor mu? Sanane ben de kadın doktor istiyorum sanane zoruna giden ne kim niye rahatsız oluyor? başkasının özgürlüğü mü engelleniyor, kime ne zararı var?
Duyan da zikiyor zannedecek. Doğum bu doğum. Erkek doktor olsam millet karısını bana emanet etmese "Sen kim köpek bana sapık muamelesi yapıyorsun?" Kafasına girerim. Adamın işi bu. Mesleği bu. O esnada senin karını götürmeyi hayal etmesi imkansız gibi bir şey. Bunu böyle düşünen ağır sapık ve yobazdır.
maalesef güzelim ülkemi senin gibi düşünenler mahvediyor. Müslümanım der, ama dinin neyi emrettiğinden bihaber yaşar birçoğu. Zorunlu durumlarda bir kadının erkek doktor tarafından muayenesi caiz olup bunun da şartları vardır. Neyse müslüman değilsiniz diyelim, o zaman da sizene? İsteyen istediği kişiye muayene olabilmeli, fırsat varken, bu mümkünken buna engel olmak, bunu aşağı bir hareketmiş gibi göstermek, en aşağılık durumdur, inanca saygısızlıktır. İneğe veya şeytana tapana saygı var ama bize yoksa demek ki art niyet var. Ayrıca bir doktor adayının da "ben doktor olacağım, kadınları elleyeceğim" benzeri (tamı tamına cümleyi hatırlamıyorum) açıklamasına şahit olduğumu da belirteyim, kendimizi kandırmayalım, islam tedbir alın diyor
Yakışıklı doktora doğurtmak için hamile kalabilecek milyonlarca kadın var tcde keşke dediğiniz gibi bayanlardan daha fazla olsa... güce tapan kadınlar her pice yavşıyor da doktorun picini mi es geçecek?
erkek doktorlar genel itibari ile bayan doktorlardan daha iyi kas gücüne sahip olduğu için bence mantıklısı erkek doktordur. sadece bir diş çektirmede bile bu farkı ayırt etmek mümkün. bebekle ilgili bir komplikasyon oluştuğunda ki umarım oluşmaz erkek doktorların daha iyi olduğunu düşünüyorum
Hamileyim kocam onu dese diyeceğim su olur "lan bir sus zaten sancım var senin kıskançlık kaprisini çekemem çok istiyorsan gel sen dogurt" derim bağırırım
En İyi Cevaplar