(tırnak batması veya ağrı acı hicbisey yok sadece uzamiyo ve ilerde bisey olur diye korkuyorum

Senin ilk yapman gereken şey mantarın gitmesini sağlamak sonra uzamasına bakmalısın. Ayak parmağındaki mantarların geçmesi çok zordur, sabır gerektirir açıkçası. Nemli tutmaman gerekir doktorun verdiği haricinde krem kullanma asla ve bol bol yıkamayı ihmal etme. Doktorun verdiklerine devam et.
o cila verdi cila da kalinlasmasini önlüyo ama benim kalınlasmayla sorunum yok hatta ince tirnagim
Mantardan kurtulman gerekir ama mantardan kurtulamazsan uzamaz ki tırnağın.
onu soruyorum bende nasil kurtulacagim
İlk olarak tırnağın kökten yenilenmesi gerekiyor. İncelmesini sorun etme o yüzden. Tırnağın yenilendikten sonra uzamaya başlayacak sonra cilayı kullanırsın
kuzum ben derdimi analatamiyorum nası yenilenicek oluruna mi birakiyim zaten uzamadigi icin yenilenmiyo uzamadan once mantar gitsin diyosunda mantar nasi gidicek once yenilenmesi gerek diyosun da nasi yenilenicek
Ayağını her gün sirkeli suyla yıka özellikle o baş parmağını sonra kurula bir güzel nemli kalmasın yoksa mantar daha çok olmaya başlar
uzatır mı sirkeli su
insallah sağol
Tirnak mantari olmus
Ilerde bisey olmaz endiselenme
nasıl geçer uzaması icin ne yapmalıyım
Bu sekilde uzamasi mumkun degil ama istersen arastirayim senin icin ve diger tirnaklarinda var mı bir durum
hayir digerleri saglikli sadece bu öyle
Cevap
2Cevap
tirnaginiz iyilestimi? Simdi ben sizle ayni durumu yasiyorum. 1 aydir tirnagim uzamiyor. ayni sizin ayak parmaginiz gibidi bendede. Banada yardimci ola bilirseniz sevinirim.
Yukarida yazdiklarim disinda bisey yapmadim kendiliginden dipten tırnagim kirildi peşi peşine saglikli tırnagım çıktı bi sorun yasamadim
Ayağında çok güzel 😉
Mantar gibi duruyor
mantar tedavisi icin cila ve törpü tedavisi uygulaniyo bana yaramadi o tedavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar