AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Ülkemizde milletvekilleri ne is yapar ne vasifa sahip neden o kadar yuksek maas kazaniyorlar? Bence millet vekillerinin maasi azaltilmali
Aldıkları maaş beyinlerinin hakkı, kimse sağlık çalışanına böyle bir saçmalıkla karşı çıkamaz
Milletvekillerinin maaşı düşsün ne doktoru.
Doktor maaşı da vekil maaşı da azaltılsın. Kutsal meslek vs palavraları.. hasta bakıcı da hemşire de sağlık teknisyenleri ve personelleri de aynı tempoda çalışıyor kimse kusura bakmasın.
İşin içinde olmayanlar ne azaltılması diye muhalefet olmuşlar ama işin içine girseler aslında bir çok doktorun ne kadar yanlış karakterlerde oldukları görür ve bu maaşlara tepki gösterirdi.
Açıkçası ben bir doktor olarak olaya şöyle bakıyorum evet fazla ama doktor olabilmek için 10 yıl okumanız gerekiyor en az yine de eğer gerçekten gerekli yerlere gidecekse o para azaltabilirler...
Tebrik ediyorum
Ne kadar aliyorlar bilmiyorum ama doktorluk onemli bir meslek ve oraya ulasmsk kolay degil. Ulastin diten insanla, insan caniyla ugrasmakta hic kolay degil
Saçmalık. Doktorların meslekleri kutsal bir meslek. Ameliyattan, ameliyata koşuyorlar. Binden fazla hastayla uğraşıyorlar. Onlara verilen maaş az bile.
Bence gayet hak ediyorlar. İnsanlardaki bu çekememezlik ne? Kampanyayı başlatanlar normalden fazla yıllarca okusun, o ağır şartlarda çalışsın, insanların hayatları onlara bağlı olsun sonra tekrar maaş konusunu düşünürler.
Desteklemiyorum onun yerine milletvekili maaşları azaltılsın mesela yönetimdeki bazı kişilerin lüksünden kesilsin bu ülkeye cidden hizmet eden üreten insanların maaşını neden azaltıyorlar
Gerektiği kadar alıyorlar. Doktorların aldığı maaşı onlar almayacakta hangi mesleğe sahip insanlar alacak? Kesinlikle maaşlarında azaltmaya gitmeleri doğru olmaz.
Bence verilen o emege, o hizmete az bile... Zaten doner sermaye onlari kurtariyor.. Azaltilmasi haksizlik ve neden acaba olmasi gereken meslektekilerin olmasi gereken maaslarina mudehale edilmiyor 🤔
Saçmalık... bir gün hastanede çalışsınlar da göreyim bunu diyenleri.
Milletvekillerinin maaşları da öğretmen maaşı kadar olsun.
Doktorlar ne kadar alıyorlar bilmiyorum ama, aldıkları maaşların 10 mislini hak ediyorlar.
Hayır adamlar insan tamir ediyor ne zorluklarla o seviyeye geliyorlar bence az bile adamlarda saç bile kalmiyor
baktık bizim maaşın yükseleceği yok onların ki düşsün bari dedik. öyle güzel milletiz.
şaka bir yana insan ilişkileri çok zayıf olan doktorlar var bunlar ihraç edilsin, maaşlar hakkıdır
6 yıl üni okuyup TUS'a girmişler
Öğrencilik yıllarında stresten saçlarını beyazlatmışlar, o kadar emek vermişler maaşları azaltılsın diyorlar.
Dogru azaltilabilir insanlar mesleklerini maasa gore seciyorlar bu da akabinde mesleğini kotu icra eden bireyleri getiriyor ozellikle doktorluk gibi bir meslekte insanin isinin onemini kavrayarak yapmasi önemli
Bazısı maaşının 2 katını hakederken bazıları 1 lirasini bile haketmiyor. O yuzden ne desem bilemedim.
Önce millet vekillerinin maaşları azaltılsın sonra sağlık sektörüne bakarlar... O kadar emek var ortada yıllarını veriyor adamlar.
Doktoralrın maaşı azaltılacaksa polis ve askerlerin maaşı da azaltılsın.
Sıradan bir uzman çavuş bile 4-6 milyar maaş alıyor.
Hayır! Hayat kurtarıyolar! Milletvekilleri dururken neden Doktor? Milletvekillerin maaşları düşürülsün!
Artırılsin ne azaltilmasi. gunde 300 hastaya bakmak nedir bilmeyen kiskanc gobeller bunu destekler ancak
Kesinlikle hayir onlar bu duruma gelene kadar ne ugraslar veriyorlar bide hayati tehlikesi olan insan kurtariyorlar ne alsalar helal hoştur
İt gibi çalışsınlar hastanelerde sürüsünler sonra da maas mı azaltılıyor
İlk önce milletvekillerinin maaşı azaltılsa keşke..
Onlar hayat mı kurtarıyor..
Bunu ben karar veremem ama hakkıyla yapana yazık olur çünkü kolay iş değil eğer doktor sadece işini yapmiyorsa
Önce milletvekillerinin maaşlarını konuşsunlar. Doktorlar hayat kurtarıyor ve onca yıl boşuna mı okudular tabi ki hakediyorlar.
valla bu ulkede geregınden fazla para alan varken doktorlara hayat kurtaranlara mı takılmıslar. saçmalk bence
“Gereğinden fazla mı hastalanıp doktoru meşgul ediyoruz ne , bence hastalananları öldürün fazla para vermeyin doktorlara “ demek gibi bir şeydi.
Hiçbiri aldıkları parayı haketmiyor. sanki parayla yapmıyor da hayrına yardım ediyor gibi davranıyolar açlar
Hayir gerektiginden az bile aliyorlar. Fakat doktor olma asamasinda bence daha titiz davranmalari gerekiyor. Hödükleri bile doktor yapiyorlar
Milletvekilleri ö*üz gibi maaş alırken doktor maaşlarını fazla bulup düşürmek hiç de akla mantığa sığmıyor bence..👎
Böyle saçma kampanya mı olur? Bence hak ettiklerinden daha azını alıyorlar. Maaş uygulamaları nasıldır bilmiyorum ama bana göre en kutsal meslek 👏
Bence azaltılmamalı. Çok emek isteyen bir meslek çünkü. Doktorluğa teşvik edici paketler sunumalı ki genç nesil örnek alıp doktor olsunlar
İş garantisi olan bir meslek olduğu için fazlasıyla talep var zaten, tıp kontenjanları aşırı artıyor yakında tıp mezunları da işsiz kalacak
Hayır neden azaltılsın ki milletvekillerinkini azaltsınlar hani milletin vekilleri ya halimizden anlasınlar
Fazla 4 falan alsınlar yeter ama onlara sorsan onla bile geçinemiyorlardir insanların ihtiyaçları sınırsız olduğu için bütçe ne kadar fazla olursa istekler de artıyor
İşçinin emekçinin hakkı yenmesin de diğerlerine sıra gelir bence. Ama çok da abartılı rakamlar aldıklarını düşünmüyorum.
Doktorlardan kesip saglik memurlarına hemsirelere versinler bence hastanın herseyiyle onlar ilgileniyor
Makam koltuklarında yatanların maaşları azaltılmalı. İşçinin maaşına zam kampanyası da başlasa keşke 😂
azaltılır mı onu bilemem ama diğer sağlık çalışanlarının hakettikleri üreti almadıklarını düşünüyorum , artı milletvekili maaşlarının düşürülmesine yönelik de bir kampanya yapılmalı.
Ne yalan söyleyeyim çoğu dr için evet azaltisin. Hatta performans usulü kadar para alsınlar. Hasta memnuniyet anketine göre. Sonuçta bir tek onlar okumuyor. Ki çoğu zaten para için dr oluyor. Tip fakulteleri böylesi öğrenciler ile dolu.
hayat kurtarmak basit birşey mi? bir öğretmende aynı statüdedir. öğretmen ve doktorların maaşları türkiye şartlarında 7-8bini bulmalı.
Azaltin azaltin. bir doktorlar kalmisti dil uzatilmayan
Hasta okdugumda internetten arastirip oyle ilac aliyorum. Ama bence gereksiz yuksek. Cerrahlar haric dusurulmeli.
Hiç de desteklemiyorum. Adamlar o paraları hak ediyorlar. Azaltılmasın.
Hayır o insanlar hayatlarini tehlikeye atıp hayat kurtariyorlar. Cok zor meslekleri helal olsun.
Desteklemiyorum, devlette azalsa özele kaçarlar
5-10 bu havaları sönecek ama tıp mezunlarının, her yer tıp fakültesi oldu
Alsinlar. Kac yillarini veriyorlar. Azaltilacaksa milletvekili maasi azalsin. Zaten rüsvetle döndürüyorlar her seyi.
Tam 6 yil okuyrlar yetmiyr tus unudi. oydu buydu yazik tabiki hakediyrlar
Algı oyunlarına gerek yok. Böyle bir şey gündeme dahi gelmedi.
Bence komple maaşlar azaltılsın açlıktan geberek bu millete anca bu müstehak...
Doktor maaşlarıyla derdimiz yok. Hastanelerde ki doktor sayısı artsın.
Ne fazlası yaa. Adam o kadar senelerce okuyor sonra devlet hastanesinde karın tokluğuna calisiyor.
Bilemedim. İnsan anlaşılması en zor varlıkken üstelik.
Ne azaltması risk alıyorlar
Bazıları yine çekememiş
Saçmalık, böyle bir şey olamaz. Çok ucmadan denge sağlanmalı.
Bedava çalışsınlar hatta çalışmak için üste para alınsın doktorlarımızdan.
Doktorlardan önce maaşı azalması gereken başka meslek grupları var
Destek atanlar bildiğim dıt dıt yani onca konu varken bu mu yani