Şimdi burda az ye spor yap bilmem ne gibi şeyler yazıp beni kanser etmeyin! Sağlıklı beslenip spor yapıyorum ama bu kürü denemek istedim deneyen varsa yorumları alabilirim. Zerdeçalla yoğurt kürü yağ yaktırır mı?
Zerdeçallı yoğurt kürü zayıflatıyor mu, zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar var mı?
zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar , zerdeçallı yoğurt kürü yorumları
Zerdeçallı yoğurt kürü aslında kesinlikle mucizevi bir şey değil. Aslında hiçbir kür mucizevi zaten değil. Zerdeçallı yoğurt kürü sadece bir baharat ve yoğurdun karışımı. Zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar genellikle ekstra diyet ve spor yapmış oluyorlar.
Zerdeçallı yoğurt kürü yağ yaktırır mı?
zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar yorumları
En başta bu kürün hiçbir yağ yakıcı etkisi bulunmuyor. Vücutta çok az şeyin tek başına yağ yakıcı etkisi vardır zaten. Bunlardan bir tanesi kardiyodur örneğin. Kalp hızını normalin 1.7 katına çıkarmak yağ yakımını indükleyecektir. Ya da kalori açığı oluşturmak vücudu yağ kullanmaya itecektir. Ancak herhangi bir kür kullanımı yağ yakımını sağlamayacaktır.
Zerdeçal zayıflatır mı?
zerdeçallı yoğurt kürü kullananlar
Bu konuyu başka bir başlıkta ele almak istedim, çünkü sıklıkla yanlışa düşülen konulan bunlar. Zerdeçallı yoğurt kürü kullananlar genellikle hızlıca zayıflamayı bekliyor oluyorlar, bu kanıya nereden vardıklarını sorduğumuzda ise aldığımız cevap ya bu kürlerin metabolizma hızlandırdığı, ya da yağ yaktırdığı oluyor ki biz az önce neyin yağ yaktırıp neyin yaktırmadığını konuştuk. Zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar nasıl zayıflıyor dersen aslında bu zerdeçal ve yoğurdun mucizevi birlikteliği ile ilgili değil. Birçok baharat metabolizma hızlandırıcı etkiye sahip olabilir. Pul biber, nane, zerdeçal, sumak bu baharatların içeresinden en bilinenleridir. Ancak bu hızlandırma tek başına kimseyi zayıflatmaya elbette yetmeyecektir. Sadece diyet kısmında yardımcı olabilir.
Zerdeçal yoğurt kürü nasıl kullanılır?
zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar , zerdeçallı yoğurt kürü yorumları
Bu söylediklerimden sonra ben yine de uygulayacağım dersen sana şu şekilde bir öneride bulunabilirim, bunu bir kür olarak görmek yerine baharatları hayatında daha çok dahil edebilirsin. Örneğin gecenin bir vakti zerdeçalı yoğurda koyup yemek, mideni ekşitmek yerine akşam yemeğine eşlik eden yoğurtları baharatlandırabilirsin. Şahsen ben bu yolu tercih ediyorum.
Zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar yorumları nelerdir?
Ben bu konu hakkında kendi görüşlerimi dilim döndüğünce söylemeye çalıştım. İstersen bir de kullanıcıların görüşlerine göz atalım. Zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar yorumları şu şekilde;
Yatmadan önce 2 hafta tükettim pek bi etkisini göremedim.
Zayıflamaya çalışırken kullanıyorum, tadı güzel ama söylendiği gibi 1 ayda 10 kilo verdirmiyor.
Yaklaşık 2 ay kullandım, 3 haftada zayıflattığı söyleniyordu böyle bir etki göremedim
Yağ yaktığını düşünmüyorum. Hiçbir değişiklik olmadı.
Yoğurt kürü tarifiyle günde yarım kilo verin! Yağ yakıcı, kabızlık giderici etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış yoğurt ve ödem söktürücü, tatlı isteğini kesici, metabolizmayı hızlandırıcı baharatlarla hazırlanan yoğurt kürü, günde yarım kilo vermenize yardım eder! Eğer, bu defa kesin kilo vermek, fazla yağ ve kilolardan kurtulmak istiyorsanız, en etkili zayıflama yöntemlerinden biri olan yoğurt kürünü denemelisiniz.
Yoğurt kürünün en belirgin faydaları şunlardır: Ödem söktürücüdür. Karın şişkinliğini giderir. Göbek ve basendeki yağları yakar. Genel vücuttan kilo vermeyi sağlar. Tatlı isteğini keser. Kısa sürede kilo verdirip motivasyonu artırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Metabolizmayı hızlandırıp zayıflamayı kolaylaştırır. İhtiyacınız olacak baharatları aktardan alabilirsiniz. Malzemeler, 1 kase yoğurt 1 çay kaşığı toz tarçın 1 çay kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı toz zerdeçal
Hazırlanışı, Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili iyice karıştırın. Yoğurt kürü, uyumadan 3-4 saat önce yapılır çünkü vücut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı kür yatmadan 3-4 saat önce yenilir Ayrıca Yatana kadarki sürede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum için. Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir. Emziren anneler veya hamileler için yoğurt kürü uygun değildir. Yoğurt kürü, ortalama 130 kaloridir.
Zerdeçal, tarçın ve kahve (veya şekersiz ve Kalorisiz kafein içeren içecek- yeşil çay gibi) besinler kana vücudun tanımadığı maddeleri soktuğu için, beyin dışarı atma hususunda karaciğer ve böbreklere sinyal yollar. Kalp atışı hızlanır ve karaciğer ile böbrek yoğun şekilde çalışmaya başlar. Bundan dolayı kalori harcarsın ve zayıflarsın. Eğer sabah aç karnına 100 mg kafein alıp 1 saat yürüyüş yaparsan vucüt kitle endeksine göre 29 ile 32 arasında olanların 1000-3000 kalori arası yaktığı kanıtlanmış. 180 boy, 350 kg olan bir kişi sabah aç karnına 100 mg kafein alıp 1 saat orta tempo ile yürüyüş yapıyor 25,000 kalori yakıyor. Kilon düştükçe kalori yakımı azalır. İdeal kilondan 15 20 kg fazla olduğunu düşünüp tsh hormonun 5 ila 3 arasında olduğunu varsayarsak bunu yapman halinde 500 ile 1500 arasında kalori yakarsın. Haliyle iyi bir zayıflama yöntemi. KALP VE BÖBREK HASTALIĞI OLANLAR İÇİN KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLMEZ!
Kafein aldıktan sonra yürümek çok tehlike.. kalp krizi sebebi olabilir. Egzersiz öncesi ve sonrası kafein almak tehlikeli hatta su bile içmemeniz gerekir ki tikanmayasiniz..