VC17 Virüsü (vampirizm)

Arkadaşlar öncelikle belirtiyim bu hesabı sadece bir soru sormak için açtım...

Bundan 2 hafta önce kolumda bir acı hisettim önemsemedim eve gittiğimde kolum şişmiş ve kızarmıştı muhtemelen böcek ısırdıdı dedim doktora gitmedim ertesi gün midemde acayip kasılmalar hisettim adet olucam dedim 4 gün snra geçti çok kötüydü ama bayan olduğum için katlandım... Adet olmadım ... bir sabah uayndığımda inanılmaz derecede boğazım kuruydu hiç olmadığı kadar susamıştım en az 5 bardak su içtim ama geçmedi biraz netten araştırdım VC17 Virüsü taşıya bileceğimi öğrendim kimseye anneme dahi bir şey söyledim geçen gün komşunun çocuğu düştü kafası kanadı kanın kokusunun almamla çocuğun kafasını emme bir oldu ben hayatımda öyle güzel bir şey tadmadım beni çocuktan zor ayırdılar herkez şaşırdı bende hemen ört pas ettim böyle yapınca kanamıyor diye susuzluğum bir az bastırldı sanki çocuğun kafasına gazlı bez koydular çocuk gitti ama ev hala kan kokuyordu... kaç gecedir sadece 3 saat uyuya biliyorum genelde gündüzleri uyuyorum ve bazen o 3 saatlik uykuda bile insanların seslrini duyorum benle aynı sorunları yaşayan bazı insanlarla tanıştım tedavisi yokmuş kendini gizlemen gerek yanıma bir insan yaklaştığında acayip güzel geliyor kokusu sanki bir yemek gibi bir yeri kanasada içsem diye can atıyorum ben çok çaresizim ne yapıcam öldürülmekten korkuyorum ? ne yapmalıyım lütfen dalga geçmeyin benimle
Güncellemeler
+1 yıl
1 haftadır bu değişiklikler var bende ... kan içmek için can atıyorum insanların kokusu daha güzel ama hayvanlarda onlar gibi kokuyor acaba insan kanı içmek yerine hayvan kanımı içsem?
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edebilicekler bir öneri sunucaklar yazsın sadece !
VC17 Virüsü (vampirizm)