+1 yılBana ulaşir misin merak ettiklerim var onlari soracaktim birazini buraya yaziyorum lütden görürsen cevapla
1. çok enerjik hissediyosun ya ben normal zamanlarda cok halsiz ve yorgun hissediyorum ama ne zaman yanagimi isirsam kanasa o kani yutsam kendimi daha dinç hissetmeye başliyorum birine de diyemiyorum ki kanın tadi cok güzel diye napmaliyim?
2. Kan ictigim zamanlarda uyuyamiyorum yemek falan da yiyemiyorum ailemden de yemek yemediğimden azar işitiyorum bu durumu nasil düzene koymaliyim
3. Yeni bir insanla tanisinca hemen nasıl biri oldugunu falan çözüyorum sevip sevmedigi şeyleri 40 yildir taniyormuşçasina biliyorum bu neyden kaynaklaniyor kanla falan ilgisi var mi bilmiyorum tabi
#sorularim cok özelden konusalim bu konuda gercekten güvenilir ve bilgili olanlarla122 Yorumla- +1 yıl
Yardım eder misiniz. 19 yaşındayım 10 yıldır vampirlerle ilgili araştırma yapıyorum sizden öğrenmem gereken çok şey var lütfen bana ulaşın
- +1 yıl
@Vampirhayranıbirgenç bende çok istiyorum ama bı yol bulamıyorum olmak için
- +1 yıl
abla nerede bilgi lazım acil ben tıp okuyorum belki bir bakarım
- +1 yıl
haydarteymur1262 instagram hesabım acil bak
- +1 yıl
bana ulaş belki sana yardımcı olabilirim şimdi buraya bir instangram hesabı yazıcam bu kişisel hesabım değil böyle bir sitede kişisel hesabımı paylaşmak istemiyorum çünkü neyse sen bu hesaba mesaj at art. live.4ever hesap bu bu konuları buradan konuşalım öbür türlü başına dert açabilirsin
- +1 yıl
Lütfen bana ulaşır mısınız
- +1 yıl
Çok önemli bende aynı şeyleri yaşıyorum yorulma hissetmiyorum kan içiyorum gücüm arttı hızım arttı karanlıkta görebiliyorum güneşe çıkınca yüzüm kıpkırmızı oluyor ışıktan hiç hoşlanmıyorum bana ulaşabilir misiniz lütfen çok önemli
- +1 yıl
@Vampirlerhakkında Vampirlik bambaşka birşey. Evet vampirler gerçekten var ama bi virüsle olmaz. Gerçekten vampir olup olmadığını öğrenmek istiyorsan bunu anlamanın yolları var. Öğrenirsen Susuzluğunu kontrol etmeni sağlayabilirim. Aksi takdirde konsey pek hoşnut olmuyor.
- +1 yıl
@NorthCouncilTurkey sen kimsin
- +1 yıl
Ne demek istiyorsun
- +1 yıl
Vampirler hakkında bildiğin şeyler mi var
- +1 yıl
Lütfen bana da söyle varsa
- +1 yıl
Dalga geçmiyorsun değilmi
- +1 yıl
İnsta:kalykev lütfen yazar mısın. LÜTFEN
- +1 yıl
@Vampirizmm ola bilirsin ama şartları var vampir olmanın hem kötü hem iyi tarafları var
- +1 yıl
@Vampirizmm bende olmak istiyorum ilgim var ama olamıyorum biri tarafından ısırılan keşke
- +1 yıl
@Vampirhayranıbirgenç VC17 özeti, Karadul veya Tarantulada bulunuyor diye sallayan bazı mallar mevcut ama VC17 gibi endojen retrovirüsler simbiyotik değillerdir yani size bir iyilik sağlayarak kendi yaşamalarını falan garanti altına almak yönünde evrimleşmemişlerdir. Bu virüsler aşıları veya tedavileri bulunmadığından alan kişileri 2 hafta içinde kemik erimesi benzeri şeylerden öldürmektedirler. şu an en şüpheli olduğum virüs Amerika'da bir patoloğun isimsiz bir hastanede bulduğu bir virüstür kendisi vHerv demiştir lakin kaynak tamamen şüpheli ve araştırmalar muhtemelen sallamasyondur. Tek bilinen şey bu tarz bir virüs cinsellikle veya kan ile geçebilir ve ergenlik öncesi çağdaki kişiler dışında muhtemelen ölümcül olacaktır. Ergenliğe girmemiş bir çocuğa verilirse etkisi ergenlikte görülür diye kabul gören bir görüş mevcut teoricilerde.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba ben senin gibiyim ve bunun gibi şeyleri yaşadım. kendime küçük bir cam paröası edindim ve o cam parçası ile nezaman canım isterse dudağımın içini ve larmaklarımı kesiyırum ve kan ihityacımı oradan karşılıyorum arkadaşlarımdan birisi bana kan vermye söz verdi :D
Denersen kendini biraz daha iyi hissedebilirsin38 Yorumla- +1 yıl
Vampir olmak istiyorum yardımcı olur musunuz. Vampirliğe dair ayrı bir yönüm var her şeyimi ortaya koyarım sonuçları ne olacaksa olsun.
- +1 yıl
Bana ulaşırmısın lütfen en büyük hayalim senelerdir lütfen görmezden gelme ulaş
- +1 yıl
abla nerede bilgi lazım acil ben tıp okuyorum belki bir bakarım
- +1 yıl
haydarteymur1262 instagram hesabım acil bak
- +1 yıl
@Vampirhayranıbirgenç Bende olmak istiyorum vampir nerede yazdın bunları hatta vampir olayım diye kan bile icdim defalarca
- +1 yıl
İnstagramım ecesavasdaima yaz bana
- +1 yıl
@Vampirhayranıbirgenç zor ama imkansız değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılVe hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o sizin için bir şerrdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz.
Bakara - 216
vampirliğin de belki bir hayrı vardır ve bunu bilemezsin. vampirlik te kurtadamlık ta Allah (c.c.)'den gelir bunu unutmamalı .26 Yorumla- +1 yıl
Salih Amel ks açmış gizliden yazıyor :D
Soran+1 yılsendemi aynısın?
Cevap sahibi+1 yılbence nefesi kuvvetli bir hocanın kanını içersen bir şeyciğin kalmaz. antivampir etkisi vardır. iman edenlerden olursun hem artı olarak
Cevap sahibi+1 yılsinirlenme adamım. sen dediklerimi yap sadece
- +1 yıl
Bana ulaşırmısın acil
link burada işine yarayacak bir kaç şey var gibi. sana bu virüsü bulaştıran örümceği bulup onun bir yarasayı ısırmasını sağlaman gerekiyor. sonrada o yarasa seni ısıracak vs vs... zor iş ama umarım vardır bir çaresi. bu arada o dediğim fantezide harbidende öyle yaa :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılMerhaba Benim Konum Vampirler le değil Kurt Adamlarla bir gün gece geç yattım ve bir Rüya gördüm büyük dişli büyük tırnaklı ve kırmızı gözlü bir insan bana seni öldürcem dedi ve bende kaçmaya çalıştım ve bana iki şansın var dedi. Ya seni ısırim veya öldüreyim dedi bende ısır dedim ve beni ısırdı ve acıyla uyandım kolumda kocaman bir ısırık izi vardı ve hemen tuvalete gittim çok korktum ve elime sabun sürüp buz koydum ve hala acıyordu sonra az da olsa acı geçti ve çıktım ama hala ısırık izi vardı ve kafamda şu düşünce vardı acaba cinler musallat mı oldu diye ve sonra daha fazla takmadan gittim odama biraz daha kestireyim dedim ama saat sabah 8 di ama yattım ve 10 gibi kalktım ama çok enerjiktim ve çok açtım hemen kendime sucuklu yumurta yaptım ailem hala uyuyordu ve yemek yedim sonra okula giderken kedilerin benden korkup bana saldırdığını gördüm ve o günden beri energik saldırgan sinir hastası güçlü bir insan oldum ama alıştım artık kontrol edebiliyorum sizce bu neden olabilir vampirler ve kurt adamlar gerçekmi?
Bana bunun söyleyin nolur benim gibi olanlar var mı vampirler gerçekmi kurt adamlar gerçekmi bana nolur cevap verin.33 Yorumla- +1 yıl
İnsta: kalykev LÜTFEN YAZAR MISIN LÜTFEN
- +1 yıl
osenin inancına bağlı
+1 yılSandıgınız gibi hoş durum değil, filmlerdeki gibi hiç değil. Duygu durum bozukluğundan dolayı çoğu şeye olduğundan daha fazla tepki verirsin bu nedenle her insanla anlasamazsın , kurtulmak istersin yapamazsın herkes arkadaslarıyla eğlenirken sen yalnız kalırsın ve her gece bu hastalık olduğu için aglarsın. Dil eti kanaması sürekli olur. Canın kan çekmez bu bir kan içme olayı vc17 de ne yersen ye vücut vitamin depolamıyo bu nedenle vitamın depolamak için kan ihtiyacı olur ya da sürekli tatlı ürünler tüketip dengelerin.
00 Yorumla
+1 yılDediklerin çok değişik VC17 virüsü direk insanda görülen bir şey değil önce bir yerden bulaşması gerekiyor ve bu virüs Miladdan önce görülen bir virüs ve şuanda öyle bir virüs yok sadece tarantulaların kese bölümünde bu virüsten bulunuyor yani bana çok inandırıcı gelmedi ama eğer cidden sende böyle bir virüs varsa sana tavsiyem korkma anne ve babanada bu durumunu söyle onlar bir çaresine bakar ve sakın doktora gitme. ben vc17 virisü ve vanpirlerle ilgili çok araştırma yaptım bu olaylarla ilgili bilgi sahibiyim ama seninle konuşmayı çok isterim benimle iletişime geçermisin bu konularla ilgili internette bulamadığım çok sorum var o yüzden ama cidden böyle bir hastalığın varsa tabi.
00 Yorumla
+1 yılaman bacim benden uzak dur ben daha gencim ? Nerde oturuyorsun peki onu soyle uyaralim milleti? Sevgilinlede ayril yazik etme ya boynundan opeym derken şah damarina diş atma yazik lan iyyg nesin sen pis mahluk yaratikmisin lan iblis cek o pis ellerini klavyeden :D
19 Yorumla
Soran+1 yılseninde başına gelir beddua etmiycem ama gelirse anlarsın
- +1 yıl
iblis uzak dur masum insanlardan bööö :D
Soran+1 yılbi suçum yok bende masumum !
- +1 yıl
ozaman git bir unite A rh + kan al icmeyi dene icersen soz ben sana kan vericem hatta banada bulaştir bende butun askeriyeye bulaştirayim ordumuz vampir olsun olumsuz oluruz belki off cok heyecanlandm ya :)
Soran+1 yılölümsüz değiliz sadece çok sağlıklıyız yorulmak bilmiyoruz yani hiç yorulmuyorum dün gece sadece 1 saat uyudum uyumadım uykum yok hiç hemde belki yarın gündüz uyurum çok açım yemek yiyorum tıka basa iğrene iğrene yarım saat sürüyor tokluğum snra acıksam bile yiyemiyorum
- +1 yıl
seni bir hocaya okutalim senin icine bişey kacmiş :(
Soran+1 yılb s g ya
- +1 yıl
hasktr lan aptal . Git kumda oyna aptal lanet olasi serseri
- +1 yıl
1 yıl geçmiş hâlâ var mı
vampirella! hep senin gibi bir sevgilim olsun istemişimdir , öpüşürken bir birimizin dudaklarını kanatıp aynı zamanda kanlarımızıda emelim filan güzel fantazi :) ama gerçekten böyle bir fantazim var dalga filan geçmiyorum. bahsettiğin virüste bende yok ama biraz sadistim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aha buda ayrı biri ahahasah
Merhaba bendede sana benzer şeyler oluyor yorulma hissediyorum hızlıyım karşımdakilerin hislerini hissediyorum kana deli oluyorum yanın da olmadığım kişilerin seslerini duyuyorum 75 kilo ve daha fazla taşıyabilirim geceleri daha güçlüyüm güneşe çıkınca derimde yanma yaralar oluyor sanki elimi ateşe sokmuşum gibi geceleri yatamıyorum karanlıkta görebiliyorum sence benzer değil mi
03 Yorumla- +1 yıl
Sana olanların bazıları bende farklı tepki gösteriyor şöyle anlatayım güneşe çıkmak istemiyorum ama birşekilde güneşe çıktığımda yanma değil de daha çok aşırı terleme oluyor ve kaşınmalar başlıyor güneşte çok uzun süre duramıyorum ve gözlerimde yanmalar hissediyorum gözlerimi açamıyorum duyularım insanlara göre daha iyi uzaktaki kişileri ya da insanları çok net görüyorum 100 150 metre uzaktaki insanlara odaklanınca onları duyabiliyorum ve reflekslerim insanlara göre daha iyi geceleri herşeyi çok net görüyorum ve diğer insanlara göre çok daha güçlüyüm
Merhaba öncelikle bir profesör olarak konuşmadığımı söylemek istiyorum. Kızaran kolunuz sebebi bu virüsü taşıyan örümcek tarafından ısırılmış olmanız olabilir. Eğer bunların yanında güneş ışığında vücudunuzda değişiklikler oluyorsa mesela bu nefes darlığı olabilir, güneşe alerji olabilir bunlara sahipseniz büyük ihtimalle VC17 virüsü kaptınız kısaca vampirizm söyleyecek fazla şey yok yaşayan biri olarak bilmediğim için kana olan iştahınızı nasıl örtersiniz bilemem. İyi günler.
00 Yorumla
+1 yılHerkese Merhaba, öldüren en büyük şey ve benimde size bir sorum olacak. ilk 1-2 gün nasıl anlaşılabilir çünkü vampire dönüşürken su içmemek lazım ama durduk yere zannedip su içmezsen ölme şansın var. ne yapmak gerekir? bilen kişiler varsa yanıtlayın lütfen
04 Yorumla- +1 yıl
Herkese Merhaba, Bayadır Araştırıyorum Ve SU Vc17 yi öldüren en büyük şey ve benimde size bir sorum olacak. ilk 1-2 gün nasıl anlaşılabilir çünkü vampire dönüşürken su içmemek lazım ama durduk yere zannedip su içmezsen ölme şansın var. ne yapmak gerekir? bilen kişiler varsa yanıtlayın lütfen
- +1 yıl
olcak yani
- +1 yıl
Ormanlık alanalara gitmen gerekir. Orda yaşamalısın , ve soğuk güneş olmayan bir yere taşınmalısın , ve Tarantula kese kanı sana nasıl ulaştı?
+1 yılben saf kan bir vampirim 1982 de 17 yaşımda anadım hastalığımı 20 yaşında yaşlanmam furdu diyecek kadar yavaşladı hala17 yaşıdabiri gibigörünüyorum bilgine bak eni 23 yaşında biadamaldı 150 yaşındaymış adam öldü ğünde ekibini bana biraktı benbir alfayım efet bizdede beta var omegada var sanasöliyeceğim ne olursa olsn gizlen türümüzü belli etme ve dedikleriniz bende olmuyo arkadaşlar heralde alfa olduğum için ama ilk zamanlar endede oluyodu doğru eğiytimi alınca olmamaya başladı
07 Yorumla- +1 yıl
Egitimi nerde aldin
- +1 yıl
Mesaj atarmısın bana lütfen görmezden gelme lütfen ya en buyuk hayalim
- +1 yıl
İnsta: kalykev lütfen yazar mısın
+1 yılVolturi lere sikayet etcem seni 😃😃😂😂😨😨
Saka bir yana o virusu aradim buldum yarasa enjekte ettim yarasayi kafese koymustum kolumdan isirdi 3-4 gun sonra ole bir acilar cektimki keskr olsem dedim kan istegini bilirim cok fena birsey sabah karsi 2-3 gibi avlanirdim tanidigim birkac kisi var susuzlugumuzu kontrol etmenin yolunu bulduk aman dikkat doktora gitme karantinaya girdinmi hepimizin sonu demekdir dikkatli ol!14 Yorumla- +1 yıl
@ilker4545 ben saf kan bir vampirim 1982 de 17 yaşımda anadım hastalığımı 20 yaşında yaşlanmam furdu diyecek kadar yavaşladı hala17 yaşıdabiri gibigörünüyorum bilgine bak eni 23 yaşında biadamaldı 150 yaşındaymış adam öldü ğünde ekibini bana biraktı benbir alfayım efet bizdede beta var omegada var sanasöliyeceğim ne olursa olsn gizlen türümüzü belli etme ve dedikleriniz bende olmuyo arkadaşlar heralde alfa olduğum için ama ilk zamanlar endede oluyodu doğru eğiytimi alınca olmamaya başladı
- +1 yıl
@Saf_Kan_Vampir0 sana nasıl inanicaz
- +1 yıl
@Saf_Kan_Vampir0 abi seninle instagramdan konuşaaak haydarteymur1262
Vc17ile ilgili
Gercekten vc17 isen ben yardimci olmak isterim bu mesaj nezamana ait bilmiyorum ama susuzlugunu bastiracak ve kan hucrelerini arttiracak bir tedavi buldum tamamen tedavi etmiyor ama seni rahtlatabiliir vc 17 tasiyanlar icin bu mesaj dikkate alanlar iletisime gecsin tulytuly13@gmail. com04 Yorumla- +1 yıl
Susuzlugumu kontrol edebiliyorum ama arkadas icin ise yariyabilid
- +1 yıl
kardeş tedavi vs ayıp oluyor ama bu ne şimdi
- +1 yıl
sana gmailden yazdım
+1 yılhahaha ben böyle yalan görmedim ben doktorum bu virüs böyle birşey yaptırmaz yalana bak kan tedavisi görürsün gider kan transferi olur hikayeye bak
15 Yorumla
Soran+1 yılbana yardımcı olabilirmsin? ama tedavisi yok diyor tüm bu hastalıkla savaşanlar öldürülmekten korkuyorum tıp çare bulamayınca bu tür insanları karantinaya alıyor baş edemeyince öldürüyorlar korkuyorum
- +1 yıl
ingilteredeki kı polikilğne yat ol tedavi
Soran+1 yılkorkuyorummm korkuyorummmmmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
eğer bunlara inandysan kork psikolojn içn insanların hastalıklarna saygı duy! böyle bir belirti yok!
+1 yılDoktora git ama kesin git ve VC17 virüsü bulaştığını ve yaşadığın belirtileri anlat.Hemen tedavi etsinler yoksa işin çok zor.
06 Yorumla
Soran+1 yıltedavisi yok işte karantinaya alıyorlar herkezden gizlemen gerek bunu
- +1 yıl
Olur mu canım teknoloji gelişti o kadar . Karantinaya da almazlar günde 1 saat konuşup geri gönderirler evine korkma.
Soran+1 yılhayır iştee bilmiyorsunn ! hayvan gibi deneyler yapıyorlar üstündeee çaresi yok benle aynı olan arkadaşlarla konusuyorum
- +1 yıl
ok
- +1 yıl
tedavi etmiyorlar aksine üzerinde deney yapıp daha da ilerletiyor istihparat kuruları seni kulanuyor mesela cıa böyle bir bölümü var doğa isti insanları tpplayıp ölümne üzerşerinde deney yapıyoşar hata kanını çekip tüplere koyup incileiyorlar senin ölümün pahasına
- +1 yıl
Bana insanı verirmisin
+1 yılGit kızılayda iş bul acıktıkça bir paket calarsın arada
06 Yorumla
Soran+1 yılhastaneden kan çalmayı düşündüm aslında ama yakalanırsam maf olurum karantinaya alırlar beni ömrüm akıl hastanelerinde biter gider
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
kahfkafhfweeh bu iyidi
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla abartmayalım ama bendede kan isteği var
peki sende şey var mı ben gündüzleri çıkmam dışarı 4.30 5.00 gibi çıkarım ışığı sevmem soğuk havalarda terlerim sıcak havalarda ise kendimi öldüresim geliyor o kadar sıcaklıyorum var mı sende bunlar?16 Yorumla- +1 yıl
Bende var ayni ozellikler susuzlugunu kontrol edebiliyormusun?
- +1 yıl
@yalniz_vampir ayni seyler bendede gunduz kolay kolay cikmam disari kan isteyi var kontrol ediyorum insanlara fazla yaklasmiyorum
- +1 yıl
ben saf kan bir vampirim 1982 de 17 yaşımda anadım hastalığımı 20 yaşında yaşlanmam furdu diyecek kadar yavaşladı hala17 yaşıdabiri gibigörünüyorum bilgine bak eni 23 yaşında biadamaldı 150 yaşındaymış adam öldü ğünde ekibini bana biraktı benbir alfayım efet bizdede beta var omegada var sanasöliyeceğim ne olursa olsn gizlen türümüzü belli etme ve dedikleriniz bende olmuyo arkadaşlar heralde alfa olduğum için ama ilk zamanlar endede oluyodu doğru eğiytimi alınca olmamaya başladı
- +1 yıl
+1 yılMerhaba ben de sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum yorulma hissetmiyorum kan içiyorum hızım arttı gücüm arttı karanlıkta görebiliyorum güneşe çıkınca yüzüm kıpkırmızı oluyor ışıktan hiç hoşlanmıyorum bana ulaşın lütfen acil
12 Yorumla- +1 yıl
Çok önemli bir konu
- +1 yıl
Bir şey sorucam yanlışlıkla kanı unutmuş olabilir miyim?
Aynı sizin yaşadığınız şeyleri çekiyorum ama nasıl kaptığımı bilmiyorum birgün fena halde karın ağrısı çektim bu 3 gün devam etti sonra geçti10 Yorumla
+1 yılVampir olmak istiyorum bana yol gösterir misin. Lütfen bana ulaşır mısın. 🙏🙏Yaşım 19 yaklaşık 10 yıldır araştırma yapıyorum vampirlere karşı ayrı bir yönüm var benim için çok büyük bir mesele lütfen yardım edin.
21 Yorumla- +1 yıl
Dostum Özel Hastanelerden 18 yaşının üstünde 20-25 yaşındaysan form doldurup alabilirsin bence bir hastaneye başvur
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye kendini açıga veriyosun seni konseye şikayet edicem asdfghjklş :D
23 Yorumla- +1 yıl
Ya cok guldum kardes ama konseyde 4 koken vampir var
- +1 yıl
@yalniz_vampir 4koken vampirlerden biriyim ve köken denmez bize alfa denir
- +1 yıl
@Saf_Kan_Vampir0 ya bir sg
Evet merakı olan çoğu kişi bilmiyor hicbirinizde yok psikolojik olarak öylesiniz virüsü taşımayan kimse vampir değildir ama var olan çok kişiyi tanıyorum hatta bu anlattıklarınızdan daha fazlası onlarda var ve heralde bennn..
00 YorumlaMeraba bende aynı durumdayım kan görünce deliye dönüyorum kanın kokusu tadı benim için dünyanın en güzel yemeği hızım gücüm koku alma görme duyularım gelişti güneşe çıkınca yüzüm kıpkırmızı oluyor geceleri görebiliyorum gece yatamıyorum yorulmuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sana ben az film izle demedimmi ha cabuk odana cik cezalisib yatarkande ustunu ort usutuyosun
00 YorumlaAranızda bir Edward var mı akaaşlay? Tıvaylaytı gelmiş bu ergenin
11 Yorumla- +1 yıl
Edwerd a aşık oldum laann
Bana da yardım edermisin 1 yıldır araştırıyorum ve sadece vc17 virüsünü buldum başka bir yol varsa denemek isterim
21 Yorumla- +1 yıl
Ben kan kokusunu seviyorum hoşuma gidiyor ve gündüzken asla güneş sevemiyorum karanlık hoşuma gidiyor sürekli ve gece gezmeyi çok seviyorum ama vampir değilim keşke olsaydım ama
00 YorumlaTARANTULA lardan başka taşıyan şey yokmu bu virüsü (VC17) başka örümcekler, hayvanlar, Bitkiler ve. b eğer biliyorsanız yazın lütfen ben bu siteye her gün giriyorum mutlaka okurum bye
00 Yorumla
+1 yılDoğaüstü ve Ezoterik-Okült konulardaki tüm meraklarınızı gidermek için bize ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardım edebiliriz : )
ig klausmolestus
00 YorumlaArkadaslar vc 17 liyim ben vu bu konustuklarinizla hic bi alakasi yok sadece seytan ele gecirmish gibi gorunuyoruz ve hic yorulmuyoruz ve kuvvetim Bir insandan 7 kat daha fazla oluyor
00 Yorumla
+1 yılAnlamlar bana ulaşabilirsiniz izmirdeyim ironmanla alakalı zırh yapıyorum bana ulaşabilecek var mı haydarteymur@gmail. com vampirler alakalı bilgi istiyorum ama aşırı olsun bilgiler
01 Yorumla- +1 yıl
Vampirler ulaşın ben normal bir insanım ama teknoloji manyağı yim lütfen acil bana ulaşın ablalar bilgi istiyorum
+1 yılOff ne güzel lan işte keşke bende olsam diye vampir ariyom ortada ya :((((
23 Yorumla- +1 yıl
oğlum ben vampirleri araştıran bir tıpcıyım. bir vampirle ark olurum ama benden kan istemesin
hem insanlardan uzak duruyon. bir kaçının hikayesini okudum geç insanlığa faydan dokunsun
+1 yılbunlar uydurmaca tamamen . Beyin duzmece diye buna derler dostum:)
00 Yorumla
+1 yılseninkilerin aynısı bendede oluyor ama ben zaman zaman kontrol ede bilmeyi öğrendim ne yaşadıkların farkındayım
00 YorumlaHangi şehirde yaşıyorsun ve neyin indirdiğini buldun mu daha detaylı anlatırsan güzel olur bu hastalık bulaşmadan önce sifridan analt anlarız 😃
00 Yorumla
+1 yılBenimle irtibata geç lütfeen !!! Bazı belirtileri bende de var kimseye anlatamıyorum. Acil sana sormam gerekenler var..
00 YorumlaHayvan kanı içebilirsin ama onun yanında tatlı birşeyler yemelisin çünkü insan kanı hayvan kanından biraz daha tatlı onı dengelemek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu buraya yazılmaz kizim delimisin yakalarlarsa öldün
01 Yorumla
+1 yılSamsunluyum biri. Beni gece yarısı gelip vampir yapabilirmi
10 Yorumla
+1 yılBu virüsü nerede ve nasıl uygulayabiliriz lütfen yardımcı olun çok istiyorum
11 Yorumlasana ulasabilicegim bir yer var mi acil bende de var çünkü
10 Yorumlabirkere vc17 taşıyan tek hayvan tarantular dir. galiba sizin orada çok tarantula var.:)))
02 Yorumla- +1 yıl
Bu bir kok meselesi bizim ailede vc17 virusunu tasiyorum!
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç kere dedim gece yatarken üstünüu kez kafayı. ört diye. iyice üşütmüşsün yine. ama bu kez kafayı.
10 Yorumla
+1 yılKonu hakkında bilgisi olan herkes yazabilir Instagram:kalykev
00 Yorumla
+1 yılHey merhaba nasılsın Şu an durumunuzu merak ettim:)
Umarım iyisinizdir.01 Yorumla1 yıl olmuş ama hala böyle mısın ve nasıl oldu biliyor musun
00 Yorumla
+1 yılBu olay gerçekse nasıl olduğunuzu veya bir anda mı olduğunuzu bana da söylermisiniz?
00 YorumlaHala bardaysan veya vc17 virüsü taşıyanlar bana ulaşabilirmi lütfen
01 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
+1 yılgerçekten vc17 yi taşıyanlar bana ulaşsınlar lütfen halilibrahim296@hotmail. com
00 Yorumla
+1 yılbana fiziksel özelliklerinden bahsedersen sana kesin bilgi verebilirim
01 Yorumla
+1 yılPentagram işareti çizebiliyor musun? Sadece yardımcı olmak istiyorum. Cevap verebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılben Allaha sonsuz inananırım
- +1 yıl
Pentegram isaretinin yazilari okumamla iki dunya arasinda kaldim neyseki gucluyum
+1 yılVC17 diye bir virüs yok, tamamen uydurma.
06 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bu yaşadıklarım ne benle aynı belirtileri yaşayanlarla konuşuyorum onlarda gizliyor kendilerini korktuklarından
- +1 yıl
Sana öyle geliyordur.
Soran+1 yılinsanların kokusu çok güzell kaç metreden duyorum bir insan eve yaklaşırken o kan koksunu hisediyorummm hasta bir insan değilken iyice burnumu soktuğumda hisederdim ve iğrenirdim şimdi ise dünyanın en güzel kokusu sanki
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın @piyanisthasanhuseyin lütfen bu konuyla ilgili sorularım var çok önemli
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanmam :P
nerdesin kan bağışlayım sana olmadı )01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnapmalıyım ki bileemedim, senin yapmamı istediğin bir şey var mı?
+1 yılSen vampirmisin gardas
00 YorumlaKorktum lan. Ciddi misin sen ?
14 Yorumla
Soran+1 yılyardımcı ol sadece yarıdmcı ol fikir ver bana çaresizim
- +1 yıl
Pohahahaha
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın sana yardımcı olurum @piyanisthasanhuseyin
Nasılsın biraz düzeldinmi
00 YorumlaYalvaririm beni isir aşkım
10 YorumlaHala yaşıyomusun yaşıyosan yardımcı olabilirim
00 YorumlaKarı daşak geçiyo aminkoyim
00 YorumlaBende olmak istiyorum yardımcı olacak var mı?
01 Yorumla
+1 yılsenin ilacın bidaha film izlememek
00 Yorumla
+1 yılsakın hayvan kanı içme hasta olursun!!!
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat