Doktor bana Levmont tablet verdi. Kullananlar var mı? Memnun kaldınız mı? Bilenler yanıtlasın lütfen. levmont 5/10 mg yorumlar neler?

Doktor bana Levmont tablet verdi. Kullananlar var mı? Memnun kaldınız mı? Bilenler yanıtlasın lütfen. levmont 5/10 mg yorumlar neler?

Daha öncelerde bir süre Levmont ilaç kullandım. Amlodipin ve lisinopril adında iki etken madde bulunduruyor. Yüksek tansiyon için kullanılan bir ilaçtır. Kan damarlarını genişletir ve kalp krizi riskini azaltır.
Ben kullandığım dönemde beni çok uyuşuk hale çevirdi. Akşam 20-21 civarlarında içiyordum. Biraz derdime de derman oldu diyebiliriz. İştah da açıyor.
Ben levmont kullandım. Ben alerjik rinit hastasıyım. Levmont etkili ama ağır bir hap çünkü çok fazla yan etkisi var. Geleceği düşünmelisin ilk hafif haplardan başlamalısın.
Iki ilac bitirdim etkisi olmadi
Etkisi oldu ama bir zaman sonra ilac bitince tekrar basladi
Bu ilac hastaligi direk keser mi?
Valla bende senelerdir allerjiden muzdaribim kısacası bu tür antihistaminikleri içtiğin sürece iyisin ama bırakınca yine eski haline dönüyorsun. Kalıcı bir yöntem değil maalesef sadece gerektiğinde yaşamında allerjenlere dikkat ederek bir yaşam sağlayıp beslenmeni düzene sokarsan biraz hafifleyebiliyor ama dediğim gibi ilaçlar kalıcı çözüm değil
Bu ilactan memnunmusun kullandigina
Sende olan yan etkileri soylermisin?
Ben kilo artisi gözlemledim ancak bazi yan etkileri Şu an göstermesede agir yan etki recetesi mevcut biraz güçlü bir ilac oldugu icin hapin miligrami yuksek bu tür ilaclari sürekli kullanirssn faydasini yitirirsin bünyen alisiyo çünkü mümkün oldugunca sikayetlerin artinca kullanmalisin
Su anda kullaniyormusun? Bu ilaci
Agirlastigim gun icersem etkisi olurmu hemen bu ilacin
Cunku butun gun boyle dirmak cok kotu oluyor islerimi aksatiyor
Gun icerisinde iyilestiriyorsa guzel
Bir sey daha aorucam. Delodayı kullandin mi
Merhaba biraz geç bi zaman umarım görürsünüz yorumumu günde kaç defa kullanılıyor acaba
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?