Polen alerjisi olan bir vatandaş tam olarak neyine güvenip pikniğe gider acaba!🤷🏻♀️
Ultra mükemmel hayatım polen alerjisi ile taçlanıyor gerçekten.😌
Ultra mükemmel hayatım polen alerjisi ile taçlanıyor gerçekten.😌
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben rhinoclenil burun spreyi kullanıyorum. Bahar başlangıçlarında gözüm kaşınıyo sulanıyo şişiyo kızarıyo sürekli hapşırıyorum falan günde birer fıs kullanınca kesiliyo artık kıştaki gibi rahat ediyorum. Ama herkesin alerji düzeyi farklıdır benim alerjimi kesen ilaç seninkini de kesecek diye bir garanti yok. Sonuçta doktor değilim kesin geçirir diyemem sana. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim sadece.
Gözün için bir şey kullanmıyor musun?
Rhinoclenil burun spreyi kullanmadan önce gözüm için Thealoz Duo göz damlası kullanıyordum iyi geliyordu. Ama hergün gözlerim kızarır şişerdi o yüzden kullanırdım. Ama bu sene ilk defa spreyi kullanmaya başlayınca gözüm hiç kızarmıyo artık bişey kullanmama ihtiyaç kalmadı. Günde birer fıs sprey sayesinde ne burnum ne gözüm kızarmıyo kaşınmıyo normale döndüm.
Cevap
3Cevap
Benimde alerjim var bir çok ilaç kullandım ama geçmiyor
Bir adet deloday plus efervesan tablet, bir aircomb hap, bir adet de avamys burun spreyi. Deloday plus sabah uyanınca suda erit iç, dışarı çıkarken spreyini burunlara ikişer defa sık, gece yatarken de hapını iç yat.
10 gün evden çıkma camları açma piknik demek ölüm olur
Doktora git bende de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?