Polen alerjisi olan bir vatandaş tam olarak neyine güvenip pikniğe gider acaba!🤷🏻♀️
Ultra mükemmel hayatım polen alerjisi ile taçlanıyor gerçekten.😌
Ultra mükemmel hayatım polen alerjisi ile taçlanıyor gerçekten.😌
Ben rhinoclenil burun spreyi kullanıyorum. Bahar başlangıçlarında gözüm kaşınıyo sulanıyo şişiyo kızarıyo sürekli hapşırıyorum falan günde birer fıs kullanınca kesiliyo artık kıştaki gibi rahat ediyorum. Ama herkesin alerji düzeyi farklıdır benim alerjimi kesen ilaç seninkini de kesecek diye bir garanti yok. Sonuçta doktor değilim kesin geçirir diyemem sana. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim sadece.
Gözün için bir şey kullanmıyor musun?
Rhinoclenil burun spreyi kullanmadan önce gözüm için Thealoz Duo göz damlası kullanıyordum iyi geliyordu. Ama hergün gözlerim kızarır şişerdi o yüzden kullanırdım. Ama bu sene ilk defa spreyi kullanmaya başlayınca gözüm hiç kızarmıyo artık bişey kullanmama ihtiyaç kalmadı. Günde birer fıs sprey sayesinde ne burnum ne gözüm kızarmıyo kaşınmıyo normale döndüm.
Cevap
3Cevap
Benimde alerjim var bir çok ilaç kullandım ama geçmiyor
Bir adet deloday plus efervesan tablet, bir aircomb hap, bir adet de avamys burun spreyi. Deloday plus sabah uyanınca suda erit iç, dışarı çıkarken spreyini burunlara ikişer defa sık, gece yatarken de hapını iç yat.
10 gün evden çıkma camları açma piknik demek ölüm olur
Doktora git bende de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?