Merhabalar arkadaslar Benim gozum 1 ve 0.75 derece miyop astigmat var dedi doktor gpzluk yazdi ekimden beri kullanıyorum cikarinca uzagi bulanik goruorum. Acaba gözlük takmasam ilerlermi bir sorun olurmu yoksa sureklimi kullanmam lazim cikarmak istiyorum artk tesetturluyum esarp yaparkende skinti oluyo rahatsz edio bu miyop astigmatlik ya da gozluk. kullanmak konusunda bildikleriniz hakkinda bilgilendirirmisnz lutfen
Kulannmalısın kullanmadan ağrı yapar veya gözünü kaybetme riskileyle karşı karşıya gelirsin 2 seçimden birini yapmalısın ya gözün ya da gözlük gözlük senin hayatını kurtarır sakın ihmal etme
Gözün canından kıymetli göz olmasa hayat durur hattının devam etmesini istiyorsan kaybetme gözünü geri gelmeye bilir devemlı kullan hic çıkarma yatarken çıkar birtek
İlk doktora gittiğimde benim de aynı derecedeydi. 4 sene gözlük kullanmadım. Haliyle yükseldi derecem.. 1 kaç senedir lens kullanıyorum. Ama gözlük yakışmış sana 👍
2 senedir o şekilde kullanıyorum. dediğin gibi bende çıkarınca bulanık görüyorum. Ama detay işlerle uğraşırken önemli yoksa çevreye bakarken o kadar da rahatsız edici değil. Yanında taşı sadece :)
İlk olarak gözlük kullanmazsanız numara ilerler, ikincisi yüz hattınıza uygun bir çerçeve tercih etmelisiniz eğer fotoğraftaki siz iseniz bu gözlük yüzünüze büyük gözlükçülerin tavsiyelerine uyarak tercih yapmayın onlar size en pahalı çerçeveyi satmak isteyecektir son olarak eğer gözlük kullanmak sorun oluyorsa doktorunuza danışıp lens yazdırabilirsiniz , Sağlıcakla kalın
gözlüklüde çok hoşsun.. sağlığın önemli. heralde gözlük kullanmazsan rahatsızlık daha ilerler bence. veya gözlük sevmiyorsan lazer vey lens ile kalıcı düzeltilebiliyor diye duymuştum. araştır bir
Benim de 1 075 miyop astigmat yıllardır tak çıkar yapıyorum şöyleki atıyorum üni okurken sınıfta takıyordm şimdi araba kullanırkn ve bilgisayara bakarken takıyorm genelde ve ilerlemedi
cok dogru bir meslek insallah hersey diledigin gibi olur cok zor ve beceri isteyen bir meslek kadinlarin iyi yapabilecegi bir is cunku ozen istiyor erkek muhendisleri goruyoruz projeede merdiveni bulamayan beton hesaplamasunu bilmeyen ☺☺
@jöh_qeldi çok teşekkür ederim, inşallah. İlk kez meslek seçimimle ilgili böyle güzel şeyler söyleyen biriyle karşılaşıyorum. Genelde “öğretmenlik varken ne işin var şantiyelerde?” derler 😒
500 üzeridir 3. hava alaninda formenlik yaptim 3 sene formenlik yapdim sizin hayatta gorup gorebileceginuz muhendisleri ben 1 ayda gordum 8 bin muhendisle ayni yerdeydik kardes
En İyi Cevaplar