Bundan 4 saat once kestim ve hala da kaniyor. bir kan durdu geri basladi tamda damarin orasi kesilmis ne yapmaliyim

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
4 saattir eli kanayan biri neden hastaneye gitmek yerine buraya soru açar biri beni aydınlatsın lütfen?
Surekli kanamiyor sira sira kaniyor
Kapandi yara daha kanamiyo gidyimmi yinede?
gecmıs olsn
Cevap
1Cevap
Dikislik olmus olabilir doktora gitmelisin
Dikis atilmazsa noluyor
Hic bir fikrim yok 😐
Dikiş gerekebilir acile git
Dikis atilmazsa nolur
Abi o değilde ellerin güzelmiş ya ❣️
Ne konuda
Elleriniz güzel. Zayıf ve ince parmaklarınız var. Damarlarınızda belli ayrıca kıllı da değil fazla. Kızlar erkeklerde ele dikkat eder
Genelde cok bakimliyim. Bakimlidan kastim el tirnak sac felan ama cirkin insan hep cirkin
Her insanı seven bir insan olacaktır. Kendini cirkin bulabılırsın ama baskası belki sana öyle bakmayacak
Ben kendimi cirkin bulmuyorum tatli sempatik biri olarak buluyorum ama su cevrede illaki gelipte senin cirkin oldugunu kanitlamak icin elinden geleni eksik etmeyen cok kisi olunca egolu insanlar olunca kendimi ister istemez oyle hissediyorum
Aman ne var? Hissettirsinler sen inadına kendini daha iyi hisset daha iyi bul. O söyleyenlerınde egolarını kasmak ıcın mıllete satastıklarını da unutma. Onlar mukemmel mı? Allah bılır ne bokları vardır.
Aslinda saf degilim ama kimsenin kotulugunu gram isteyemiyorum ben kendime yediremiyorum. Insanlar bu kadar acimasiz
Sana acımasız olana acıma duygunu kullanmayacaksın. Dünya böyle. Yapacak bir şey yok.
Haklisin tesekkur ederim
Dikiş atılır belki git hastaneye
hastaneye git
Gecmis olsunnn🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar