Ozenti arkadasin cozumu konusmayi kesmek midir?

Arkadaslar bir kiz arkadasim var ve ozentinin teki yani ben ne alsam aynisini almaya ya da begendigim seyi benden once kendjsi almaya kalkiyor bide utanmadan giyiyor yani. Simdi soyle ki kendime pantalon bakicam sen de gelsene diye beni goturdugu magaza da aradigi gjbi bir sey olmadigini soyledi ve gezinirken ben bir bluz begendim o da aaa cok guzelmis ben bunu aliyim ya dedi ve elimden aldi sonra biraz daha ilerleyip aynisini pisti olmamak icin baska bir crop begendim cok hosuma gitti bayildim buna bunu da ben alicam dedigim an da hemen gelip ya aslinda bu daha guzel ben zaten onu kapali istemiyodum diyip elindekini birakip benimkinden aldi sinirden cildirdim ama belli etmedim kalbi kirilmasin diye. Bu kiz bana haset mi ediyor neden kendi begendigi seyleri degil de benim begendiklerimi aliyor kendisine bir insan bunu neden yapar? Boyle biriyle gorusur muydunuz? hatta kolyemi gorup aynisinin ben de bilekligi var dedi gitmis ayni tastan bileklik almis bir de o gun aldigi kiyafeti ertesi gun okulda giydi. takiyi da yaninda getirmisti ben de vardi zaten diye.
Ozenti arkadasin cozumu konusmayi kesmek midir?