bugun hoslandigim cocukla carpistik cok guzel bir andi vucutlarimiz birbirine degdi ve cok yakindik carpistiktan sonra yuzume bakti zaten cok yakindik birde o oyle gulumseyerek bakinca cok heycanlandim birsey demeden gittim oda demedi... biliyorum sacma bir soru ama sizce bilerek o carpmis olabilir mi cunku uzaktan gordum elinde tel yoktu tam yakina gelince tel vrdi elinde once onunden sonra arkasindan gecmeye calistim hic birinde gormedide sadece carpinca mi gordu? birde yuzume oyle bakmasi... cok hoslaniyorum ve sanirim herseyden anlam cikariyorim ama yinede
Cevabın nedir?
+1 yılEğer carptiginda oyle baktiysa sana seni farkettigi anlamina gelir ve gulumsemeye gore de hoslanmis olabilir ama ginede sohbet acabilirsin senin elnde o 😊 Hayirlisi
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen sabki carpismayi bilerek ayarlamista beni yakindan incelemek istemis gibiydi ve konusmak ister gibiydi ama ben hemen kactim jdjff
- +1 yıl
😂😂🖒🖒
En İyi Cevaplar
bilerek yaptığını sanmıyorum, her kızın yaptığı gibi olayı kendi lehinize çevirme çabanız var. görmemiş çarpmış işte :))
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen olabilir bende zaten herseyden fazla anlam cikariyorum farkindayim ama farkinda olmadan carpismakta guzel kdkc
çok güzel bir an gerçekten filmlerdeki gibi bende yerinde olsam anlam çıkarırım haklı olarak :)
19 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi yacok tatli bir andi o bakisi falan birde cok yakindik tam ayni anda karsilasmamiz falan ❤️❤️❤️
Soran+1 yılinsallah❤️ ve bizde insallah daha fazla carpisirizda vucutlarimiz degerjfjdjdjjddudj
Soran+1 yılaynen saka yapiyorum zaten bende daha fazlasi olsun istiyorum ama iste djjdkdd
Soran+1 yılaynen maalesef oyle o adim atmazsa ben hayatta birsey yapamam cesur biri degilim o konuda
Soran+1 yılinsallah dhjdjd
+1 yılbence bilerek yapmış olabilir ama yine de tesadüf ihtimalide var
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen ikiside olabilir ama o telefona sahte bakisi falan gulerek hemde cjdkdkd birde tam gecicekken onume gecti oyle carpistik sonra da egilip gulumseyerek yuzume bakti kdkdkd
- +1 yıl
ama çok tatlı ya bilemedim şimdi bilerelte olabilir
Soran+1 yılaynen tatli sen hoslanmadigin biriyle de olsa boyle carpissan hosuna gider miydi
- +1 yıl
hoşlanmadığım biriyse gitmezdi tabi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılFilmlerdeki gibi sjskslslsl çok film izliyon heralde skslslsö
1105 Yorumla
Soran+1 yılsende mi gercek olmadigini dusunuyorsun djdkdkd
- +1 yıl
Evet sksldldln
Soran+1 yılanlamadigim neden boyle birseyi uydurup buraya sorayim dkfkdkfjdj
- +1 yıl
Trol insan çok burda sjsksksl
Soran+1 yılonu bilemem hdjdkdkf
- +1 yıl
hhihih öyle olsun bakalım sen öyle diyorsan öyledir sjslsld
Soran+1 yıloyle tabi isim gucum yok bunu mu uydurucam zaten izledigim filmlerde boyle bisi olmadi jdjdjdjddjfjjddif
- +1 yıl
Sana denk gelmemiştir belkide türk dizilerine bakmassan normaldir skskdlld
Soran+1 yılhic izlemem bunu bir turk dizisinde ki olaylarlara mi benzettin simdi uzuldum iste
- +1 yıl
Niye üzüldün yabancı dizilerdede var skskslsl
Soran+1 yılhe o zaman tamam djfkskf ben yabanci dizi izlerimde gormedim boyle carpisma ya da gordum mu gormusumdur mutlaka
- +1 yıl
Ahaha olabilir hangilerini izliyorsun sakın kore fanı falan deme 😂😂
Soran+1 yılyok ya kore izlemedim hic djjddkdk Şu an izlediklerim orange is the new black, american horror story baya izledim de bitti hepsi dbjdjdd sen
- +1 yıl
Supernatural izledim bir tek 😂😂
- +1 yıl
Maşallah hepsi bitmiş 😂😂
- +1 yıl
bişey bırakmamışsın skskskksb
Soran+1 yılay herkeste onu izliyo jdkdkdks ben komedi seviyorum daha cok
- +1 yıl
Komedi türk dizilerinde iyi ya sjskdkdk hem on numara dizi 😂😂
Soran+1 yıldegil mi komedi denildigi zaman akla bizim drama dizileri geliyor klasik zengin fakir drama dizileri
- +1 yıl
Aynen öyle de bu konuya nasıl geldik anlamış degilim senin hoşlandıgını çocuktan 😂😂
Soran+1 yılyalniz bende tam onu yazacaktim nereden nereye hddjkdkdkdkdkkdkddjg
- +1 yıl
Sohbet güzel olursa heryere gider konu kskslslslzllzldl
- +1 yıl
peki konuştun mu çocukla
Soran+1 yılyok ya ama dayanamiyorum bir delilik yapip konusucam bu gidisle ya benimsin ya benim
- +1 yıl
delirdi kız dur be biraz ağırdan al o adım atsın 😂😂
Soran+1 yıldegil mi oyle yapayim boyle diyen birine ihtiyacim vardi sagol jdjdjsjdjd zaten yapamam ya ama cok konusmak istiyorum
- +1 yıl
O adım atmazsa sen belirtmeye çaliş ona skskskdl
- +1 yıl
baktın olmuyor sen gider konuşursun 😂😂
Soran+1 yılne zaman sonra belirtmeye basliyim ve belirtme olarak ne yapmaliyim sence anlatsana biraz
- +1 yıl
Sürekli daha yakından göz göze gelmeye çaliş 😊
- +1 yıl
baktın öküz odun anlamıyor sen adım atarsın ama acele etmemeye özen göster
- +1 yıl
En son nezaman yaşadın ki skskksl
- +1 yıl
çarpişma anını
Soran+1 yılaynen ya bak birde soyle bisi var bend eona hic bakmiyorum zaten hep o bakiyor be zaman gorse hatta ilk bakismamizida o baslatti ben oyle hoslandim jdjdkdk o bakti bana bir bakis atti off acaba anlami neydi jdjdkdj neyse iste ben bir ara buna gicik olmaya baslamistim o yuzden yuz vermiyordum yaninda telle mesajlasiyordum gulerek falan ne zaman yanimdan gecse baksa yuzune bile bakmiyordum jdjfjsk simdi hoslandigim halde bakmiyordum cunku utaniyorum gulesim geliyor fjfjdkf
Soran+1 yılne yazdim be shdjdjdkdjdjdja birde cum gunu olmustu iste o gun aksam da bana gulumseyerek bakmisti bence odun falan degilde utangac ve bu cok belli ama yinede benden hoslandigina emin degilim
Soran+1 yılbelki gozlerine uzun uzun bakmam yeterlidir
- +1 yıl
Hımmm yani o sna bakıyorsa sende bak kafanı çevirme gülümse ona sksksldl
- +1 yıl
Aynen yeterli sevgilisi falan yok mu
Soran+1 yılbenim ki gulumsemek degil ki gulmek hdjfdjjdkdkd neyse sevecekse dogal halimle sevsin hem belki ilgisini cekerim jdjddk cunku suratina durduk yere kahkaha atan insanla karsilastigini sanmiyorum sevgilisivolsa ilgilenmem ki ve bilmiyorum var mi
- +1 yıl
Hahahah o da gülümsüyor diye şey ettim yani 😂😂
- +1 yıl
Aynen akışına bırak belki yeni aşk doğar baktın olmazsa heves diye bırakıp geçersin 😂😂
Soran+1 yılgulumseyemem ki jdjdjdkdkdk ben gulerimd djdjdkdkdkkdd ama denicem birde onda ki gulumsemeden cok tebessum ve gulmemeye calisiyo yani gulesi geliyo ama tutmaya calisiyo hatta bundan sonra gicikligim gecti acaba hoslaniyor mu diye cunku bende onu gorunce oyle oluyorumdjdkdd
Soran+1 yılaynen belkide oyle olur ki umarim olmaz onu istiyorum ama olmicak biliyorumdjdkdkd
- +1 yıl
neden olmucak diyorsun ki ümitli degilmisin
sksksk
Soran+1 yıldegilim tabi ki hoslansa bir yolunu bulup konusurdu bence djkdkd
- +1 yıl
Güzelsen konuşur resmini bilmedigim icin yorum yapmak istemem 😂😂
Soran+1 yıldegilim hdjfkdkd sen guzel birini gorsen mutlaka konusur muydun
- +1 yıl
Sevdigim birisi varsa konusmam yoksa elbette konusurum guzel hatunsa 😂😂😊😊
- +1 yıl
Dis gorunuse onem verdigim kadar ic gorunusede onem veririm
Soran+1 yılsevdiginle konusmazsin ama guzelle konusursun dhjddkd utanmaz misin djdjd
- +1 yıl
Kendini guzel bulmuyorsun cirkin kiz yoktur bakimsiz kiz vardir 😂😂
- +1 yıl
Evet utangacim utanirim biraz ama cesaretimi. bu yasimda topladim 😂😂
Soran+1 yılben toplayamiyorum ayni yastayiz bu arada djdjjdjd benim daha ince hoslandigim cocuk benle konusmustu bir tane daha vardi o utangac ve sessizdi kimseyle konusmazdi hatta biri sorunca bile cevap vermezdi benimle konu bulmaya calisirdi jdjdjdjdj
Soran+1 yılben bakimsiz degilim ama cirkinim hfjdjdjs bazen guzel buluyorum da su siralar tipim kaydi
- +1 yıl
Konu bulmak kolay ya galiba bende bu cocuga benziyorum 😂😂
- +1 yıl
Hahaha öyle deme tipin kaymamıştır 😂😂
- +1 yıl
20 yaşındamısın sjsksk
- +1 yıl
üniversite okuyorsun heralde 😂😂
Soran+1 yılkonu bulmak bencede kolay hele de ilk tanisanlar icin jfkdkfs birde ben suana kadar kimin benden hoslandigini dusunsem cikti yillar sonra da ogrensem
cikti kdkdkdks birde benim Şu an hoslandigim cocugun adi benden daha once hoslanan cocukla ayni😂😂😂😂 yoksaa😏 kaydi kaydi inan bana bazen cok guzel oluyorum bazen bisiler oluyor- +1 yıl
Ahahah doğru diyorsun bencede öyle Bilmiyorum resim göremeden yorum yapamam 😂😂 peki ciktindan neden ayrildin 😊😊
- +1 yıl
Ama seni mi kircam inandim sshshsjskd
Soran+1 yılsen bana inaniyorsun djdkdkd rski sevgilimle mi onu nerden cikardin simdi kcklfkdkdkdb
- +1 yıl
Olamaz mi 😏😏😛😛
- +1 yıl
Sevgiliin olmadı mı daha önce ne biliyim hoşlanan çocuk diyince çıktın sandım 😂😂
- +1 yıl
Olmadıysan bendensin 😂😂
Soran+1 yılhe onu sevgilim mi sandin hdjdkskd yok onlacikmadim o zamanlar hoslanmiyordum sevgilim oldu da o degil baskasi ndjskdjsk onuda yeni unuttum artik aklima bile gelmiyo jdjdkd
- +1 yıl
Gelmez tabi çoğu unutmuyor sen aşmışsın olayı unutmayanlardanda nefret ediyorum tam bir baş belası başında aglıyorlar 😂😂😂
Soran+1 yılbende zor unuttum hdjdkdkd baya zor fhfjjdf ama bu cocuktan hoslaninca gecti mdfjsk deme oyle unutma cok zor elinde olan birsey degil
- +1 yıl
Diyorsun yani zorlukları varda çok gereksiz abartıyor herkes 😂😂
Soran+1 yılaynen bu yuzden herkes mutsuz onlerine bakmadigi icin jdkdjd
- +1 yıl
Valla ya ama sevgilim olmadıgın için daha önce ondan böyleyim sjskdl😂😂
Soran+1 yılhoslandigin birine acilamiyon mu ndjdk
- +1 yıl
Zor açılıyorum kızla konuştugumda sürekli heywcan yaparsam hoşlanıyorum 😊😊
Soran+1 yılzor isler bunlar djjddj
- +1 yıl
Aynen baksana konuşmak istiyorsun ama konuşamaıyorsun 😂😂
Soran+1 yılevet aslinda istediginle kinusucaksin en fazla ne olabilir ki olum yok ya ucunda zaten aramizda birsey olmayacaksa bir sure sonra bir daha hic gormicem cunku herkes elbet gidiyor djkdkd keske cesur olsak
- +1 yıl
Ama artık hoşlanmıyorum birinden şimdilik birinden
- +1 yıl
Aynen beya cesur olsak 😊😊
Soran+1 yılbirde ben aslinda konusurum ama oyle tanisma seyleri degil oylesine seyler sorarim buda konu sohbet acmaz ve bir isede yaramaz ben tanismak istiyorum hep konusalim istiyorum ozel olsun istiyorum
- +1 yıl
öyle birini istiyorsan sohbeti güzel anlaşabilcegin karşı cinsten olucak bak seni nasıl mutlu eder bakıştın ama sonra özelde nw kadar iyisin önemli olan o 😊😊
- +1 yıl
Sen nerden yaşıyorsun 😊😊
Soran+1 yılaynen belkide bu cocukla tanisinca sevmicem karakterini falan bilemeyiz djdjd
- +1 yıl
Aynen bilemeyiz tanımak lazım dedigin gibiöylesine konular açaraın onu tanımaya çalişirsin gzüel konularla sjsldldl
Soran+1 yılaynen birdaha gordugum firsatta konusmaya calisicam ozel olmasi onemli degil onunla her konu ozel olur zaten djdkd
- +1 yıl
Hadi bakalım sana güveniyorum olmazsada başka aşklara yelken açarsın😊
Soran+1 yılkeske o olsa baskasini istemiyorum
- +1 yıl
Ümidini kesme dedigim gibi senin resime görebilme imkanın var mı belki çocuk begenir seni
Soran+1 yılnasil yani
- +1 yıl
Fotona bakayim diyorum sen kwndine güvenmiyorsun ya ondan
Soran+1 yılhe yok bisver djfkdk hem belki sen begensen bile onun zevki farklidir belki ndjdj
- +1 yıl
haha kendin bilirsin 😂😂 yok ya bencw degil hepimiz aynıyız 😂😂
Soran+1 yılbilemicem djskf o degilde bir kez daha dusundum ben iyice ve benden hoslanmadiginda karar kildim yuzde doksan dokuz hoslanmiyor
- +1 yıl
neye göre bu kanıya vardın :)
Soran+1 yılvardim iste mesela ben onu gormek icin cok seyi denerken o denemiyor bile ayrica daha once yanindan ben gecerken kafasini asagiya egmisti bir keresinde de beni gorunce gozlerini devirip yuzunj eksitmisti yine mi bu kiz der gibi
- +1 yıl
Hım bak haklsısın bunda
- +1 yıl
Maşallah swnlede hiç farkında olmadan baya konuşmuşuz 😊😊
Soran+1 yıldegil mi hoslanan insan boyle davranmaz ama soyle birsey var ilk zamanlarda yapti bu surat eksitmeyi falan ben ona ne yaptimda boyle hareketler yapti tanimiyordum bilenoyle tanidim
Soran+1 yılvalla he sohbet sardi djdkkdkdd
- +1 yıl
Acaba bide gülümsemesi sanki dalga geçer gibi ama bilmiyorum şu an bende senin gibi ters düşünmeye başladım 😊😊
Soran+1 yılgulumseme dalga gecer gibi degildi dicem ama carpismadan sonra ki dalga gecer gibi degildi ama bazilari oyle fjkdkf ama neyle dalga gecebilir ki ben ona hic bakmiyorum surekli o bakiyojfjdk
Soran+1 yılo dalga gecer gibi gulmeyi daha cok ben yapiyorum ama benim tipin oyle fjfjdjdjf
- +1 yıl
Ahahaha olabilir ya senin fikrinde doğru olabilir 😊😊
- +1 yıl
Şey özele gelsene sorulara aşağı inip duruyor ya sinirim bozuyor
Soran+1 yılbekle geliyorum gjdjchn
- +1 yıl
Tamam ordan dertleşiriz 😊
+1 yılBidaha görürsen kafasına koca bir taş at sen beni dinle kesinlikle etkilersin hoşlandıgın kişiyi 😁😁
08 Yorumla
Soran+1 yıltas ne alaka birde nerde bulcam yanimda tas mi gezdirsem djdjf
- +1 yıl
çakıl taşıda olur kafasını yarmıycak sekilde at yeter
- +1 yıl
kesinlikle dikkatini çekersin 👍
Soran+1 yılcekememis miyim yani bdjdjd
- +1 yıl
ama şöyle düşün şimdi sen attın çocugun kafasına taşı cocuk gelip sana kızar bagırırsa senden hoşlanmıyodur eger sen yokmussun gibi dayraniyosa dikkatini cekemedin son ihtimal sana neden tas attigin soruyo ve gülümsüyosa senden hoslaniyodur 👍
Soran+1 yılcok mantikli cok zekisin he djdkdkd tastan baska bisi olsa simdi bilerek atsam sacma olacak diycem de ben zaten baya tuhaf bir insanim pekte sacma olmaz tas atmam tam benlik birsey bir yolunu bulucam djdjdjdj
- +1 yıl
yardımcı olabildigime sevindim 😊
Soran+1 yılevet oldun umarim deneyebilirim hdjdjd
+1 yılHahaha bence planlı bir çarpışma olmuş bu :)
14 Yorumla
Soran+1 yıldimi nerden anladin jdjdf
- +1 yıl
Komplo teorilerinde ustayımdır :D
Soran+1 yılsen oyle diyorsan planlidir o zaman fjdj
- +1 yıl
Hislerimde yanılmam, bana güven ;)
Gökyüzünde savrulan kıvılcımlar demek o çarpışmayla çıkmış. O halde her fırsatta çarpışın
01 Yorumla
Soran+1 yılkeske carpissak anca oyle deger vucutlarimiz birbirine
+1 yılBigbang patlaması yaşanır o zaman defalarca ereksiyon olurum ben sanırım
00 Yorumla
+1 yılBu kadae etkiliyse ben de deneyim 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılhoslandigin kisiyi uzakta gorunce eline tek al onunu gormuyormus gibi yap kdjdkddjkd
- +1 yıl
Tek ne
Soran+1 yıltel yazacaktim telefon yani cok pardon gormemisim ndjd
- +1 yıl
Özelden yazsana bir iki soru sorayim
Soran+1 yılniye burdan sor djjdx
- +1 yıl
ya ergenleşme lütfen mesaj at
Gizli Üye(36-45)+1 yılakıllı çocukmuş yakında yatakta telefonla bulursun kendini :D ama başka çarpışma olur
052 Yorumla
Soran+1 yılddkdkkdkdkdkdkkddk hic sanmiyorum burdan oraya nasil bagladin anlatsana biraz djdjd
Cevap sahibi+1 yılilk çarpışmayla başlar sonra bombardıman gelir :D bu çocuk gözüne kestirmiş baksana senaryoda iyimiş. ama çarpışmaya konuşmaya koysaymış iyi olurmuş. hayatım boyunca böyle birisine çarpmayı hayal ediyordum falan falan :D
Soran+1 yılya aslinda carpisinca boyle bir durdurdu ve yuzume bakti ama ben cok heycanlandigim icin onu itip gittim birde benden uzun baya egilip gulumseyerek yuzume bakti birsey demesine izin vermeden gittim suc bende ama cok heycanlandim
Cevap sahibi+1 yılnasıl bağladım olayı ama dimi :D bir de şu var. böyle bir durumda kız aşırı tepkili ve kaçarak gidiyorsa çok etkilenmiştir bu çarpışmadan. böyle bir durumu doğruluyorsun. bu çocuk seni merdivenlerde sıkıştırsa kaçsan o adrenalin bütün hücrelerine işler. aşık olursun bu çocuğa. ben olsam öyle yapardım
Soran+1 yılaynen zaten oyle yaptim heycanlanip gittim oysa sakin olandi boyle yuzume tatli tatli bakti ggulumseyerek yalniz simdi fark ediyorumda filmlerde ki gibi olmus cok tatliyiz djdjdjdd
Cevap sahibi+1 yılaşık olsan bu çocuk ne yapar eder yatağa atar seni karşı koyamazsın
Soran+1 yılzaten oyle dhdjjdjddj
Cevap sahibi+1 yılsende istiyosun yani inlemeye :D
Soran+1 yılonu istiyorum zaten asik olmaya basliyorum ona hayir diyemem ama farkinda degil hayir diyemeyecegimin bilse ne yapardi acaba djdjd
Cevap sahibi+1 yıldaha önce ilişki yaşadın mı rahatsın bu kadar
Soran+1 yılhayir yasamadim
Cevap sahibi+1 yılilkin olacak yani yaşarsanız :D çok istekli gördüm seni libidonda var yani. sende onu yatakta istediğini hissettir o zaman
Soran+1 yılsen baya anliyorsun istekliyim zaten ya da ben cok belli ediyorum fkdkdkfjfjd
Cevap sahibi+1 yılçok mast yapıyor musun yaş kaç
Soran+1 yılpek degil zamanim yok hdjdjd 21
Cevap sahibi+1 yılookuyomusun o tam zirvedesin yaşının. birinin sıcaklığını hissetmeyi çok arzuluyorsun o baskısını ağırlığını vücudunun üzerinde :)
Soran+1 yılaynen oyle djdkdk ya aslinda onu istiyorum sadece sevdigimden dolayi azginliktan degil insan sevdigini arzular zaten baskasini istemem yoksa sadece o
Cevap sahibi+1 yılne ara sevdin onu bu kadar. bence o duygu istetiyor orası kesin ama beğendiğin biriyle bile o cinselliği yaşarsın elinde olmadan. o zevk seni senden aldı mı hiç bir şey görmez gözün. çekici bir kızmısın güzelmisin
Soran+1 yılaynen beyeniyorum da cok yakisikli havali bir goruntusu var ama baslarda gicik oluyordum egolu davranislarindan dolayi ama sonra gitti o davranislari bilemiyorim valla guzel ve cekici oldugum nasil anlasilir ben genelde begenmiyorum kendimi yani fizigim guzelde yuzum bazen guzel oluyo jdjdkd kayiyo tipim cogu zaman
Cevap sahibi+1 yılalemsin ya tipim kayıyo bazen ifadeye bak :D seninle yatıp bırakırsa napacaksın peki. sadece onu hissetsem yetermi diyosun
Soran+1 yıloyle ama bazen guzel hissediyorum baya bir ama bazen birseyler oluyor tipime djdkd bilmiyorum ya oyle birsey hemen olmaz mesela sevgili olursak eger hemen iliskiye girmem sanirim yani sevgili olmadan aramizda biyle birsey olmasi imkansiz
Cevap sahibi+1 yılsen öyle san aşık olmuşsun. o çocuk bunu anladığı an seni yatağa atacaktır. maharetli biri gibi geldi. utangaç olduğunu bildiğinden cinselliğe aç biri olduğunu anlamamıştır :D
Soran+1 yılbencede anlamadi ve bu cok belli dbdjdkd anlasa buyuk bir ihtimalle yanasirdi tam ondan hoslanabilirim
ama erkeklerin hepsi boyle sonucta
Soran+1 yılneden maharetli geldi peki
Cevap sahibi+1 yılarzulamışsa atar her erkek. maharetli gelmesi çarpışma olayını ayarlaması. sen telefonu görmedim dedin ya gülmüş sana çarpışmada kesinlikle bilerek yapılmış hareket. bu olaydan sonra etrafına geldi mi
Soran+1 yılbirde once onunden sonra arkasindan gecmeye calistim o gecmeme izin vermedi en sonunda carpistik djdjdjdjevet geldi tabi ki zatenhep gozlerimin icine bakiyor ve beni gorunce gulumseme degilde bir tebessum oluyor daha cokgulmeyi kesememek gibi
Cevap sahibi+1 yılona git ve seni istiyorum de :D gerisini o halledecektir :D
Cevap sahibi+1 yılkeşke bende senin gibi istekli birisini bulabilseydim :( neler yaşardık onunla ya :D 3 4 5 orgazmlar terden sırılsıklam olurduk :D
Soran+1 yılbakislarimdan anlasa olmuyor mu kdkfkd birde bu aksamin sonunda beni gorunce gulumsedi of cok tatliydi keske benim olsa
Cevap sahibi+1 yılolmaz hissettir ona temas etmeye çalış olmadı gördüğünde dudaklarını yala bir şeyler anlar. du kız akşam akşam beni de yükselttin :D
Cevap sahibi+1 yılgece gece olacak o :D
Soran+1 yılaynen djdjdjdkkddk aynen he oyle yapayim aslinda seksi bakisi baska erkeklerde yapabiliyorum da onda yapamiyorum
heycanlaniyorum ama onda da denicem bir sekilde hissettiricem djdk
Cevap sahibi+1 yılbana sen gibi biri lazım azgın :D yükseltme artık beni bitirelim burada :D
Soran+1 yılahaha tamam umarim bulabilirsin bende ona kavusabilirim birde eger dokunursam kesin etkilenir ama nasil dokunucam dkdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılneyse o olmazsa bana yaz beğenirsin beni eminim. bende utangacım böyle konulara giremiyorum kız arkadaşım olduğunda :(
Soran+1 yılahah kiyamam utangac erkekleri cok seviyorum ben zaten genelde hep onlardan hoslaniyorum djdkdkd sen kac yasindasin
Soran+1 yılbu konulara girmeyip napiyorsun peki nasil dayaniyorsun
Cevap sahibi+1 yılelizabet :) 28 girdim bir kızın sıcaklığını hissetmedim hiç. çok merak ediyorum. kız gelse bana ancak o yatağa atar sanırım. utangacım diyemem seninle sevişmek istiyorum diye. sadece öpüşmüşlüğüm var o kadar
Soran+1 yılsende bendensin yani jdjdjddj ama o cocukta hic daha once biriyle yapmamistir bence benimle ayni yasta zaten o konuda bilgili gibi durmuyor ama tam olarak bilemem yinede
Cevap sahibi+1 yılbende bilemem neyse bir dene olmadı birbirimize derman oluruz belki :D kaydet bu sayfayı gelişmeleri yazarsın olur mu :)
Soran+1 yıltabi yazarim birseyler denicem bakalim ne olacak pek umitli degilim ama elimden geleni yapmay calisicam artik hayirlisi neyse o olsun djdjdjd
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi, olmasa bile seninle görüşmeyi isterim ben :) konuşuruz tanışırız eğer istersen ama öncelik tabiki hoşlandığın çocuğun :D
Soran+1 yıloncelik daima onun jdjfkdd hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılneler geçecek sorularını bekliyorum merakla :) eklemek istermisin beni
Soran+1 yılbende bir hayirlisiyla gorsem djdds nerden eklemek
Cevap sahibi+1 yılyapacağın her davranışı planı bana anlat yardımcı olmaya çalışırım :) buradan eklemek ben gizliden çıkayım sende ekle onu demek istemiştim. me saj atarsın
Soran+1 yılhee anladim tamam cok tesekkur ederim ben onemli birsey oldugunda yazarim
Cevap sahibi+1 yılekliyormusun anlamadım. bir de ne zaman göreceksin onu nasıl davranmayı planlıyorsun. biraz da senin aktif olman gerek ama :D
Soran+1 yıleklerim nasil aktif olmam gerek
Cevap sahibi+1 yılekleyebilirsin çıktım gizliden. yani bir şeyler olmasını istiyorsan onun işini birazcık kolaylaştırman gerekli. nasıl koşullarda olduğunu bilmiyorum anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yıldur mesaj atiyim bekle djdjdj
Cevap sahibi+1 yılolur
Bu 10 günlük bir tartışma konusu olabilir :)
115 Yorumla
Soran+1 yılon gunlukten fazla benim icin bir bakisi bile 478283 kez dusunmeme yetiyor djdkkd
Soran+1 yılhemde cok fena ama oda bana karsi birseyler hissediyor gorunce falan hareketleri degisiyor bakislarindan anliyorum
Soran+1 yılhaklisin ama bana karsi bos olsa oyle davranmaz bence ya sence de oyle degil mi
Soran+1 yıltam emin degilim ki ama emin degilsem bile konusmak istiyorum ama cesaretim yok nasil yaparim bilmiyorum yani biriyle nasil konusabilitsin ki o uygun ortami nasil yakalarsin of hic bilmiyorum
Soran+1 yılhaklisin bunu bende kendime surekli soyluyorum sonucta ileride ne olursa olsun pisman olucam ama bilmiyorum nasil basliyacagimi falan
Soran+1 yılonun atacagini dusunuyorum aslinda cunku ilgisi var gibi birde normalde gulen biri degil ama beni gorunce gulumsuyor ama kendini tutuyor bende onu gorunce oyle oluyorum dbdjjd
- +1 yıl
Gülüşün çocuk, haylaz, yaramaz, umursamaz. Ve bir o kadar uslu, söz dinleyen, huzur veren...
Gülüşün damarlarıma işliyor, bağımlılık yaratıyor. Bir tutku, vazgeçmesi mümkün olmayan. Bir hayat senfonisi, her notasında aşkı saklayan.
Sevmeyi bilen gülüşün, sevdikçe sevdiren gülüşün...
mevcut durum bu.
Soran+1 yılgittikce daha cok asik oluyorum jdjdjdj
Soran+1 yılinsallah cok tesekkur ederim
+1 yılAa sadece filmlerde olur saniyodunlm
017 Yorumla
Soran+1 yılfilm gibi mi cidden djdkdks film gibiyiz dhjd
- +1 yıl
Evett hic gerçekte boyle olacagi aklima gelmezdi millet böyle sevgili oluyor demekki benim ondan sevgilim yok
Soran+1 yılbizim sevgili olacagimizdan umutlu degilim hdjdkd banada ilk defa oldu cok his bir carpismaydi oyle sertde degildi hafif carptik birbirimize guzeldi baya tatli bir andi
- +1 yıl
Bencede tatliymis vucutlarinizin degmesinden bukadar keyif aldigina gore sen seviyon arzuluyon onu konustun mu onla hic
Soran+1 yılevet cok arzuluyorum hayir konusmadik o carpistigimizda bile konusmadik yani o yuzume oyle egilip bakinca cok heycanlanip gittim hemen
- +1 yıl
Analdim aman tanisirsanizda yanlis seyler yapmayinda arzulamak güzeldir ama sonu husran olabilir
Soran+1 yılnasil yanlis seyler
- +1 yıl
İşte sevip kavusmak isteyince öpme yaklasma dokunma ve ilerisi olabiliyo ya sevgililer arasinda onu diyorum tamam iki tarafta arzuluyor bazen ama yanlış yakinlasmalar oluyor
Soran+1 yılama bunlar zaten normal seyler insan sevdigini arzular dokunamayacaksam falan ne anlami var
- +1 yıl
Evet ama dokunmak derken heryerine dokunmak var eline dokunmak var sadece
Soran+1 yılyani en basta o kadar ileri gidilmez
- +1 yıl
1 2 yil sonra iliskiye girmek filan normalmi sence
Soran+1 yılbiraz gec
- +1 yıl
Bikac ayda mi girersin sen
Soran+1 yılbilmiyorum ki duruma gore degisir
- +1 yıl
Hmm yanlış anlama ama daha önce hic bir sevgiline bu iş icin musade verdin mi ki bana cok erken gibi geliyor
Soran+1 yılyok vermedim yani seviyorsan erken degil bence
İyidir iyi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılbaya iyi jdjdjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızların kalbide çöplük gibi anasını satayım.
08 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle birsey soyledin
Cevap sahibi+1 yılBir kaç kız tanıdım. Kalpleri çöplük gibiydi. Tıpkı genel evi gibi girenin çıkanın haddi hesabı yoktu. O yüzden böyle söyledim.
Soran+1 yıltamam da benimde onlar gibi oldugumu nerden cikardin ki
Cevap sahibi+1 yılKadınların birbirinden farkı yok ki al birini vur ötekine. Allah bilir kaçtane sevgilin oldu.
Soran+1 yılbaya onyargilisin kotu bir ozellik soyliyim
Cevap sahibi+1 yılYa bir git işine. Ön yargılı olamamanın sebebi sen ve senin gibiler yüzünden oldu. Yani ön yargılı olmamı normal karşılaman gerek.
Soran+1 yılcokta kaba birisin daha cevap vermeyecegim ama cok yanlis yaptigini bil.
Cevap sahibi+1 yılKime! ne yanlış yapmışım? Bazen yerine göre kabalık yapmak gerekir. Çünkü siz ancak kabalıktan anlıyorsunuz. Aslında çokta kaba biri değilim aksine nazik ve beyefendi biriyim. Ben sadece kadınlar hakkındaki düşüncelerimi söyledim.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana öyle gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yıltesadufen carpistik yani
ne güzel
01 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi
çok film izliyon
011 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılnasil yazmisim gibi hdjdjd
Soran+1 yılniye film gibi mi geldi😏
Soran+1 yılyok valla yemin ediyorum yazdiklarimin hepsi oldu zaten olmasa niye buraya yazayim ki onu anlamadim hdkdjfsk tamamen boyle oldu hatta benim tipim o an cirkinde ben uzaktan onu gordum of karsi karsiya gelcez ya diye uzulurken carpistik hdjdjdj
Soran+1 yılgelmesin napalim yalan borcum mu var djdkdkdk
Soran+1 yılgerci gercekci gelmemeside hosuma gitti zaten o ani beklemiyordum da cidden filmlerde ki gibi cok tatliyizjdjdjdjdj
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım