Demir ilaçları kilo yapar mı?

Merhaba, ben yiyip yiyip az kilo alan cinstenim. Alıyorum ancak az alıyorum ve bunu çok kolay bir şekilde verebiliyorum. Boyum kısa bu yüzden kilom benim için çok çok önemli.154 boyum maalesef 😂 Kilom 46 idi, kan değerlerim çok düşük ve demir eksikliğim var. Bu sebeple yaşadığım sıkıntıları say say bitmez. Her neyse, bana sürekli demir haplarımı kullanmam gerektiğini söyleyip durdular en sonunda bağışıklık sistemim güçlenmeden bu hastalıklarımı yenemeyeceğimi anladım ve 2 haftadır düzenli haplarımı içiyorum, beslenmemi az çok düzene soktum. Kahvaltı da pasta yiyen, öğlen kakaolu süt kek ile beslenen akşam ölümüne cips yiyen bir kızdım.2 haftadır kahvaltıda haşlanmış yumurta ve tahin pekmez ya da ekmek kızartması ve keçi bişey bişeyi (unuttum ama çok faydalıymış çikolata gibi ksldm) ondan yiyorum ve haplarımı düzenli içiyorum.2 senedir düzenli 46/46.5 kilo arasında gidip gelirken birden 49.2 kilo olduğumu gördüm... Bacaklarımdan kalçamdan vs değil sadece göbekten kilo alıyorum... Internetten araştırıyorum demir hapları kilo yapmaz diyor.2 haftada böyle kilo aldıysam devamının gelmesinden korkuyorum..
Demir ilaçları kilo yapar mı?