29 gün önce burun estetiği oldum, önden hafif yamukluk var ve eğildiğim zaman böyle garip bir görüntü oluşuyor. Hergün ama hergün ağlıyorum okuldaki herkes neden yaptırdınki diyip duruyo. sizce bu şişliktenmi burnum yüzümün ortasında kapkalın bişey. İnsan içine çıkamaz oldum ne zaman geçecek bu şişlikler :(((
Burun estetiği olanlar yardım edebilir mi çok ama çok kötüyüm?
Henuz 29 gun olmus sisliklerinin olmasi cok normal ve yamuk gorunmesi de odemlerden kaynaklaniyor. Sisliklerin tam olarak inmesi 1 yili buluyor ama benim arkadasimin daha kisa surmustu, benim ise doktor 1 yil beklememi ve inmezse istege bagli olarak duzeltilebilecegini soylemisti. Yani dert etme ve zamana birak, sadece dikkat etmen gereken bazi seyler var. Cok agir seyler kaldirmamak, cok fazla egilmemek, gozluk takmamak gibi..
Evet, daha oturmadığı için, ödemde olduğu için ucu simetri değildi. Yamuk gibiydi. Burun sırtıda şişti aynı boyle. 2, 3 aya gittikçe şişlik inicek burnun ip gibi ortaya çıkıcak.
Ya içimi rahatlattın eski burnumu o kadar çok özlüyorum ki😞 şu an çok kalın ve yüzümün ortasında cok belirgin. yandan da cok tuhaf ve kalkık. herkes okulda dalga geçiyor sevdiğim insanlarda üzülme geçecek diyor. Bu psikoloji yüzünden sevgilimle bile akşamları buluşuyorum sırf beni karanlıkta görmesin diye depresyona girdim resmen😞
Kolay değil sonuçta. Oyle bir anda oturmazki. Herkes yaşıyor bu durumu. Oturduktan sonra herkes o zaman görsün seni 😊 içini ferah tut, doktorunuz zaten takipte olur.
Bir, iki ay sabret, şişkinlik bitsin. Doktoruna danissana neden böyle oldu diye.. O sana ne zamana kadar siskinliklerin ineceğini söyler. Erkenden yapılabilecek bir müdahale varsa yapar. Sislikler indikten sonra dolgu yapılarak duzeltilebilir ama bu dolgular seçilen malzemeye göre 6-18 ay arası kalıcı oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abarttığın gibi bir çirkinlik cidden Yok gayet güzel diyenler seni kıskanır boşver cidden bak kötü değil zamanla oturur hep böyle zaten bian da olmaz zamanla daha yeni sayılır senin
Benim arkadaşımda burun estetiği oldu onda da aynı sorun var tatlım bantı bir çıkardı burnu şiş tekrar bant takıp geziyo şu an öyle daha az belli oluyomuş sanırım bir süre sonra geçer demişler geçmiş olsun sıkma canını
En İyi Cevaplar