Ust göğüs dokun yoksa yuvarlak taktir damladan pisman olabilirsin damla kayabilir, sekil bozukluğu olabilir. Ve 260 cc cok az yaptirdigina pisman olabilirsin yaptırmışken 350 cc den aşağısini koydurma ve plastik cerrahini iyi seç. Not ben yaptirmadim sadece bilgi sahibiyim.
Senin yerinde olsam yağ enjeksiyonu denerim. En doğal olanı. Bu silikonlarla yüzüstü yatsan içeride bir madde seni rahatsız eder. Ama kendi yağını süzüp memelere enjekte ediyorlar ve memeler zaten yağ çokluğuna göre büyük küçük, ne kadar yağ o kadar büyük meme. Öneririm 👍
saçmalıktan öte birşey değil. Taktırmadan önce yarı kadınsın taktırıyorsun bütün bir kadın oluyorsun. Erkeklerde ki penis muhabbeti gibi bişey biz kadınların da bu takıntısı.
Doktorun seni yönlendirir. Damla model göğüs üstünde dolgunluk olup alt kısmında olmayanlara veya sarkma olanlara genelde tavsiye ediyorlar. Boyun ve kilonla orantılı olacak büyüklükte tercih etmen daha iyi olur. Aksi halde komik bir görüntü oluyor ve doğal durmuyor. İki göğüs büyüklüğünün arasında orantısızlık varsa küçük olana büyük koyup dengeliyorlar falan. Özel üretim tırtıklı oluyor sanırım yani yattığın zaman falan yana kaymasın dik dursun istiyorsan sanırım onu tercih edebiliyorsun.
Kadın yaptırayım mı diye sormamış. bir gram aklınızla millete laf sokuyorsunuz bir de. Çok fazla anlamam tlcde izlediğim estetik programlarında yuvarlak konulduğunu görmüştüm kötü de durmuyordu
Doktorun ölçülerini aldıktan sonra sana bunların arasındaki ayrımları net bir şekilde anlatıp hangisine yönelmen gerektiğini söyleyecektir. Damla daha doğal durur kilon ve boy uyumuna bakarsak ancak bir beden büyütmeye gidebilirsin
Kaç beden ki yaptırıyorsun çokmu küçük benim küçük olmasına rağmen yaptırmıyorum patlar birşey olur uğraşamam ve sağlık sorunun yoksa yaptırma bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç taktırma bence benden alıp sana verme ımkanı varsa ben sana yardımcı olurum bu konuda 😀 buyuk olan kucuk olsun ıster kucuk olanda buyuk anlamıyorum bu işi
@ney06 yok ben sadece kız arkadaşa yardım etmek için öyle bişey soyledım onları yemek yiyerek buyutemeyız ama göbegi yemek yiyerek buyutebılırız karın kasınıda spor yaparak yapabılırız mesela
@ney06 kımın benı nasıl anladıgı umrunda dahi degil biliyomusun rahatsız edıcı durum sizin böyle saçma birşeyi benım yazıdıgım şeyin altına yazmanız ve her kadının yaptıgı yorumun altına bıseyler yazmanız dışardan bakıldıgında durum farklı gözüküyo haberınız olsun
Iyide bu durum seni niye bu kadar entetese ediyor. Yazmayin dersin biter. Erkeklerin yorumlarinin altina yazinca nasil anlasilacaktim acaba merak ettim simdi. Tersindenmi anlayacaktin bu seferde. seninde hanerin olsun gizli kullanici.
Benim gozumde sizin dusuncelerinizin bir onemi oldugu kanaatine nasil kapiliyorsunuz. Cikipta koca goguslu demek ve bundan rahatsiz olmayacagini bilmem ayrica bir rahatlik
@ney06 zaten öyle dusundum ve oyle bı cevap verdım dedım farkındaysan umrunuzdamı dıye sormadım size benım hakkımda ne bılıyosanızda neyden rahatsız olup olmıycagımı nerden bılıyosunuz acaba ve ben bı kadınım her kadında olan seyden bendede var bunu neden gızlıyım kı ya da konusmaktan rahatsız oluyım anlamadım ınsanlar burda yasadıkları ılıskılerı bahsederken utanmıyolarda rahat oluyolarda ben göğsümün buyuk oldugunu belırttıgımde mı rahatsız olucam gerı kafalı olmayın lutfen
Biraz psikolojiden haberiniz olsaydi ve birazcik beni tanisaydiniz sizde boyle bir yorum yapma geregi duymazdiniz. cunku Insanlara duymak istemeyecegi sozler soylenildigi zaman o sozler size geri donecektir. Oyleyse bunun farkinda olupta geri kafaliliga yormakla ne alakasi var. Her kadinda olan biseylemi dalga gecildi onuda anlamadim. ama size gore kesin olan sartlasmis dusuncelerinizden abaza terimini cikartmakti. Beni tanimadiginiz icin soyluyorum.
@ney06 sizde beni tanımıyosunuz farkındaysanız komık oldugunuzu dusunerek benım yazdıgım seyın altına öyle bırşey yazdınız ama degıldınız ve benı bu durum rahatsız ettı benım hakkımda ne dusunup soyledıgınız umrunda dahı degıl tekrardan soyluyorum bunu bana göre itici bir durum bu bunu yapan herkes hakkında boyle dusunuyorum tanıyorum veya tanımıyorum benım dusuncelerım bana kalmış sızınkılerde sıze daha fazla uzatmaya gerek yok iyi günler size
En İyi Cevaplar