Güzellik & Bakım Göğüse silikon taktirnaya ihtiyacım var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 019 Yapay Zekaya Sor Ihtiyacim var mi sizce görüntü olarak ben istiyorum ama abartı mi olur kararsizim Göğüse silikon taktirnaya ihtiyacım var mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bence gerek yok. Küçük göğüs bir kusur değildir. Ayrıca silikonlu çok yapay duruyo. Doğal hali daha iyi. 1 0 Yorumla
joIene Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ihtiyaç denilemez çünkü herkesin memesi büyük olmak zorunda değil ndşskd 3 0 Yorumla
dwade17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl bence gerek yok, belki çok az büyütmek isteyebilirsin ama onun içinde operasyon çektiğine değmez kesinlikle 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Taktırma hem doğal daha iyi. Hem seks sırasında daha iyi. Ama bana görsel lazım kıyafetlerde dersen sen bilirsin. 0 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Kendinizle barışık olun, sizi seven böyle sever zaten ama önce kendinizi sevin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende karşı idim maalesef göğüs kanseri olup içi boşaltıldı ca ve silikon takıldı yoksa mümkün değil yapamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Silikon takılmış dokununca yapay oluğu belli mi memnun musun kime yaptırdın ücret nedir bi de Cevap sahibi +1 yıl Pek değilim yapay sonuç olarak ama görsellik bomba
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen istiyorsan bize niye soruyorsun?Görüşümüzü merak ediyorsan çıplak resim atman gerekiyor 0 0 Yorumla
enest001 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl bence böyle çok iyi. Zayıf büyük m€meler çok dikkat çeker. taşımasıda zor :) 0 0 Yorumla
BirManyakBaşak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl eğer gözlerim beni yanıltmıyor ve boyun 164 veya altında ise sakın öyle bişey yapma. 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel ve estetik duruyor bence sen büyük mi olsun istiyorsun? Bedenin için bu ölçü bence iyi 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. kıyafetten anlaşılır değil ama net cevap vermek zor taksan olur gibi 0 0 Yorumla
AtamanBeey Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gerek yok gayet hoş bir kıza benziyorsun sorun yapma. 0 0 Yorumla
onurdio Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç yok gibi ama bu bir ihtiyaç değil bence çok da gerek yok gibi 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben memenin küçük ve dirisini severim yavrum, kalçaya çalış bu şekilde daha estetik durur. 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi bence çekici baya hoş boşber o işleri orjinalin iyi senin 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bir şey anlaşılmıyor ki siyah renkten, altında südyen mi var? 0 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yapay olduğu dokununca çok belli oluyor. Onu da şey edelim. Düşünelim yani. 0 0 Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl hiç gerek yok bence hem doğal durmaz silikon çok itici duruyor hem de küçük meme daha çekici. o kadar da küçük değil ayrıca vücuduna göre gayet güzel oranları 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Neyi var fiziğinin anlamadım. Zaten güzel kadın iri memeli olmayan kadındır 0 0 Yorumla
edahanimlar99 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Gerek yok memeler büyük olacak diye bir kural mı var 5 1 Yorumla emretolunay +1 yıl ama çok sarkmış Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl İçinde sutyen var mı sordugun sey goguslerin ama bu sekilde buyuklugu anlaşılmz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer beğenmiyorsan taktır hayatım ama küçük göğüs sorun değil ayrıca bütün göğüs sarkıyor çok kötü 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alt fotodaki iyi görünüyor. Dğal olsun. Daha iyi ve sağlıklı. Taktırma. 0 0 Yorumla
bayram_040 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl bence yok güzeller zaten göğüslerin ama biraz kalçan sert ve büyük olsa güzel olur 0 0 Yorumla
romantikerkeginiz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Taktırma harika göğüslerin var Benim sayfamdaki kafaya basar mısın bir şey diyecegim önemli 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Gerek yok bence 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abartı olmaz güzel durur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nssil bir tarz yaptiysan genc misin yasli mi anlayamadim. Sen once bunu duzelt 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Artık nasıl istiyorsan. 0 0 Yorumla
Pumpik Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Hiç gerek yok ya Böylece iyi.Boy kilo kaç 0 0 Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Yok be böyle de şyi ağza gelsin yeter 0 0 Yorumla
Hiçkimseyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Çok kötü durmuyor ya çok büyük olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gereksiz OlaySırf ekrkerler seni dha cok begensin diye yapmana hiç gerek yok bence 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Gerek yok orjinal her zaman iyidir 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Küçük ama bu yeter knk ne yapacaksın 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ölçüsü kaç? Küçük durmuyor ki 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. hocam benim memelerim seninkinden daha büyük ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Bence gerek yok.
Küçük göğüs bir kusur değildir.
Ayrıca silikonlu çok yapay duruyo. Doğal hali daha iyi.
ihtiyaç denilemez çünkü herkesin memesi büyük olmak zorunda değil ndşskd
bence gerek yok, belki çok az büyütmek isteyebilirsin ama onun içinde operasyon çektiğine değmez kesinlikle
Taktırma hem doğal daha iyi. Hem seks sırasında daha iyi. Ama bana görsel lazım kıyafetlerde dersen sen bilirsin.
Kendinizle barışık olun, sizi seven böyle sever zaten ama önce kendinizi sevin.
Bende karşı idim maalesef göğüs kanseri olup içi boşaltıldı ca ve silikon takıldı yoksa mümkün değil yapamam
Silikon takılmış dokununca yapay oluğu belli mi memnun musun kime yaptırdın ücret nedir bi de
Pek değilim yapay sonuç olarak ama görsellik bomba
Sen istiyorsan bize niye soruyorsun?
Görüşümüzü merak ediyorsan çıplak resim atman gerekiyor
bence böyle çok iyi. Zayıf büyük m€meler çok dikkat çeker. taşımasıda zor :)
eğer gözlerim beni yanıltmıyor ve boyun 164 veya altında ise sakın öyle bişey yapma.
Gayet güzel ve estetik duruyor bence sen büyük mi olsun istiyorsun? Bedenin için bu ölçü bence iyi
kıyafetten anlaşılır değil ama net cevap vermek zor taksan olur gibi
Gerek yok gayet hoş bir kıza benziyorsun sorun yapma.
Hiç yok gibi ama bu bir ihtiyaç değil bence çok da gerek yok gibi
Ben memenin küçük ve dirisini severim yavrum, kalçaya çalış bu şekilde daha estetik durur.
İyi bence çekici baya hoş boşber o işleri orjinalin iyi senin
Bir şey anlaşılmıyor ki siyah renkten, altında südyen mi var?
Yapay olduğu dokununca çok belli oluyor. Onu da şey edelim. Düşünelim yani.
hiç gerek yok bence hem doğal durmaz silikon çok itici duruyor hem de küçük meme daha çekici. o kadar da küçük değil ayrıca vücuduna göre gayet güzel oranları
Neyi var fiziğinin anlamadım. Zaten güzel kadın iri memeli olmayan kadındır
Gerek yok memeler büyük olacak diye bir kural mı var
ama çok sarkmış
İçinde sutyen var mı sordugun sey goguslerin ama bu sekilde buyuklugu anlaşılmz
Eğer beğenmiyorsan taktır hayatım ama küçük göğüs sorun değil ayrıca bütün göğüs sarkıyor çok kötü
Vay arkadas su sazanlara bak hamsi izgara ciz biz...
minik olmasını ben çok seviyorum bayanlarada yakışıyor 🙂🙂
Alt fotodaki iyi görünüyor. Dğal olsun. Daha iyi ve sağlıklı. Taktırma.
bence yok güzeller zaten göğüslerin ama biraz kalçan sert ve büyük olsa güzel olur
Taktırma harika göğüslerin var
Benim sayfamdaki kafaya basar mısın bir şey diyecegim önemli
yok iyi duruyolar kaç beden peki
Gerek yok bence
Abartı olmaz güzel durur.
Gayet iyisin saçmalama
Göğüs nerede göremiyorum
Nssil bir tarz yaptiysan genc misin yasli mi anlayamadim. Sen once bunu duzelt
Sadece az biraz sarkık gibiler
Artık nasıl istiyorsan.
Anne olunca büyür süt dolar
Hiç gerek yok ya