Peki siz soya sütü tüketir misiniz? Faydaları ya da zararları nedir sizce?

Soya sütünü hiç tüketmedim , lakin soya fasulyesi ve de soya sosunu tüketiyorum..
Ve verdiğin bilgilere göre soya sütünün bir araştırmasını yapıp ona göre kullanmam gerektiğini gördüm.. 😊
Kullan bakalım ortak, araştır ve bana da haber et 😊
Iyi bakalım 😁
Araştırmamı yaptım nihayet.. 😊
Soya sütünün faydaları var elbette kanserli hastalar üzerinde olsun , kadınlarda oluşan kemik erimelerinde , karın bölgesi yağlanmalarını engellemede ve bu soya sütünü genelde diyet yapanlar daha çok tüketiyormuş..
Soya sütünün saç dökülmesindeki etkiye gelir isek de araştırma yaptığım bir kaç yazıda Avustralya ’da uzun dönemli soya sütü kullanımı nedeni ile saç dökülmesi yaşayanların , ilgili üretici firmalara dava açtıklarını okudum..
O yüzden soya sütü kullanmadan önce doktor ile konuşup öyle alınmalı imiş.. 😊
Ooo ne çabuk hızlı gözü kara 😁ne ara araştırdın da yazdın 😀
Iyi o zaman bundan sonra merak ettiklerimi sana sorayım sen araştır 😁iyi araştırıyorsun ama detayına kadar, detaylı gözü kara 😀
Iyi bakalım öyle diyorsan öyle olsun 😊bu arada benden duya duya sana da bulaştı bu lakap bulma işi 😀
😁😁
Rica ederim 😀
Hiç kullanmadım. tadı çok kötü dğl ise kullanmak lazım aslında 😊mevsim değişikliği yakın ve dökülmeler artar malesef 😊
Ben denedim, normal sütten tadını ayırt etmek zor zaten 😊
O zaman kullanılır 😊
Güzel gibi 😊
😊😊
Alpro markanın soya sütünü alıyorum bazen. Metro marketlerde satılıyor. Mide ve barsak hareketlerine çok iyi diye duymuştum.
En bilineni o zaten.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar