Sosyal fobiğim özgüvenim düşük heyecanlıyım dikkatim dağınık insanlarla iyi iletişim kuramıyorum psikiyatriye gittim selectra verdi kullanan var mı bu ilacı?
Selectra oldukça hafif bir ilaç. Kendim önceden prozac'ı kullanırken g*tü başı dağıtıp etrafa özgüven saçıyordum. Prozac'ı bıraktım yaklaşık 4-5 ay oldu. Hâlâ mutluyum ve özgüven saçıyorum. Teşekkürler prozac mı desem de bilemedim. Bu hapların cinselliğe de çok dezavantajı oluyor
Tabi ki. Gerçi ilaç değil de aslında seninle alakalı. Yani bir de şu var. Prozac diğer adıyla mutluluk ilacı dir. Ve gerçekten amaçsız bir mutluluğun özgüvenin umursamazligin olabilir 😏
Kullanıyorum. Fakat etkisi kişiye göre değişir herkes bir değil sonuçta ben 100 mg kullanıyorum idare eder tabi uzun süreli kullanımda fayda görebilirsin etkisini görebilmen için en az 6 ay kullanmalısın diye biliyorum. Klasik çok ta ağır olmayan bir antidepresan fakat sosyal fobi için faydalı olabilir siye düşünüyorum
sosyal fobi için sertralin vermiyorlar sanki ya 🤔 ben öfke kontrolü için kullanıyorum iyi de geldi. ablam sosyal fobi için farklı etken maddesi olan bir ilaç kullanıyor kendisi de doktor ama psikolog daha iyi bilir her halde
kesinlikle denemeyin bile. dua sabır ve namaz tek çare. bu ilaclar insan insan olmaktan çıkarıyor kilo aldırıyor başka biri gibi davranıyorsun adeta kendin olmaktan çıkıyorsun
Kullananlardan yorum almakta bir seçenek fakat herkesin bünyesi farklı olduğu gibi gösterdiği belirti de farklı olacaktır kullanıp deneyimlemeniz daha doğru olacaktır
En İyi Cevaplar