Balık var balık var, balina da bir balık diyenler soruyu terk etsin slsksks. Rönesans biz balık etli kadınlarla anılsa da şu an rönesansta degiliz sonuc olarak ve bu kilolar beni üzüyor 🙁 (Sarkık yaglarım yok ama üst bacaklarım kalın ve alt göbegim var😞)
Sorum şu ki; Allah'ını seven kilo EN KOLAY yoldan nasıl verilir yazsın 🙏🏼 Diyet listesi olur veya şu yemegi ye şu yemegi sakın yeme diyebilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum.
Kilo vermenin tek bir yolu vardır. Harcadığından daha az kalori almak. Kiloyu hangi bölgeden vereceğin de elinde değil hormonlarla alakalı. Örnek olarak kadınların karın bölgesinde yağ birikimi oluşturması erkeklere göre daha zordur fakat biriken yağların yakımı da erkeklere göre daha zordur. Terleten nefes nefese bıraktıran sporlar yapmak günlük harcadığın kaloriyi ne kadar artırsa da gün sonunda daha çok açlık duyacağın için yeme disiplini edinmek her zaman daha kesin sonuçlar getirir.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet spor yapınca asırı acıkıyorum. Spordan sonra ne yemeliyim?
Ben hep kas kütlemi arttırmaya yönelik besleniyorum eğer istersen bu şekilde beslenmeyi anlatabilirim ama sadece zayıflamak için beslenme şekli soruyorsan çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem
Açlık hissini bastıran ama düşük kalorili yiyecekleri denemelisin. Kesinlikle ekmeğe yer vermemelisin. Salata ve et kaliteli besinler arasındadır. Kas oluşumu istiyorsan, genelde güzel popo olarak bilinen popolar çok miktarda kaslıdırlar, proteini eksik etme yoksa yaptığın sporlar boşa gider yapmak istediğin kasları da eritirsin enerjiyi yetiştirebilmek adına. Tavuk eti yeterli miktarda protein içerirken östrojen sentezine yardımcı olur bu nedenle zayıflarken kadınsı hatlarını kaybetmezsin. Kırmızı et ise testosteron sentezine yardımcı olduğu için kas oluşumunu artırı ama bir yandan daha erkeksi hatlar kazanmana neden olur. Her şeyde dengeyi sağlamaya çalışmanı öneririm. Doyana kadar değil yeterli olduğunu düşünene kadar yemelisin.
Bu memlekette balık etli konusu çok yanlış anlaşıldı. İdeal ölçülerin uzerine çıkan her kadın balık etliyim dedi sıyrıldı, abaza her adam bayağı bayağı şişman sayilacak her kadına atlamaya kalktı gönlünü pispislerken balık etlisin dedi çıktı.
Keza balık etli kadın can dır. Gerçekten öyle olanları tenzih ederim.
Kilo sorunu olanların avuntusu bence bu erkekler balık etli sever lafı. Erkek göbek sevmez göbekli olmak balık etli olmak değildir. Balık etli olmak çiroz olmamak yani dolgun göğüslü dolgun kalçalı kıvrımlı hatun olmaktır. Ama kızlar göbeğinin olmasını balık etli olmak sanıyo
Bak o ben balık etli seviyorum diyen erkeklerin hepsi varya şu kızı görünce o balinaların hepsini unutur :-D ama lafta hepsi balık etli sever uygulamada değil
Aslında erkeklerin hepsi zayıf sever zayıf sevdiklerinin farkında değiller sadece. Lafta balık et der dururlar ama ince belli bir hatun görünce offfffffffff oda neee diye öküz gibi bakıyolar
A hahahah benim bir dayı kızı var oda yaman bir kız bana derdi bir çocuk kıza bakıyormuş kız da öküzün trene baktığı gibi ne bakıyorsun demiş çocuk ta o öküz o trene binmek istiyor ama binemiyor demiş
Bak yağsız yemek tuzsuz şekersiz yiyecekler içeceklerden uzak dur asitli içecekler den uzak dur ekmeği az kullan yeşilliğe önem ver sebze bol bol ye gün de en fazla 3 öğün yemek ye 1 öğün de meyve ve her gün 2 adet kuru kayısı ye bana dua edersin
vücut hatların orantılı ise sorun yok, o kadar sıkıntı yapmaz. Bölgesel spor ve beslenmene az dikkat et sen yeterli sanırım sana anlattıklarına göre. Karbonhidrat tüketme (olduğunca), abur cubur asla yasak, günde 5 öğün yemek diye birşey yok sadece 3 öğün. Bol bol su içki sigara yok.
Her sabah düzenli olarak kahvaltı yap dışardan ve fazla yağlılardan koleströlden uzak dur. Hergün düzenli olarak yürüyüş yap belli ki sigara içmiyorsun uzun uzun yürürsün günde 3 öğün ye ara öğünlerde meyva ve enerji veren yiyecekleri yemeye dikkat et çikolatayı fazla kaçırma ama öyle bırak demiyorum sonuçta mutluluk hormonu salgılıyor bunları yaparsan yavaş yavaş düzelirsin ama diyete girersen aç kalırsan kasların erir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Direkt olarak bodybulding dene gerçekten yap sadece 4 ay düzenli yap sıkılaşırsın ve yağ oranın ciddi şekilde azalır öyle kas olacak falan diyede korkma olmaz rahat ol ;)
Ben bir kazs gecirdim ve gögüs kaslarıma fazla yüklenmemem gerekiyor, kol calısırken gögüs kasları da calıstıgı için canım acıyor. Kollarım nasıl zayıflar nasıl bir spor yapmalıyım? Bir de yag oranım cok yüksek bunu sadece spor yaparak mı düşürebilirim?
Dediğin problemi bol kardiyo yaparak çözebilirsin kaza konusumda geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum doktorun göğüs kaslarını çalıştırma demediyse bemch dumbel fly hareketini 2 kilo civarı ağırlıklarla yapmanı tavsiye ederim zamanla güçlenirsin özellikle bu hareket dedim çünkü diğer göğüs hareketlerinde hafif ağırlık bulma konusunda sıkıntı yaşarsın diğer bir tavsiye olarak bir diyetisyene gidip yapacağın spor çeşidine göre beslenme programı hazırlatabilirsin bu programlara hiçbir zaman %100 uyulmaz ama yol gösterici olur maddi imkanların yeterliyse kaliteli bir spor salonundan bu işin okulunu okumuş koç tutup çalışabilirsin kilo verip yağ oranı azaltmak için kardiyo ağırlık programını göğüs kaslarındaki probleme göre hazırlarlar
Dip not eğer spora başlarsan ilk gidişinden sonra gitmek istemeyeceksin ama 1 ay düzenli gittikten sonra değişimi gördükten sonra bağımlı olacaksın sakın pes etme iyi şanslar
Diyet listesi hazır seçme. Kalori hesabı yap böylece sevdiğin şeyleri yiyebilirsin. İçecek olarak sadece su iç. İçebilirsen sabahları uyanınca bir bardak limonlu su. Ara öğünler yap. En az beş öğün olsun. Genellikle proteinli besinleri akşam ye. Bunlara uysan yeter zaten 😊
Kilosu değildir kadını çekici yapan. Vücudunu tanıyan ve ona göre giyinen, kendine güvenen her kadın çekicidir 😉 Baskasi için kendi görünüşünü değiştirme, kendin istiyorsan yap. Gerisi hikaye 😉
Bence hiç istenilecek bir yanı yok oran yok orantı yok. Güzellik oran ve orantıyla alakalı :) o göğüsler ne iğrenç tabi ki bu benim kendi fikrim bir erkek olarak..
benn çok seviyrum balık etli kadını kadınn dediğin balık etli olcak kalın bacakları, büyük memeleri büyük kalçaları hatta göbeği olcak.. bembeyaz teni olcak pamuk gişbi... öel bir kadın olsa ondan başkası ile sevişmem..
Kadın dediğin fit, sağlıklı ve hareketli olacak malum değişik posizyonlara kolayca girecek güreşe başlayınca hemen yorulmayacak mümkünse yenilen pehlivan güreşe doymazmış dedirtecek =))
Kuru kadını sevmem. Biraz balık etli olmalı. Ele gelmeli. Ayva göbekli olmalı. Takır takır kaburgası sayılmamalı. Şu koyduğun tablodaki gibi hatunsan bence on numarasın.
İnce belli seviyorum. Göğüs ve kalçaları büyük olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bazısına yakışıyor balık etli olmak ama hepsine değil bir de balık etli diye yağlı göbekl selülitli olmamalı kadın dediğin. Ben beyaz tenli kadınlara balı ketli olmayı daha çok yakıştırıyorum
Sen öyle güzelsin demek ki. Kilo verilir alınır. İlişki yine yaşanabilir. Balık etliyken alt göbeğin varkende biri seni sevebilir. Bunlar takılacak şeyler değil.
Zaten sevgilim var cok asıgız birbirimize beni böyle de begendigini düşünüyordum ama bugün "kolların mı büyüdü sanki tam hala kolu olucak yakında" dedi kolumu ısırdı yani rahatsız oldugu belli bu cümleden sanki
Sen rahatsan kimsenin sen kilonla görünüşünle rahatsız olma hakkı yok. Tamam bakımlı ol güzel giyin ama bunları sorun eden insan ne biliyim neyse. Ya en başta kabul etmeyecek ya da sonra dan cazlamayacak.
Bakımlıyım bir de modayla ilgilenen biriyim giydigim seylerin yakısmadıgını görünce kıyafetleri yırtasım geliyor. Bu arada adamsın parti kur oy verelim
Zayıflar da ele geliyo zaten zayıf deyince herkesin aklına neren çiroz geliyo ya. Sen bakma erkeklerin balık et severim demesine zayıf rusları görünce dipleri düşüyo hepsi rus hastası ruslar bizden zayıf Türkler balık etli. Bu dediğin doğru olsa Türk erkeği Türk kadını hastası olurdu ama Türk erkeği pratikte başka uygulamada başkadır :-D Ben zayıf sevmem derler hep ama şu zayıf hatunları görse dipleri düşer hepsinin. Sen bu zayıf kızlara bakmayacak bir tane Türk erkeği tanıyo musun? Yalancı hepsi
En İyi Cevaplar