yarın fizik tedaviye gideceğim geçen sene kaza yapmıştım bu yüzden biraz kambur duruyorum ve boynum biraz öne doğru dik tutamıyorum doktorum fizik tedaviye gitmemi önerdi gidersem sürekli mi gitmek zorunda kalırım yoksa 1 kere giderim bana evde bu egzersizleri yap yeterli mi der acaba belimde platin var boynum da bir noktası kırık olduğu için dik tutmakta zorlanıyorum sürekli gel der mi dershaneye gidiyorum sürekli gidemem.boynumu dik tutamıyorumfizik tedavimi 28 mayısa verdiler ve gelirken 2 tane banyo havlusu getir dedi neden acaba?
Fizik tedavi bigün de bitecek bir tedavi değildir genelde 20 30 günlük bir plan uygular doktor günde bir iki saatini alır maksimum daha fazla almaz fizyoterapist sayılırım okuyorum gerekliyse gitmelisin sağlık önemli ve zamanında olmalı
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
belimde platin var 8 tane yürümemde birsey yok sadece etrafimdakiler dik durmuyorsun boynun öne eğik diyor
Sağlığın önemli , mutlaka doktoru dinle o ne derse yap sana hareketler verebiliri sakın üşengeçlik yapıp onları yapmamazlık yapma.. gerçekten işe yarıyor ve önemli hem fizik tedavi hemde önerilen hareketler.
Yatış verirse fazla durdurmazlar, sirada bekleyen olur, hatta sanada tarih verirler yatak boşalınca gidersin... yok yatış vermezse 30 gün kadar sürebilir gidişata göre...
özele gidiyorum kampanyalıydı. 1 kere olmaz. 15 gün gidilir. Bu 7. günüm şimdi faydası oluyor. Sağlık önemli paran varsa kıy git. Devlette fizik 6 ayda randevu alırsın özele git. İlgilenirler. 15 gün sürer zaten
En İyi Cevaplar