"Nasıl kilo alabilirim?" Sorusu? 😂 Bazı insanlar gerçekten ne yerseler yesinler hep zayıf kalırlar. Kilo almak onlar için büyük dert. Sizin kilo probleminiz var mı? Bir de kilo almanın tarifini yazarsanız asdf
"Yiyorum yiyorum kilo almıyorum" cümlesi size de itici geliyor mu?
Ya o metabolizma ile alaklı ben de su bile içsem kilo alıyorum şu an 54 kiloyum hedefin 45 ama bu gişle biraz zor boyumda kısa zaten 155 boyundayım biraz yemek yesem 2 kilo birden alıyorum 😔😞😒
Demek ki yeterince yemiyor. Tembel insan. Yemek yemekten aciz. Kendini yönetemeden, başka birini yönetmeye kalkar. Ben bilmez miyim o ruhu. Her şeyi de bilir çok bilmiş. Nasıl tarif ettim @Asuca?
Daha dün tek oturuşta yarim tepsi börek yedim. Her seferinde böyle yiyorum normal bir insanın 2-3 katı. 65 kiloyum alamıyorum kilo. Metabolizma ile alakalı sanırım.
Yani çok yemiyorum tabii ben yine de ama günlük 1 ekmek yediğim falan net her gün. Evde hareketsizim bir de, kilo almıyorum ama. Doğuştan gelen bir şans. :D
Öyle bişey yok. Ben de oyle derdim onceden. Dogru beslenmiyormusum. Spora basladigimdan beri 16 kilo aldim. Yag oranimi %11e düşürdüm. Yani beslenme sekliyle alakali
En İyi Cevaplar