Sivilceleri için kudret narı kullanan var mı arkadaşlar?☺☺ Varsa işe yaradı mı acaba?
(Bayadır problem yaşıyorum sivilcelerle ilgili , yorumlarınızı bekliyorum 🙏)
(Bayadır problem yaşıyorum sivilcelerle ilgili , yorumlarınızı bekliyorum 🙏)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sivilce kremi
Malzemeler:
Karbonat
Elma sirkesi
Bal
Tarifi:
1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin.
Kullanımı:
Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın.
Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın.
Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin.
Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.
Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonattın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler.
Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel, anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir.
Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir.
Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir.
NOT:
Burada önemli olan elma sirkesinin asetik (asit) içermemesidir. Sirkeyi marketlerden alıyorsanız asetik asit içermediğini mutlaka kontrol edin. Sivilcelerle mücadele edeyim derken cildinize zarar vermenizi istemeyiz.
Doktora git bunun için
Cevap
1Cevap
benimde var da işe yarıyor mu ve o ne?
yaramıyor hapla alınan antibiyorikler sivilce kurutmak için en kısa çözümdür ama cildiye uzmanına görünmelisin
Çörek otu yağıyla geçti benim sivilcelerim
Ilk defa duydum nasil bisey
25 oldum hala bakirim ve bununla gurur duyuyorum.
@perseid78 Eyvallah kardo bu gurur hepimizin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar