bilmeyenler için bu kızla canlı yayın açıyorlar bitti sanıp maşallah maşallah diyor ama tonlama tam bir sapık gibi!!

Cansu Canan Özge ile İlber Ortaylı'nın yıllardır süregelen bir samimiyeti var zaten. Sohbetleri de bir gazeteci ve tarihçi röportajından ziyade bir genç ile bir büyüğünün arasında geçe samimi diyaloglar şeklinde olduğunu görülüyor o nedenle bu söylemde bir kusur bulamadım şahsen. Programın tam halini izleseniz efendiliğine konuşmasına dediğine anlarsınız? Cımbızla çekilen haberlerden fesat fesat yorum yapıyorsunuz.
Sapık olmasıno bekemiyceğim tek erkekti. Erkekler hiçbirinize güvenmiyorum artık.
Bende bu adamdan sonra böyleyim dkkdkdldkdkkskd
Bende onlara inat eig seçtim zaten rica ederim canım
Senin olmayan beynine diğerlerinin beynine s.. okuyum başka bir olay olsaydı buna bir şey yok derdiniz adam bir bunu dedi ya hemen sapık ilan ettiniz şu sapık diyenler sanki o kadar çok düzgün ki 4 4lük adama sapıklık damgasını vuruyor
HAHAHHAHAHA EİG SENİN
eyw tşkler beğendiğin için :)
Cevap
14Cevap
lan ne sapıklığı şaka mı yapıyorsunuz? sdfsdfsd
adam gayet güzel bir tonda güzelliğine vurgu yapmış, ortada bir çıplaklık olsa ve ona aynı lafı dese neyse de sadece güzelliğine maşallah demiş diye sapık mı oluyor sdfsdf
Yayın kapandı sanıp diyor ama yayında niye demedi?
Tamam kanka haklısın herkes saçma bi sen mantıklı dünden beri herkes bunu konuşuyo
Kızdada zaten maşallahlık bir durum yok. Hocayıda görünce adnan oktar ve kediciklerini hatırladım. Sonun adnan gibi olmaz hocam inşallah.
Maşallah dedi. art niyetli sapık olanlar bunu kendince yorumladı. ona sapık diyenler en büyük sapkin
Sevdiğimiz için konduramıyoruz kanka geç bunları bende çok severdim ama aklı baki herkes anlar niyetini
Bilip bilmeden. insanlari yargilamak hem kul hakkina hem iftiraya giriyor. Tek sana degil genel diyorum bunu.
Naapmış ki anlamadım bende çok severim. Cinsel istismar falanmı var
Yazar genç bir kızla instagramdan yayın yapıyorlar kız 20 li yaşlarda sonra vedalaşıyorlar adam yayın kapandı sanıyor maşallah maşallah diyor kıza ama öyle masum bi maşallah değil aç izle dünden beri herkes bunu konuşuyo abi
Puhahahah gerçek yüzünü görün şu herifin. Uğur dundara da hakaret etti bu densiz.
Amannnn maşallah dedi diye adamı sapık ilan ediyorsunuz. O yaşta ki herkes maşallah diyor. Hepsi mi sapık yani
Yayında vedalaştıktan sonra kapandı sanıp diyor çünkü o zaman kızım maşallah çok güzelsin Allah sahibine bağışlasın desin ikisi aynı maşallah mı
Kızın ayakları sandalyede yere değiyorsa sorun yok...
Dengesizin teki bu herif. Ancak tv lere çıkıp boş boş konuşuyor.
Herkese sapık abaza muameleai yapmaktan bu kafayı yaşamaktan vazgeçin. maşallah demek bir insanın güzelliğini beğenmektir. sığ kafanızı açın biraz. açınnm.
Sapıkmış slak gibi konuşmayı bırakın kötü birşey yok o dediğinde
Belki de diline ya da zekasına dedi. Her şeyi ne kadar kötüye yoruyorsunuz ya.
Her b. ka sapık demeniz o kadar sinir bozucu ki
Çoğu öyle maalesef
Altta bazıları hala adamı savunuyor sırf çok sevilen biri diye kimsenin konduramaması..
İlber ortaylı baba maldan anlıyor😂😂
Buna hala masum bakanlar var ama kaba tabirle evet baya baya haklısın
Yaptığı yanlış 70 yasinda adamsın ne kalkar ne bi işlevi var şeyinin olmaz sapıklık bunun adı net
Yuh ya adama sapık damgası yapıştırdilar hemen
Yapıştırdılar? Ağzının suyu akmış
O kadın ile İlber Ortaylı birbirlerini çok seviyor olabilir sonuçta İlber Ortaylı ilk defa sulanmadi o kadına yani kızı gibi görüyor ama biraz tuhaf 😂
Yani o adam sapık falan değil
Yav boş boş konuşmayın. Ne demiş allasen ya
sapık olduğu anlamına gelmez
İlber Oktar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?