Küçükken bende çıkardı annem şey derdi bir yere gittiğimizde gizlice mutfaktan tuz alıp üstüne sür hırsızlık sayılmaz bence. Bende Akçam’lara gittiğimde gizlice tuz alıp sürmüştüm geçmişti belki batıldır geçesi vardır bilmiyorum ama denedim oldu
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cildiye doktoruna git. Yakmadan gecmez orası. Bide ilaci var onun gunde 3 kez sür 1 hafta 10 güne geçer. Bende de vardı geçti hepsi..
@Esmerrüye arkadaşın dediği gibi incir yapragini dalından koparıp icinden cikan sıvı süt deniliyor onu sur bir kac gun ust uste gececektir. bir kac kere benimde basima gelmisti o incir yapraginin sütü sayesinde kurtuldum :D
Aslinda evde yapilacak hicbir ilsac tedavisi ise yaramiyor tekrarlıyor anlicagin en temizi cildiyeye git oraya sogutucu sıkıyolar o deriyi öldürüyorlar yani
Bikere gittim doktora böyle basınçlı bişeyle yaktı orayı yara oldu çok acıdı bende bidaha gitmedim sonra bir asit kullandım oda yara yaptı yokoldu ama sonra başka biyerden çıktı
@Holandolan komedi gibi dedigin seyler gerçekten işe yariyor. Keske bir de bilip bilmeden atlamasanız her mevzuya... Doktorlarin bile kabul ettigi alternatif tıp yontemleri var yani. Ilaclarin neden yapildigini biliyo musun acaba, bir de orasi var yani?
En İyi Cevaplar