Gözümde böyle bir arpacık var aynısından üst kapak Altın'da ce sap göümdede var ameliyat istemiyorum ya.. Nasıl geçirim hep sıcak pansuman yapıyorum başka Yöntem ??

Arpacık göz kapaklarında ve diplerinde meydana gelen , kirpiklerin veya kıl köklerinde birikerek şişen iltihaplanmadır. Bazen kişiye acı vermektedir. Tedbir alınmadığı vakit şalazyona dönebilir.
--> Arpacaık tedavisi için bir çok söylemler vardır. Örneğin ; Sarımsak ikiye bölünüp sulu bölümünün sürülmesi , Çay pansumanı, Yeni doğum yapmış anne sütünün damlatılması , DUA gibi gibi...
--> Doktorların uyguladığı tedaviler ise Damla, Pomad gibi ilaçlarla tedavi yöntemidir. Sonuç alınmadığı takdirde en kötü ihtimal ameliyattır.
--> Aynı problem bende de var kaç yıldır beraber yaşıyoruz, kendisine dokunmayınca bana bir zararı olmuyor çünkü beraber hayatı paylaşmayı öğrenmiş olduk.
DİPNOT: Yinede bu işi uzmanına danışmakta fayda vardır.
Bol Sağlıklı Günler.
... SevGi iLe KaLıN...
Doktora gittin mi? Ayrıca ameliyatlık bir durum yok bence
Ameliyat olundu bu zaten Kökü kaldı doktor zamana bırak dedi ama büyür diye korkuyorum daha önce 3 kez ameliyat oldum. Birinde zaten göz şeklim bozuldu en son iyileşiyor yavaş yavaş eskisine göre daha iyi ama 4 ay oldu geçer inşallah napıcam y
Geçmiş olsun, zaten yavaş yavaş iyileşiyormuş, sen doktoru dinle buradakilere bakma.
Seninki gene iyi bir arpacık minicik benim sol gözümde çıkmıştı kocamandı hem alt hem üstte sağ taraftada vardı ama o geçti sol taraftaki üst geçmemişti ameliyat dediler ufak bir operasyonla alındı sargıyla kapandı ilk açtığımda kirpiklerim birbirine yapışmıştı dökülmüş olarak gördüm çığlığı bir bastım :D Meğersem birbirlerine yapışmışlar :D mos mor oluyor e haliyle ameliyattan sorna
Ya ben bir ameliyat oldum göz Şekli bozuldu yavaş yavaş iyileşiyor 4 ay oldu ne zaman geççem bilmiyorum Buda ameliyat oldu yanında çok vardı geçti ama işte Kökü kaldı doktor zamana bırak dedi napıcam ya
Zamana mı bırak dedi? başka doktora git
Bakalım gidilemedi yöntemler yok mu geçirmek için ya
gözünü sabunlu sıcak suyla yıka
bir duş al sıcak suyu gözüne tut gözün kapalı olsun sonra sabunla kirpik dibini yıka sonra sıcak su tut biraz uzun sürsün 3 defa böyle denersen tamamen geçer
bide dr git çok kötüyse antibiyotik yazıyor
gözünü fazla yorma
Cevap
2Cevap
Cok gecmis olsun canim bende de cikmisti doktor damla verdi ve patlatmak istedi ben pattirmadim..
Patlamak kötü mikrobu heryere bulaşır daha çok çıkar nâsı doktor öyle o iyi yapmışın
Amcanın ya da dayının eşinin saçının sürme gibi Çeksin gözüne sabaha bir şeyin kalmaz
Batıl inanç
Peki Çek o zaman Acısını madem batıl inançsa
Göz doktoruna git makyaj malzemesinden olmustur
Kullanmam makyaj hiç gözüm hassas ya
Damla veriyor doktor onu kullaniyorsun geciyor.
Geçmiyor denem doktor daha fazla kullanma başka sorunlar çıkar dedi
Hadi ya, valla batil inanc demezsen nisanli birinin yuzgunu mu ne suruyolarmis asdff
damarları tek tek saydım buradan.
Canim. biz doktor degilizki:((
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar