Lustral, citol, prozac, selectra, efexor, atarax gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü antidepresan kullandım ve psikolojik durumum olduğumdan daha kötüye gitti. 4-5 doktor değiştirdim şimdi iyi bir uzman doktor buldum ve tedavime onunla devam ediyorum. Şimdi günde bir defa akşamları rexapin 2,5 mg kullanıyorum. İlacı kullanalı 4 gün oldu ve iştahımı çok açtı. Bugün uyandığım zaman yüzüm ve dudaklarım şişmişti. 2 saate geçti. Kullanan varsa olası yan etkileri benimle paylaşabilir misiniz? Rexapin 2,5 mg kullananların yorumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)10 ay
Rexapin 2,5 mg olan bilinen ilaç antipsikotik ilaç olarak geçer. Etkin maddesi de risperidondur.
Rexapini kimler kullanır?
- Şizofreni durumlarda,
- Bipolar bozukluk yaşayanlarda,
- Akut mani veya diğer psikiyatrik bozukluklarda.
Doktor reçetesi ile kullanılmalı. En büyük yan etkisi bana göre iştah açmasıdır. Depresyon sebebiyle uykusuzluğa veriliyor genelde. Baş dönmesi ve mide bulantısı da yapmıştı benim için. Her bünyede farklıdır tabi. Doktor önerisiyle takıntılarım yüzünden kullandım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben kullanmıştım ama bir yan etkisi olmamıştı.
26 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
lustralı ne kadar sure kullandın
- Soran+1 yıl
Lustralı 10 gün zorla kullanabildim, sürekli mide bulantısı ve baş dönmesi oluyodu. Sigara da kullanıyorum sigara bile içemiyodum. Bildiğin kusuyodum yani
- Cevap sahibi+1 yıl
hadi ya... bunyeye göre değişiyor etki tani.. ben 1 ay kullandım lustral. çok iyi gelmişti. bana yaz istersen mesajla daha rahat konusuruz ya
- Cevap sahibi+1 yıl
dilersen yaz bana
- Soran+1 yıl
Ya yeni üye oldum ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum açıkçası😂
- Cevap sahibi+1 yıl
beni takip et yazıyım sanna
- +1 yıl
Bunlar hep düşünmekten. İlaç da kafayı dinlendiriyor. Uyutuyor, iştah açıyor. Babam da kullanıyor ama ben hafif bir şey kullanıyorum. Önceden kullanmıştım, en iyisi düşünmemek.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Prozac kullandim bir faydasini goremeyince cope atmistim depresyon ilaci sanirim
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Prozac antidepresan ilacı evet, rexapin antipsikotik.
Şizofreni ve bipolar haftalarında kullanılıyor diye biliyorum. - +1 yıl
Bence kullanma o ilaclari delirtiyo insani akil sagligimi neredeyse kaybediyordum
- Soran+1 yıl
Ya ben tek başıma karşımda bir insan var gibi oturup sohbet ediyorum. Sesler hisler kokular ve gerçekte var olmayan şeyler görüyorum. Normalde çevrem geniş bir insanımdır ama şu an bir arkadaşım bile yok herkesten uzaklaştım ve soğudum. Görüştüğüm ve sevdiğim tek bir kişi var o da erkek arkadaşım. Ailemle bile konuşmuyorum çoğu zaman
- +1 yıl
Aynen bende oyleyim aynayla konustugum oluyordu 2 defa intihara kalktim gozumun onunde olmayan seyleei canlandiriyordum kendimden korkuyordum dusundugum seyleri yapiyordum daha once birisine bicak bile cekmistim insanlari hastanelik edene kadar dovuyordum biri benle ugrasmaktan korkuyordu sinav stresinden 12 de kalkip okula kadar ders calisiyordum uyku duzenim yoktu bu yuzden aole gectim Şu an takintilarimdanda kurtuldum cok sukur insanlardan uzaklastim duzeldim ama eskisine gore
- Soran+1 yıl
Ya evet, okula gitmez oldum. Küçük şeylere bile sinir krizi geçirebiliyorum hocalarıma sınıfımdakilere saldırıyodum. Sinirli olunca hiç bişeyi görmüyorum ve hissetmiyorum tek odak noktam beni sinirlendiren kişi oluyor ve onu öldürmek amaçlı yaklaşıyorum. Ama biliyorum ki bizi iyileştiricek tek şey ilaç değil en çok kendimiziz. Bunu yapamıyorum ama farkındayım, bu da iyi😂
- +1 yıl
Takintilarindan kurtulmaya bak sakın ama sakın bu ilaclari kullanma sakin olmaya calis surekli anca sen kendini iyilestirebilirsin
Bence ilaçlar işe yaramıyor bana kilo aldırdı, veremedim
11 Yorumla- 1 yıl
Merhaba ilacın ağzında dağılmasını mı bekliyor sunuz yoksa su ile mi yutuyorsunuz bende başladım ama bilgi Almayı unuttum
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hangi sehirde yasiyorsunuz bende gitmek isterdim buldugunuz doktora
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Doktor bulunduğum şehirde değil antepte
- +1 yıl
Rexapin kullaniyormusun hala
30 Yorumla - +1 yıl
Hala kullaniyor musun
10 Yorumla - +1 yıl
kaç yaşındasın
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Rexapin 2,5 mg kullanan var mı, işe yarıyor mu? Yan etkileri neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?