Diş macunlarının içerisinde florür vardır. Bir kimse, aldığı florürlerin %50'sini idrar yoluyla vücutta atsa da geriye kalan kısmı kemiklerde ve beyinde birikiyor. Bebekler ise florünün sadece %20'sini atabiliyor. Florür, erkeklerin üreme sistemlerine zararlıdır. Florür, beyinde biriktiği için sinir sistemlerini de olumsuz etkiliyor. Ki bu yönde belgelenmiş onlarca araştırma var. Aynı şekilde beyinde biriken florür, zekâ geriliği ve unutkanlığa da neden oluyor. Florür, tiroid bezini olumsuz etkiliyor ve kemik erimesine neden oluyor.
FLORÜR İÇERMEYEN VE 26 FARKLI BİTKİ KARIŞIMINDAN ELDE EDİLEN EN İYİ DİŞ MACUNU ''FOREVER BRIGHT'' Forever Bright'ın içinde aloe vera, propolis ve 26 farklı bitki karışımı vardır. Diş eti iltihabını önler ve diş minesini korur. Diğer diş macunları gibi florür ve cam partikülü içermez. Ayrıca diş ağrılarınında da oldukça etkilidir.
Diş macunlarının zararlarını ve hangi diş macunu kullanmanız gerektiğini biliyor musunuz?
Gerçekten en en iyisi bu. Bir arkadaşımdan almıştım 2sene önce ondan beridir değiştirmedim. Üstelik bu dişmacunundan 1 mercimek tanesi kadar kullanmak yetiyor. Ve bir mercimek tanesi kadar yuttuğunuzda mide rahatsızlıklarına da iyi geliyor. Zaten florür içermemesinin önemini yazmışsın😊beyazlatma ve ferahlık konusundada daha iyisini kullanmadım bu güne kadar.
Evet uzun süreden beri bunu kullanıyorum. Bir hafta başka bir diş macunu kullandığımda ağzım yanmış gibi hissettim. Resmen kül tabağına döndü ağzım. Bu diş macunu daha ferah tutuyor ve florür de içermiyor.
Dİş macunları ekstra beyazlatmaz. O beyazlatma özelliği olanalr bile sadece dişin doğal rengine kavuşmasına daha hızlı yardımcı olur. Mesela 5 güne kadar diş lekelerini %90'a kadar giderir. Bunun gibi özellikelri olan diş macunları var.
Hiçbir diş macunu ekstra beyazlık katmaz. Sadece diş lekelerini giderip dişin doğal rengine kavuşmasını sağlar. Diş lekeleri yok olup diş doğal rengine kavuşunca da renk olarak beyazlar.
Her insanın diş rengi de farklıdır mesela. Kimilerin diş rengi hafif sarıya yakın iken kimilerinin diş rengi beyaza yakın oluyor.
Aynen böyle. hatta daha farklı rahatsızlıklara da sebebiyet veriyor, florür yasaklanmaya başlıyor, biz de sadecee bilinçlenen kişiler didik didik arayarak zor buluyor florürsüzünü.
Sigara da zararlı abur cuburlarının şeker bazlı yiyecekler ve Mısır nişastası Aspartam glikoz şurubu gibi şeylerde zararlı fakat satılıyorlar yediğimiz ekmeklerin içersinde ki katkı maddeleride zararlı fakat sorsan her eve gerekli birşey. Reklamını iyi yapıyorlar ekmek durumu ise kültürel bir durum şu an yediğimiz ekmek eski ekmekler değil. Oyüzden insanlar yadırgamıyor pek reklam istekler ve dev şirketler arkalarında olunca sorun çıkmıyor diş macunu konusundada aslında kimyasal kullanımı yardımcı oluyor fakat olay yutma olunca ki illaki yutuyorsun testleri doğrultusunda. Zararlı fakat yutulmaması gereken birşey olduğu için insan vücuduna zararı yok diye geçiyor. Florür den yana bir sıkıntı sorun yok doğada serbest gaz halinde gezen ve maden sularının içerisindede bulunan birşey fakat bu diş macunlarını aynı özellikte değil cicim.
En İyi Cevaplar