Sürekli kulak çınlaması problemi yaşayıp sonrasında kurtulan var mı?

3 yıl önce kulağıma su kaçması sonucunda başladığını düşündüğüm kulak çınlaması ilk başlarda aralıklı oluyordu ya da dikkat etmediğim için öyle düşünüyorum. Kulağım daki bu çınlama işitme kaybı oluşumuna neden oldu. Sesten daha çok işitme kaybının olması beni ciddi anlamda üzmeye başladı. Özel Kbb hastanesine gittim kulağımda %30 luk işitme kaybı olduğu söylendi tümör den şüphe edildi ve cihazlara testlere yolladılar sonuçlar temiz çıktı ve stres diyerek yollandm. Daha sonra başka hastaneye gittiğim de ise ani işitme kaybı olduğu bu durumda ilk 10 gün içerisinde müdahale olmadığı zaman geri dönüşün olmadığı ve bu durumla yaşamayı öğrenmem gerektiği söylendi. Herhangi bir ilaç verilmedi. Bir başka hastaneye gittiğim de ise net bir neden söylendi tedavisi yok böyle yaşamaya alışmak zorundasın 6 ay da kontrole gel sadece ve çok rahatsiz olduğun zaman da vastarel 20mg ilaç verildi kulak ile alakası olmayan bir ilaç anlam veremedim bu duruma. 2 3 senedir bu çınlama ile yaşıyorum ilk sağ kulakta vardı bu 4 5 aydır sol kulakta da başladı artık bunalıma girdim iyice dayanmak zorlaştı ve korkuyorum artık. Lütfen yardım edin biryerlere yönlendirilmek istiyorum çözüm olabileceğini düşündüğünüz yerlere. Olduğu kadar anlatmaya çalıştım kendimi sorunumu umarım anlaşılır bir şekilde ifade etmişimdir.
Sürekli kulak çınlaması problemi yaşayıp sonrasında kurtulan var mı?