kulağımda dolmusluk hıssedıyordum ama cok rahatsız etmıyordu arada acılıyordu fakat bı kac gundur cınlama var sessız ortamda daha da can sıkıcı oluyor.Bu durumu yasayan var mı doktora gıttım yag verdı damlatıyorum yumusaması içinmiş fakat benim merak ettiğim konu çınlama doktor temizlediğinde geçecek mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynısı bana oldu eczaneden gliserin aldım kulağıma damlattım kulaktaki kirlerin yumuşaması içinmiş gliserin 4 gün sonra doktora gittim hava ile içindeki pislikleri içine cekiyor sonra cam gibi duyuyorsun.
011 Yorumla
Soran+1 yıltemızlettım ama ıkıncı gun bugun gecmedı hele gecelerı cok fena gunduz calısırken seslı okuyorum duymmak ıcın ama hızımı cok yavaslattı.Baska bı sebepten mı acaba dıyorum doktorda konusmayan bırısı cıktı hıcbı yorum yapmıyor pazartesı baska bı doktora mı gtsem acaba.
Soran+1 yılyok dolu olanı temızledı dıgerıne baktı yok bunda dedı.bu baska bıseyden gelıyo galıba dıye korkuyorum araya haftasonuda grdı kacgundr delırıcem
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılevet fazla kaldıgım zamanlar oldu
Soran+1 yılcınlama basladgndan berı pek acmıyorum hatta bı aydır cok acmıyorum sınava adapte oldum sade arada bı kez acıp soruyla ılgılı takldgm varsa bakıyorum ve cıkıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yıltemizlediğinde geçer buyuk ihtimalle kulak çöpüde kullanıyorsundur doktor senı odyoloğa yönlendirip akustik immitansmetri testi yaptırdımı çınlamanın bir çok sebebi olabilir işitme testi yapıldımı immitansmetri yapıldımı gripmisin son zamanlarda grip oldunmu son üç aydır kullandığın ilaçlar neler kapsamlı bir muayene gerektiriyor bunları yapmadan yağ verip yumuşatmaya çalıştıysa bir bildiği vardır diyeceğim temizleyecek vakkumla ondan sonra tekrar devam ederse ve kayıbın varsa sana testler yapılacak ve belki sendromdur belki orta kulakta sıvı vardır belkide kemikçiklerde kireçlenme vardır belki labirentitlerde sorun vardır belki endolenf veya perilenf sıvın azalmıştır veya çoğalmıştır birsürü sonuç çıkabilir belkide kullandığın ilaçlardan dolayı geçicidir
043 Yorumla- +1 yıl
koca karı yöntemleri veya kendin temizlemeye çalışma yorumlarına baktım tam teşekkullu bir hastaneye git iyi bir kbb ciye görün
Soran+1 yılgrip olmadım sol kulagımda önceden berı bı dolma vardı ama gıtmemıstım doktora sonra ıste bu cınlama olunca gıttım.Doktor dırek baktı dolmus dedı yumasatıp alıcaz dedı 3 gun sonra gttım temızledı ben dedım cınlama gecmısmıdır cunku gurultude anlasılmıyor sessız ortamda anlasılıyor bilemem dedı gecermı kesın dedım kızar gıbı cevp verdı bı kac gun bak dedı.kendısı bana hıcbısey sormadı ne zamandr ar ya da nasıl bı cınlama vs
şimdı ben pazartesı tekrar aynı hastaneye bu doktora mı gtsem baska bı hastaneye mı gıtsem orasıda devlet olunca aynı seyı mı yapar yoksa baska bısey bulabılır mi..aynı doktora gtme rskını dşünuyrm dıyorum yıne az konussursa bısı sormazsa boşuna vakıt kaybı
Soran+1 yılilaç kullandınmı demısssın bı ıkı ay önce sac döklmesınden doktora gtmıstım iğne ve zınco hap vermıstı b12 eksıklıgı var demıstı ama onlar bıtelı baya oldu ve o zamnlar bısey olmamıstı bu haptan gecenlerde yıne aldım ıkı tane ıcmıstım ama etkısı olsa önceden ıctgmdede olurdu.
- +1 yıl
diğer kulağına nazaran tiz seslerde veya bass seslerde işitme farklılığın var mı bariz hissedebildiğin bak sana şöyle söyleyeyim en büyük hata senın öncelikle kulağında uzun zamandır dolgunluk var ve sen bunu takmayıp bekliyorsun çınlama oluyor eminim yine bir süre bekledin çınlama yerleşti öyle gittin pazar gününe kadar bekle çınlama devam ediyorsa o doktora gitme hangi şehirdesin sen bulunduğun şehirde üniv. araştırma hastanelerinde odyometrist bulunur genelde oraya git her gelen hastaya çınlama var diye kulağında buşon var deyip gönderemezsin çınlama çok fazla hastalıkta bulunan bir olgu detaylı odyolojik bir muayene gerektirir
- +1 yıl
kullandığın ilaçların içeriğinede bakmak lazım sonu misin olan maddeler varsa yapabilir ama uzun zaman olmuş sonu in olan maddelerde yapabilir
Soran+1 yılevet doluluk vardı ama gıtmedım ama cınlama olunca hemen gıttım beklemedım.duymayla ılgılı bı sorun yok.üniv.arastırma hastanelerı cok oyalamıyormu yanı uzun gunler almıyormu bıraz uzak oturuyorum ve sınavm cok yaklastı
- +1 yıl
oyalayabilirler ama teshis için her tetkiği yapıyorlar
- +1 yıl
şehir neresi
Soran+1 yıltrbzon ama ıste cokta oyalanacak vaktım yok sınav calısamıyorum gece dahacok artıyo sanki
- +1 yıl
ayn ı doktora git o zaman yapacak birseyyok doktor caren gecmezse tabi
Soran+1 yılbu ilçe doktoruydu merkesdekı devlet hastanesıne mı gıtsem ona derım doluluk vardı temızlendı ama hala devam edıyor.Orada bakmazmı baska sebebı var mı dıye
- +1 yıl
bakar ilçe hastanelerınde dediğim cihazlar olmaz
Soran+1 yılyani merkezdekı devlet hastanesınde olur dımı bı kez daha boşa cabalamıs olmıyım
- +1 yıl
evet olur
Soran+1 yılbu cınlama b12 eksıklıgınden olabılır mı siz doktormusunuz
- +1 yıl
odyoloğum son sınıf b12 ile ilgili kanıtlanmış tam bir veri yok ama kulak çınlaması olan kişilerde b12 eksikliğine rastlanmış b12 tedavisi ile az bir kısmında düzelmede saptanmış yanı kuvvetlimuhtemel olabilir
Soran+1 yılrandevu aldım yarın ıcın ama tabı endıselıyım ıyı bı sekılde bakılmazsa dıye
- +1 yıl
kesinlikle bir odyolog veya oddyometrist muayenesinden geçmelisin
Soran+1 yılbu hastanenın sıtesınde KBB nin fotografları var degısık aletler falan ınsallah onların testınden gecırır..kan testı falanda verırmmı.sence mesela en yuksek ıhtımal ne olabılır böyle artık kualk gıbıde gelmıyo kafamda bı ses gıbı
- +1 yıl
en yüksek ihtimal diye birşey yok kan testi yapılması gerekıyor belkide kulak zarın perforedir (işlevini kaybetmiş) belki orta kulağında sıvı vardır belki stapesin tabanı kireçlenmiştir belkide kkhleanda problem vardır
- +1 yıl
belki genetik fktorler vardır yanı sana şu vardır diyemem birsürü seçenek var onlarca en iyi tetkiği yapıp teşhisi koyacaklarını düşünüyorum
Soran+1 yılkan testı yapıldı işitme testı yapıldı b12 de troitte dıger degerlerde hıcbısey cıkmadı ısıtmedede problem yok odyometrist dedıkı gecmeyedebılır bı ıkı ılac verıyo doktorlar ama bazen vermeyenlerde var.doktor tüm degerlere bakınca vasoserc dıye ılac yazdı gecermı bunu kullandıkca dedım hemen gecer dıyemem dedı 2hafta sonra gel dedı ben aynı zamanda baz-sımda nabız atar gıbı atıyo dedım sen stresmı yazpıyosun cok dedı kpss calıstgımı söylemıstım.. ama yenı degıl yıllardır bu sınava hazrlanıyrm o zamanlar nıye olmadı.
Soran+1 yılbazı sıtelerde 3-4 gun gecerse kalıcı oluyo falan yazıyo doktor öyle bısey sölemedı bunla nasıl yasanır ya hayatım altüst oldu
- +1 yıl
genetik değilse işitme kaybıda yoksa kalıcı olabileceğine ihtimal vermıyorum ilacı kullan bir bak bakalım dediği gibi stressdende olabilir sadece sınav değil stress başlı başına bir problem
Soran+1 yıl3 gündür ilacı kullanıyorum sabah aksam bu nabız atar gıbı oluyo demıstım o azaldı gıbı cınlamada bazen ses varkende duyuluyodu ama sımdı sessızken duyuluyo.ama gectı dıyemem.bıde bı arkadasın tanıdgıda olmus oda bı sınava calsıyomus ama tabı bılemıyrm tam olark benmle aynı seylermı ama oda benzer seyler söluyomus doktr ılac verms o tomografıde cektrmıs bısı cıkmams sonra kendılgnden gecms yastgını falan degstrmıs..melısa cayı ıctım rahatlatıcıymıs.
Soran+1 yılsenı cok oyaladım ama kusura bakma cok cekılmez bı dert..bıde bu degısk sıtelerde gecmez kalıcı gıbı seyler okudukca ıyıce kötü oldum.ama bu hapla bıraz azaldıysa sence tamamen gecmezmı ve anlattgm gıbı arkadas bırısınn bu seklde gectgını söylemıstı.Pekı sence boyunla alakalı olabılrmı ben egılerek ders calısyorum bununla alakalı olabılrmı
- +1 yıl
yok sanmıyorum boynunu eğdiğin için olduğunu ama uykuya olur sen o sitelere bakma ağzı olan konuşuyor sen geçeceğini düşünüyorum çok kafana takma geçecektir bende pek giremıyorum yazamıyorum kusura bakma
Soran+1 yılbunu duymaya cok ıhtıyacım vardı ama ıste o bı cok sıtelerde gecmez yazması aklıma gelıyo..doktr ısıtme testı ve kan testı dısında neden baska seyden suphelenmedı sence yanı dırek ılacı verdı stres gıbı dusundu bırde psıkıyatrıya gıdebılrsın rahatlatr dedı ama ben o ılaclara baglanmak ıstemyrm sence gtmelımıym.Benı dınleyp cevp verdgn ıcın teskkr edrm allah düşmanıma vermesın ceklmez bı dert..dün dısarı cıktım gezdım hava aldım eve geldım yıne aynı oldunu görunce cok agladm.bu arada yıne sınavada calısmak ıcın zorluyrm kendımı ama beynm yorgun gıbı oluyo calısmamı cok engelledı gercı yeterkı bundan kurtulayım sınav umrumda degıl
- +1 yıl
psikolojik faktörler öyle hemen bir günde bir saatte geçmezki sen şu an daha çok stress yapıyorsun genetik veya kan yoluyla olan bir tinnitus var mı diye bakmışlar işitme testlerindede sıkıntı yok abr de bakmışlardır zamanla geçer kafana takma biraz rahatla geçeceğine inanıyorum kanda sıkıntı yok şitme değerlerin normal ise kesinlikle gececektir psikoljık anlamda rahatlamalısın
Soran+1 yılsınavıma bı kaç hafta kaldı çalışamamakta stres yapıyor calısayım dıyorum bu seferde cok az bakabılıyorum zihnıme o durum yorgunluk verıyor.akşam olunca daha cok artıyor tv seyredıyorum ama rahat olamıyrm cunku basımda bı yogunlk var gıbı oluyor halıyle ıcıme sıkntı verıyor aglıyorum.sence nörolojıye falan gtmelımıyım delırıcek gıbıym öyle cok aktıf bı cevrem yok balkona cık tv ızle..sınava bakmamakta ayrı bı üzüntü
- +1 yıl
nörolog değilde bence psikoloğa git herşeyini herşeyini özel olur gizli olur kafana takılan herşeyini orada bırak çık
Soran+1 yılyıne ben baska bı devlet hastanesınde KBB ye gttım ısıtme testımde kan testım sorun olmadgını anlattım ekranda kulagımn ıcıne baktı.baska bı doktr mr cektr demıstı onu söledım oda dedıkı işitmede sorun yok basın dönmuyo kusman yok bu belıtrtıler ıyıye ısaret dedı yanı mr a gerek görmedı orta kulaktan şüphelenmedı.Bi tanıdıgn esı beyınde tümör oldugundan anneme dems bızdede cınlamayla baslamıstı bızde o yuzden mr ıstedık ama doktr gerek duymadı.vasteral dıye bı ılacta o verdı dıger doktrda vermıstı bıde b vıtamn ılacı verdıydı 3 ılac oldu yanı bu son doktr 3-4 ayda gecebılr dedı.cok uzun bı sürec uykuna dıkkat et dedı psıkıyatrıye gıdebılrsın ıstersen dedı.ses tabı hala var ama umarım senn dedgn gıbı gecer sınavdan zaten baya gerı kaldım ama bu hastalgn gecmesı daha önemlı
- +1 yıl
ya allah aşkına siz konuşmak için konuşanları neden dinliyorsunuz o kadına küfür ederim bak :D çınlamanın tümörle alakası neymiş olursa internal akustik kanalda tümör olur oda işitmeni bariz bir oranda etkiler ki işitmende sıkıntı yok sen neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun anlamıyorum hayatım bu bir süreç 100 tane doktorada gitsen aynı şey kasmayın bu kadar ya hasta değilsin hasta olmaya çalışıyorsun gibi bir halin var psikolojik geçer ama nasıl geçer sen bu şekilde kafana takıp insanları dinleyip doktor doktor gezersen zor geçer o kadına sorsana ne biliyormuş tıp hakkındada öyle bir yorum yapmış ağzımı bozacam labirent ler nerde de k...da diyecek sen onun sözüne ne bakıyorsun allah aşkına gençsin biraz bilinçli ol lütfen sen ilaçlarını kullan rahat ol sen buna mecbursun bir süreliğine
Soran+1 yılne bılıyım umursamadıkca böyle kalıcı olcak hıc gecmıcek dıye korkuyorum bırde cok kötü bı sürece denk geldı sınavıma cok az kaldı 2 haftada calısamadım sımdıde bakmaya calıstıkca sesı duydukca umudum tükenıyor yanı calısmasan ondan sıkıntı oluyosun calıssan fazla adapte olamadıgından sıkıntı oluyosun bu yüzden şöle rahatca davranabılecegım bir sürecte degılım.bu arada bana dınleyıp cevap verdgın ıcın gercekten teşekkür ederm cok kötü bişey yasıyorum.dün bıraz daha ıyıydı bugun daha kötü dün uyuyamadım ondan mı bılemıyorum.bırde pazartesı gıttıgm ılk doktorhapları kullan gecerse gecer gezmezse bu senın kardesın olacak demesı cok moralımı bozdu sonrakı gıttıgım doktor öyle davranmadı.Bu ılaçlar gec mı etkı edıyorda 3-4 ay dıyolar
- +1 yıl
ilacın geç etkisinden değil tedavinin geç olmasından ayrıca o nasıl doktormuş beyinsiz kardeşin olur ne lan deseydin sen ilaç yazmaklamı yükümlüsün tedavi edeceksin beni lavuk deseydin bir kere bir doktor benzer bir davranış sergiledi bana başhekime gittim ben öyle bir tabir kullanmadım diyerekten lavuklaştı sıkıntı yapma uykunu düzenli kullan stress yapma kafanı dağıt müzik dinle oyunlar oyna bul birşeyler ders çalışırken müzik dinlemeyi dene olabilir belki ayrıca kardeş diye birşey olamaz sendrommuki bu kardeş olsun korkma geçecek inan bana
Soran+1 yılgecelerı uyuyamıyorum bazen güzdüzlerı daha az ses gelıyo gıbı ama gece hıc degısmıyo.onun sıkıntısından ıcın daralıyor ben bu dertten nasıl kurtulucam.senın hıc bıldıgın var mı böyle hıcbı sebebı olmadan cınlayan ve sonradan gecen..düşünüyorum yarn psıkologa gtsem dıyorm ama en fazla uyku ılacı verır baska ne yapabılır ya da işitme testını falan yaptıran doktora tekrar mı gıtsem
Soran+1 yılılk gtmıstım ya numune hastanesıne hap vermıstı ona tekrar gttım ben orta kulakta bısı olabılrmı falan deyınce mr verdı korkuyorum gırmıcem cunku gecenlerde gttıgm doktoru anlatmıstım hanı kusman bas dönmen yok demıstı işitmedede sorun yok yanı emara gerek duymamıstı lütfen acıl cevap yaz yarın napsam cektrsemmı cektrmesemmı sadece psıkologamı gtsem
- +1 yıl
ya kusura bakma bu aralar yoğunum giremiyorum pek internete emar çektir için rahat etsin ama gerek yok psikoloğa gittiğinde ne yapacak deme onun işi seni rahatlatmak bir git bak bir kaç seansa git sinav ne zamandı bilmiyorum ama sınavdan hemen sonra bir tatile çık bence sen kendini heba ediyorsun bu şekilde hiçbirilerleme olmaz düzelecek o rahat ol lütfen
Soran+1 yılemarı cektırdım sonuc haftaya cıkıcak aynı gun psikıyatrıye gıttım prozac dıye hap verdı bu senı rahatlatıcak dedı bu cınlama olayınn benı cok kötu etkıledgnın uzerınde cok durdum ama uyku hapı vermek ıstemedı sınavı söyluyosun ama tabı takma dıyo tüm neler yasadgını o an anlatamazsın. Zaten ıyıce koptum sınavdan temmuzun ılk haftası cok az kaldı sımdı yıne bakmaya calısyrm ama az bakabılıyrm. Aksamları saat 8 bıle olsa kafam yorumus gıbı oluyo tv ızlerken sankı o gun cok yorlmus gıbı basım bunu cınlama mı yapıyor yoksa benmı kendımı anlatamıyorum
- +1 yıl
başın yapmaz stresden dolayı kaslarında gerginlik olur kulağındada bu olayla ilgili iki tane kas var onlar etkilenmiştir kokhlea etkilenmiştir
Soran+1 yılılk baslara göre bıraz azaldı gıbı ama aksamları ve gecelrı aynı degısmedı. bırde mesela dun daha gunduz hafıf gınıydı bugun daha belırgın gıbı neden anlamıyorum. bunlar ıyıye mı işaret
- +1 yıl
evet işte çevrene göre düzenliyor o hrzlerin eşitleniyor
Soran+1 yılkokhlea demişsın bu mu düzelmesı gerekıyor ılacların hemen düzeltememesı zaman alması bundan mı? dün ve bugun yıne belırgındı melısa çayı ıcıyorum bı etkısı oluyormudr bılemıyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılgecen basıma geldi sana tavsiyem vakumla cektir devlette diğer yöntemle yaptılar acılmadı ve cok agrı yaptı gliserin yumusaması için 2.ye gel dediler korktum özele gittim sabah gliseerin akşam oksijenli su dedi ve vakumla cekti şimdi ii duyuyorum
08 Yorumla
Soran+1 yıldıger yöntem nedır benden nce bı kadın vardı baktım tip gıbı bısyden cubuk gıbı onu soktu kulagına alıyodu sanırm kadın bıraz acıyo dedı ama bu ne yöntemıdır anlamadım
- +1 yıl
diğer yöntem kocaman sırınga gibi bişeyle kulagına tazyikli su veriyo dısarı cıkıyo senin dediğin cımbız gibi bişeydir ama vakumda bile biraz acı oldu ben 1.ye yaptırdım o acile gittim agrıdan megerse ii temizlenmemiş tekrar gittim yine temizlicez dedile korktum özle gittim verdfiğimde 40 lira Allaha şükür ii şimdi o gliserinler falan tıkamıstı duymuyodum sıyırcaktım
Soran+1 yılbenım 6 yıl önce falan bı kere yıkamıslardı sım dı nasl bı yöntem uygulayacak bılmıyorum kullan gel yıkayacaz demedı yagı kullan gel alıcaz dedı.Pekı sendede cınlama varmıydı
- +1 yıl
cınlama uzun zamandır vardı ama rahatsız edici ve sık değilşdi ben ağrıdan gittim alcaz derken nasıl alcak işte
Soran+1 yılya bu temızleynce cınlama gıdıcek mı cok sınırımı bozdu sınavıma calısıyorum
- +1 yıl
Okadarini bileniyorum bende azdi uc bes ayda bir bir jac dakka rahatsiz etmezdi baska seye odaklandinmi belli olmuyodu
Soran+1 yıldemir bı cubukla cektı sanırım vakumdu eve geldım sessızlkte bellı oluyo hala gecmedı cınlama doktorda pek bısı demedı bı kac gun bak dedı
- +1 yıl
geçmiş olsun herhalde vakumdur elinde hortum falan görmedinmi :)
bende cınlama yok ama inş gecer
gürültülü ortamda duruyor musun ve kulaklıkla veya ses sistemiyle yüksek seste müzik dinliyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yıltam tersı cok sessız olmaya calısyorum cunku sınav calısyorum öyle yuksek sesle müzık dınleme gıbı alıskanlıgımda yok
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah bı çözümü vardır ve tez zamanda gecer ınsanı delırtıyor
Geçmiş olsun.ilacı Kulak zarına doğrudan damlatma sakın doktor nasıl uygulayacağını söyledi mi sana
01 Yorumla
Soran+1 yılyok söylemedı az egılıyorum öyle damlatıyorum
yıkandıktan sonra geçer ben de yaşadım aynısını
03 Yorumla
Soran+1 yılgecmıyor delırıcem ıkı gun oldu temızletelı gecmıyor senın hemen gecm ısmıydı ınan cok zor durumdayım sınava cok az kaldı ve tüm emegım çöpe gtcek sınırlerım bozuldu gece uyuyamıyorum doktorda konumayan bırıydı hıcbıse sormuyo sölemıyo
Soran+1 yılevet ıste hemen gecmemesı cok tuhaf üstelık gecede artıyo gıbı baska bı sebepten mı acaba dıyorum kulagımın dolmasıyla aynı zamana denk geldı
+1 yılGeçer, doktorun verdiği yağı düzenli damlat :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya damlatıyorum ama ses hıc kesılmıyo zaten damla gecırır demedı temızledıkten sonra gecer umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba rahatsızlığın geçti mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılhayır malesef gecmedi hapları hala kullanıyorum ama o ilk gunlerde ki dayanılmaz sıddette degıl en azından katlanabılıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zamandır burahatsızlığı yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKulak tıkanıklığından kaynaklı yaşıyorsan geçmemesi çık ilginç.
Soran+1 yılo temızletmeden sonra kac kez hastaneye gittim 3 değişik doktora gittim.
kulakta sorun yok işitme testlerı vs yapıldı en son emar cektırdım bişey cıkmadı. ıkı ayrı doktor cınlama ıcın hap verdı uzun sürec sonra gecebılır dedı ama gecmeyedebılır dedi. psikologa gıttım onlar fızıksel olarak bısey yoksa anlamaz dedı gecer dedi bı hap verdı uyuyabılmem ıcın rahatlamam ıcın. Sonuc olarak bu 3 hapı kullandım 6 ayı gectı hala cınlama var sadece ılk gunlerdekı gıbı dayanılmaz degıl daha katlanılabılır.
Cevap sahibi+1 yılDiğer bölümlere de muayane olmanı tavsiye ederim mesela boyun düzleşmesi, çene problemleri, bel fıtığı, 20lik dişler ya da çürük dişler bunlar da sebep olabilir. Ama seninki kulak doluluğuyla başlayan bir şey muhtemelen kulakla ilgilidir genelde çoğu kbb çınlama olayını önemsemez alanında uzman kbb' görünmende de fayda var azaldığına göre geçmesi de gerek tamamen.
Soran+1 yılevet bakılması gerek aslında ama yoruldum hastaneye gıtmekten ugrasmaktan. bı o derdım yok baska sorunlarımdan da gıdınce yıldım yani. Hele ılk gıttıgım bu kulagımı temızleyen doktora emarı ben söyledım ıstersen cektır dıyo yanı onun söylemesı gerekırken ben söyluyorum. Neysekı baska doktora gttım o dedı emar cektır. bide basıma tiroit yavas calısması cıktı doktor dedı bu hapı ömur boyu kullanacaksın onada ayrı ugrasıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım rahatsız edici bir durum çok çok geçmiş olsun zaten dediğim gibi kbb doktorları iki dk bakıyorlar o kadar halbuki bir sürü nedeni var yönlendirmiyorlar. Bu arada 6 ay boyunca stresten uzak kalmaya çalışmışsındır umarım stresden de kaynaklananilir.
Soran+1 yılevet o zamanlara gore daha rahatım ama tabı bu rahatlıgı psıkologun verdıgı hap saglıyorda olabılır.
Cevap sahibi+1 yılAnladım çok geçmiş olsun inşallah kurtulursun bir an önce.
Soran+1 yılteşekkür ederim sordugun içinde teşekkür ederim bu sitede çogunluk saçma sorular peşinde
+1 yılBenim kulaklarim surekli cinliyor alistim artik
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle basıt degıl ıste kafamda hep bı ses var gecelerı zor uyuyorum baska bıseyden gelıyo dıye korkuyorum
- +1 yıl
Aynen bende oyleyim geceleri uyuyamiyorum.cinlamave garil sesler duyuyorum
Soran+1 yılgıttınmı doktora benım sol kualk dolmustu ondan oluyo dıye temızledı ama 3 gun oldu gecmedı aynı adama gtmek ıstemıyrm konusmuyo bıse sormuyo merkezdekı hastaneye gıtcem ınsallh ılgılenır
- +1 yıl
Gataya gittim bir suru islemden gectim doktor kulak cinlamasinin tipta bir caresi yok dedi uzgunum.senin kulaklarin nasil cinliyor
Soran+1 yılıste kualktan mı gelıyo tam anlam veremıyorum bı ugultu var kafamda sankı
- +1 yıl
Ben bazen cinlamadan sonra bir ses duyuyorum aci cekiyorum.psikologada gittim enerjimin fazla oldugunu soyledi..netten de cok arastirdim ruhsal varliklarla bir bag varmis
+1 yılNasil oldun simdi gectimi acaba kulak cinlaman?
00 Yorumlageçecek evet korkma.
013 Yorumla
Soran+1 yılgercekten gecer mı kac gundur ne yapacagımı şaşırdım en önemlısı sınav calısyorum cok az kaldı
Soran+1 yıldamlatıyorum doktor kesın evet ondan cınlıyodur gecer gıbı bıseyler sölemeynce sımdı korkuyorum ses gıtmez dıye
Soran+1 yılcok kesın söyldın aynı durumu yasadın mı yoksa doktormusun
kpss hazırlanıyorum
Soran+1 yılyasadıysan tamam o zaman gecer benımde ınsallah cunku soru hıc çözemıyorum
yas hıc sölemıyım kpss magduruyum
Soran+1 yıl28 senın temızleyınce hemen gecmısmiydi
Soran+1 yılbugun temızledı doktor ama cınlama eve geldım baktım hala var
Soran+1 yılne kadar sürede gecmıstı senın ıkı gun oldu gecmıyo sınavdan koptum ıyıce ve gecede uyuyamıyrm pazrtesı baska hastaneye gtcem ama aynı doktora mı gtsem bak gecmedımı desem.bu doktor konusmuyo zor cevap verıyo hıc sormadı bıle nasıl oluyo cınlama dıye ben üsteledgmdede gecermı dedım kızar gıbı bılemem dedı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım