• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

En iyi vitamin hapı hangisi?

idealkiloxcom
idealkiloxcom Takip Et
Bilge Yaş: 52
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21

Grip, nezle, soğuk algınlığı yaşam konforunu olumsuz etkiliyor. Peki ama bağışıklık sistemini güçlendirmek için en iyi vitamin takviyesi hangisidir kullananların yorumları çok önemli bu konuda?

Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri En İyi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • maat_ra
    maat_ra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Multivitamin Nedir?

Multivitamin, çeşitli vitamin ve mineralleri içeren takviye ürünleridir. Genellikle günlük beslenmede eksik kalan, vücudun ihtiyaç duyduğu temel vitamin ve mineralleri sağlamak için kullanılırlar. Multivitaminler, tablet, kapsül, şurup veya çiğnenebilir tablet gibi farklı formlarda bulunabilir.

İçerdikleri vitamin ve mineraller genellikle A, C, D, E, K vitaminleri ve B kompleksi vitaminleri (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 gibi) ile kalsiyum, demir, iyot, magnezyum, çinko gibi minerallerdir. Bu bileşenler, enerji üretimi, bağışıklık sistemi fonksiyonları, kemik sağlığı ve hücre büyümesi gibi birçok önemli vücut fonksiyonunda rol oynar. En iyi multivitaminler ise şu şekildedir:

1. Solgar Vm 75 Multivitamin

Solgar VM 75, Solgar markasının popüler bir multivitamin ve mineral takviyesidir. Bu ürün, genellikle vücudun günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. "VM 75" ifadesi, bu ürünün formülasyonunda yer alan vitamin ve minerallerin yüksek konsantrasyonunu ve çeşitliliğini ifade eder.

Solgar VM 75, geniş bir vitamin ve mineral yelpazesi sunar. İçeriğinde genellikle B kompleksi vitaminleri, C vitamini, E vitamini, A vitamini, D vitamini, K vitamini gibi temel vitaminlerin yanı sıra demir, çinko, magnezyum, bakır ve manganez gibi mineraller bulunur.

Solgar VM 75, özellikle dengeli ve sağlıklı bir diyeti tamamlayıcı olarak tasarlanmıştır. Bu takviye, özellikle yoğun tempoda çalışan, spor yapan veya yeterince dengeli beslenemeyen kişiler için faydalı olabilir.

2. Pharmaton Vitality 60 Kapsül

Pharmaton Vitality, genel sağlık ve zindelik için tasarlanmış popüler bir multivitamin ve mineral takviyesidir. 60 kapsül içeren bu ürün, vücudun günlük enerji seviyelerini desteklemeye ve genel sağlık durumunu iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Pharmaton Vitality'nin içeriği genellikle B kompleksi vitaminleri, C vitamini, E vitamini gibi temel vitaminleri, ayrıca demir, çinko, selenyum gibi mineralleri kapsar. Bu bileşenler, vücut fonksiyonlarını destekleyerek, özellikle yorgunluk ve bitkinlik hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Ayrıca, bu üründe genellikle ginseng ekstraktı da bulunur. Ginseng, doğal bir adaptogen olarak bilinir ve enerji seviyelerini artırmada, stresle başa çıkmada ve genel zindelik hissini iyileştirmede etkili olabilir. Pharmaton Vitality, özellikle yoğun iş temposu, stresli yaşam tarzı, yetersiz beslenme veya fiziksel ve zihinsel yorgunluk yaşayan kişiler tarafından tercih edilebilir. Bu takviye, günlük beslenmeyi tamamlamak ve vücut sistemlerinin düzgün çalışmasına destek olmak amacıyla kullanılır.

3. Supradyn Koenzim Q10 60 Tablet SUPRA60

Supradyn Koenzim Q10, enerji seviyelerini desteklemek ve genel vücut sağlığını iyileştirmek için tasarlanmış bir vitamin ve mineral takviyesidir. "SUPRA60" ifadesi, paketin 60 tablet içerdiğini belirtir. Bu ürün, Bayer markası altında üretilir ve genellikle yüksek kaliteli içeriklere sahip olduğu bilinir.

Ürünün en dikkat çekici özelliği, formülasyonunda Koenzim Q10 (CoQ10) içermesidir. CoQ10, vücutta doğal olarak bulunan bir madde olup, hücrelerin enerji üretmesine yardımcı olur ve güçlü bir antioksidan olarak işlev görür. Bu özellikleriyle, CoQ10, özellikle enerji seviyelerini artırmak ve hücresel sağlığı desteklemek için önemlidir.

Supradyn Koenzim Q10, ayrıca B kompleksi vitaminleri, C vitamini, E vitamini, A vitamini ve D vitamini gibi temel vitaminleri, yanı sıra çinko, demir, magnezyum gibi mineralleri içerir. Bu bileşenlerin kombinasyonu, vücudun genel işleyişini destekleyerek bağışıklık sistemini güçlendirme, yorgunluk ve bitkinliği azaltma ve genel zindelik hissini artırma gibi faydalar sağlayabilir.

Supradyn Koenzim Q10 kullanımı genellikle yetişkinler için uygundur ve özellikle enerji seviyelerini artırmak, yoğun iş temposu veya fiziksel aktiviteler sırasında vücut performansını desteklemek isteyen kişiler tarafından tercih edilir.

4. Ocean Multivitamin C

Ocean Multivitamin C, vücudun genel sağlığını desteklemek ve özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla tasarlanmış bir takviye ürünüdür. Bu ürün, Ocean markası altında sunulur ve genellikle C vitamini ağırlıklı bir içeriğe sahiptir.

C vitamini, antioksidan özellikleriyle bilinir ve bağışıklık sistemini desteklemenin yanı sıra, cilt sağlığını iyileştirmeye, kolajen üretimini artırmaya ve genel vücut fonksiyonlarının düzgün çalışmasına yardımcı olabilir. C vitamini ayrıca, hücre hasarına karşı koruma sağlar ve vücudun demiri daha iyi emmesine yardımcı olur.

Ocean Multivitamin C'nin içeriği sadece C vitamini ile sınırlı değildir; genellikle diğer vitamin ve mineralleri de içerir. Bu takviyenin tam içeriği ürüne göre değişiklik gösterebilir, ancak sıklıkla B vitaminleri, E vitamini, D vitamini gibi diğer temel vitaminleri ve bazen de çinko, demir, magnezyum gibi mineralleri kapsar.

Ocean Multivitamin C, özellikle soğuk algınlığı ve grip mevsimlerinde veya bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Ayrıca, yetersiz veya dengesiz beslenen bireyler için de faydalı olabilir.

5. Eczacıbaşı Medigard Vitamin Mineral Kompleks CoQ10 60 Tablet

Eczacıbaşı Medigard Vitamin Mineral Kompleks CoQ10, vücudun genel sağlık ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmış bir takviye ürünüdür. 60 tablet içeren bu ürün, Eczacıbaşı markası altında sunulmaktadır ve genel sağlık, enerji seviyeleri ve hücresel sağlık için çeşitli vitamin, mineral ve CoQ10 içerir.

Bu ürünün dikkat çekici özelliği, Koenzim Q10 (CoQ10) içermesidir. CoQ10, vücutta doğal olarak bulunan bir madde olup, hücrelerin enerji üretmesine yardımcı olur ve güçlü bir antioksidan olarak işlev görür. Bu özellikleriyle, CoQ10 özellikle enerji seviyelerini artırmak ve hücresel sağlığı desteklemek için önemlidir.

Eczacıbaşı Medigard Vitamin Mineral Kompleks CoQ10, ayrıca B kompleksi vitaminleri, C vitamini, E vitamini, A vitamini, D vitamini gibi temel vitaminlerin yanı sıra demir, çinko, magnezyum gibi mineralleri de içerir. Bu takviye, özellikle enerji ve zindelik ihtiyacı hisseden, yoğun iş temposu veya fiziksel aktiviteler sırasında vücut performansını desteklemek isteyen yetişkinler için uygundur.

Multivitaminler Nasıl Kullanılmalıdır?

Multivitamin almak, sanki bir sağlık sigortası gibi bir şey. Yani, doğru şekilde kullanıldığında beslenme açıklarını kapatmaya ve vücudu desteklemeye yardımcı olabilir. Ama önce, hangi multivitamini alacağınıza karar vermek lazım. Yaşınız, cinsiyetiniz, ne tür yiyecekler yediğiniz, genel sağlık durumunuz gibi şeyler bu seçimi etkiliyor. Mesela, benim gibi spor yapan birisi için magnezyum ve B vitaminleri daha önemli olabilir, ama başka birisi için demir veya kalsiyum daha önemli olabilir. Multivitaminleri düzenli kullanmak da önemli bir nokta. Her gün aynı saatte almak iyi bir fikir, böylece unutmamış olursunuz. Ben genellikle sabah kahvaltıdan sonra almayı tercih ediyorum, çünkü bazı vitaminler yemekle birlikte daha iyi emiliyor ve mide rahatsızlığını da önleyebiliyor.

Multivitaminlerin faydaları nelerdir?

Multivitaminlerin faydaları konusuna gelince, birçok açıdan vücut sağlığımıza katkıda bulunabilirler. Multivitaminlerin en bilinen faydalarından bazıları:

• Beslenme Açıklarını Kapatmak: Günümüzün hızlı tempolu yaşam tarzında, bazen dengeli ve çeşitli beslenmek zor olabiliyor. Multivitaminler, eksik kalan vitamin ve mineralleri tamamlayarak beslenme açıklarını kapatmaya yardımcı olur.
    • Enerji Seviyelerini Artırmak: Özellikle B vitaminleri, vücudun enerji üretiminde kritik rol oynar. Yeterli B vitamini almak, gün boyu daha enerjik hissetmenize yardımcı olabilir.
    • Bağışıklık Sistemi Desteği: C vitamini, E vitamini ve bazı mineraller gibi antioksidan içeren multivitaminler, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlayabilir.
    • Kemik Sağlığını İyileştirmek: Kalsiyum, D vitamini ve magnezyum gibi mineraller kemik sağlığı için önemlidir. Özellikle yaş ilerledikçe, bu tür destekler kemik yoğunluğunu korumaya ve osteoporoz riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Göz ve Cilt Sağlığını Desteklemek: A vitamini, C vitamini ve E vitamini gibi antioksidanlar, göz sağlığını korumak ve cildin daha sağlıklı görünmesini sağlamak için önemlidir.
    • Stres ve Anksiyeteyi Azaltmak: Bazı vitamin ve mineraller, özellikle B vitaminleri ve magnezyum, stres ve anksiyete seviyelerini azaltmada etkili olabilir. Bu bileşenler, sinir sistemi fonksiyonlarını destekleyerek genel ruh halinizi iyileştirebilir.
    • Yaşlanma Sürecini Yavaşlatmak: Antioksidan içeren vitaminler, serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı koruma sağlayarak yaşlanma sürecini yavaşlatabilir.
    • Kronik Hastalıkların Riskini Azaltmak: Uzun vadede, dengeli bir multivitamin kullanımı bazı kronik hastalıkların riskini azaltabilir. Ancak bu konuda daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır.

Elbette, multivitaminlerin bu faydalarını en iyi şekilde elde etmek için, sağlıklı bir diyet ve yaşam tarzıyla birlikte kullanılması önemli :)

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

En İyi Vitamin Markaları Hangileri?

• Supradyn Energy Fast Action
    • Dynavit Collagen Quatro Takviye Edici Gıdı
    • Pharmaton Kapsül
    • Solgar VM 2000

Ben bunları kullandım, bağışıklık sistemini güçlendiriyorlar. Her insanda aynı etkiyi göstermeyebilir bu yüzden kesinlikle şunu kullan diyemem. Ama Eczacıbaşı ürünleri genelde iyi oluyor. Yine de doktoruna danışmadan herhangi bir gıda takviyesi kullanmamanı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • mutnojmet
    mutnojmet Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı.

Vitamin takviyeleri eksikliğe göre verilir. Eğer B12 eksikliğiniz varsa C vitamini almak veya D vitamini almanın size hiçbir faydası yok. Eksik olan neyse onu almalısınız zira vitaminlerin bazılarının over dozu yanı en yüksek alım miktarı günlük alıma çok yakındır... aşırı vitamin almak da iyi bir şey değil. Hele ki böyle jelibon gibi o mu iyi bu mu diye konuşulması...

1
    0 Yorumla
  • Takolegolas
    Takolegolas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

en iyi multivitamin diye bişey yoktur. düzenli kullanmadığınız hiçbişeyden fayda göremezsiniz. pharmaton, solgar vm2000 çok pahalı ve gerçekten kötü kokuyor, wiselab multivitaminden bende kullanmıştım, içeriği zengin olduğu için ama içeriği zengin olmasına rağmen değerler çokta yüksek değil. ama fiyat ve performans açısından benimde tercihim wiselabtan yana

1
    0 Yorumla
  • aycaclk95
    aycaclk95 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Bağışıklık sistemini güçlendiren en önemli vitaminin C vitamini olduğu düşünülür.
    Sanıldığının aksine C vitamini değil D vitaminidir.
    D vitamini özellikle somon balığı, yumurta sarısı, peynir ve sütte D vitamini bulunur. Vücutta yeterli D vitamini olması için her gün 15-20 dakika güneş altında kalmak kesinlikle şart.

1
    0 Yorumla
  • patilihatun
    patilihatun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Benim (en memnun kaldığım) dönüşümlü kullandıklarım;
    - Voonka One & Only
    - Voonka Calcium Ossis
    - Solgar SNH
    - Solgar Selenium
    - Voonka Omega 3 + Co Q10

1
    0 Yorumla
  • pocomotoist
    pocomotoist Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Babam doktor ve her gün ailecek
    -Supradyn All Day/Redoxon C
    -Carlson Omega 3
    alıyoruz.
    *Gecen bol olsun.*

1
    0 Yorumla
  • deliihtiyar
    deliihtiyar Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 94%
    +1 yıl

Açık havada spor yapın. Çünkü bağışıklık sistemi, oksijenli bir ortamda güçlenir. Birçok bakteri ve virüs, asidik ortamı sever ve sağlıklı ortamda yaşayamaz. Pozitif olun. Mutlu, pozitif, Gün boyunca kahkaha atın. Brokoli, kivi, Enginar , yoğurt, domates, havuç bağışıklık sisteminin en iyi dostlarını oluşturuyor.
    Soya fasulyesinin içeriğinde bulunan isoflavanlar kemik erimesi ve kalp damar hastalıkları riskini azaltıyor. Meyan kökünde bulunan glikozidler alerji ve iltihabı azaltıyor. Yeşil çay, nar, semizotu, pancar, pazı ve tarçın antioksidan özellik taşıyor.
    Ekinezya, soğuk algınlığında bağışıklık sistemini güçlendiriyor, fakat çok uzun süre kullanıldığında vücutta bağışıklık kazanıp etkisiz hale gelebiliyor
    Sarımsakta bulunan kükürtlü bileşikler, kalp damar hastalıkları riskini düşürüyor.

Bağışıklık sistemini güçlendiren diyet

Kahvaltı: 1 bardak yağsız süt,
    4 kaşık müsli,
    1 orta boy portakal veya 1 adet nar

Ara: 1 avuç kuru üzüm,
    2 tane ceviz içi veya 8 tane badem,

Öğle: 3 köfte kadar ızgara et- tavuk veya balık- (Izgara, haşlama veya fırında),
    Nane-tere-marul-maydanoz ve havuçtan oluşan salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı bol Limon ile),
    2 dilim tam Buğday ekmeği

Ara: 1 meyveli yoğurt,
    1 tatlı kaşığı keten tohumu

Akşam: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı brokoli
    Semizotu salatası
    1 dilim tam tahıllı ekmek
    1 orta boy kivi

Ara: 1 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur
    1 dilim ananas ve 6-7 adet çilek.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

12

Cevap

• MarIboroMan
    MarIboroMan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Önce bi doktoruna danışsan iyi olur. Daha önce kullandığım 2 multi vardı doktorumun tavsiyesiyle solgar vm2000 kullanıyordum, fakat ağır bi kokusu olduğu için uzun süre kullanamadım. Bildiğin leş kokuyor.

Sonrasında doktoruma da danışıp içeriği daha zengin olan bu ürünü aldım. 2. gün etkisini gösteriyor, kalp rahatsızlığım için de iyi gelmiştir. Müthiş enerji veriyor inanamazsın.

3
    1 Yorumla
    • aygulcpr
      aygulcpr
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
  • Ay_tozu
    Ay_tozu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Benim diyette güçsüz kalmam galiba vitamin ve mineral vs eksikliğinden oluyo
    Boyle takviyeler ne zaman gerekli olur hic bilemiyorum. Sürekli kan değerlerimi olcturmek gerekir
    Soruya soruyla karşılık vermek oldu biraz ama 😂😂

1
    0 Yorumla
  • pandemist
    pandemist Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Bunların Avrupa'da reklamını yaparsan firmayı kapatırlar. Bizim ülked bonibon gibi satılıyor. Kullanmayın bunları. Bunların hepsi sizleri denek olarak kullanıyor. Reçetesiz hiç bir ilaç kullanmayın. Asprin dahil.

0
    0 Yorumla
  • ArmadaA
    ArmadaA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 54 , eic 54%
    +1 yıl

Herhangi bir multivitamin olur. En ucuzu hangisiyse onu kullanıyorum

1
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Solgar male multiple , sadece erkekler için. Erkeklere özel bir vitamin.

1
    0 Yorumla
  • _Expendable
    _Expendable Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.

Önce kan tahlili yaptır çok eksik olan olursa onu alırsın.

0
    0 Yorumla
  • Sortieee
    Sortieee Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 61%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı.

En iyisi hiç kullanmamak ama... Günümüzde pek mümkün değil

0
    0 Yorumla
  • kraylon
    kraylon Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Multivitamine kullan. Ayrıca ekstra olarak c vitamini alabilirsin şu suda eriyenlerden dinç hissetmeni sağlar

0
    1 Yorumla
    • Zeyneppp0606
      Zeyneppp0606
      +1 yıl

İşte bir sürü multivitamin var ve hangisinin daha iyi olduğu konusunda kararsızım. Yine de teşekkürler

Yorumla
  • dythavvakoksal
    dythavvakoksal Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Öncelikle hangi vitamin eksikliği yaşıyorsunuz. Ona baktırmalısınız

0
    1 Yorumla
    • serkanaydn07
      serkanaydn07
      +1 yıl

Efndm sadece gün boyu dink kalmk için lagzm

Yorumla
  • lastcomert
    lastcomert Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Supradyn All Day kullanabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Zey000
    Zey000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

supradyn kullanıyorum memnunum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hangi formunu? Yani tablet mi efervesan mi?

Yorumla
  • SiyahCamel
    SiyahCamel Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Spor ve düzgün beslenme

0
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 503 cevap paylaştı.

Grip asisi iyi bence

1
    0 Yorumla
  • __angelofdeath__
    __angelofdeath__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

c vitamini

1
    0 Yorumla
  • sevgianlaşmakister
    sevgianlaşmakister Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Annem en iyi ilaç

4
    0 Yorumla
  • FesliSpy
    FesliSpy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

en iyi olandır.

2
    1 Yorumla
    • aygulcpr
      aygulcpr
      +1 yıl

tamam da hangisi işte (:

Yorumla
  • Meleksara
    Meleksara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 83%
    +1 yıl

Kahve 🤷‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Kalbin_kalemi
    Kalbin_kalemi Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Viegra 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Redragon34
    Redragon34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Doğal olani

0
    0 Yorumla
  • hasretimsin_97
    hasretimsin_97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

bılmıyorum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > En iyi vitamin hapı hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En iyi vitamin hangisi? 8 cevap verildi
Hangi vitamin hapını tavsiye edersiniz? 3 cevap verildi
En memnun kaldığınız Vitamin takviyesi hangisi? 10 cevap verildi
En iyi vitamin markası hangisi? 5 cevap verildi
Hangi vitamin ilacını tercih ediyorsunuz? 9 cevap verildi
Vitamin önerisi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨