Acil cevap 5 tane ağrı kesici 2 si apranaxs bişey olurmu
Cevabın nedir?
Yok anneciğim olmuyor bende çok içiyorum öyle de bünye meselesi miden bulanirsa kendini garip hissedersen ve terlemeye baslarsan bir doktora görün yine de
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 tanesi apranaks ama
Soran+1 yılHayırlısı olsun ozaman ne diyelim
En İyi Cevaplar
+1 yılMajezik üst üste içtiysen ölebilirsin bile ben aç karnına içtim unutup bir kere üç gün kusmaktan ölüyordum acile gittim
00 Yorumla
Ben ardı ardına 12 tane ritalin içtim mideye rahatsızlık verir sadece aksi bir durum olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılBu apranaks diye korkuyom ateş mide bulantısı neyim yaptı da 9 tane oldu valla
Soran+1 yılİlaçları içmeden 2 saat önce alkol aldıydım
Soran+1 yılBakıyım iyi hatırlattın valla
+1 yılMiden bulanmaya bailadığında kusmayı bekleme hastaneye gitmek için
093 Yorumla
Soran+1 yılMide bulantısıylamı etki gösterir
- +1 yıl
Zehirlenirsen miden bulanmaua başlar elinden geldiği kadar kusmaya çalış en yakın hastaneye git bekleme böyle bir etki görürsen
Soran+1 yılAnladım mide bulantıysla etki gösteryo herhalde
- +1 yıl
Aynen. Bir kaç kez zehirlendim iyi biliyorum. Zaten miden bulanmaya başladıktan kısa bir sürw sonra kusmaya başlıyorsun.
Soran+1 yılİçeli 1 saat oldu nerdeyse öyle bir sıkıntı yok ateş ve uyku var biraz inşallah bir bok olmaz diyelim
- +1 yıl
Hemen etki göstermez ben birinde 5 saat sonra kusmaya başladım birinde üç saat sonra.
- +1 yıl
Sen evde kim varda haber verde senden habeeleri olsun arada bir gelip baksınlar gerçi kendinden geçmiyorsun mutlaka duyurursum sesini ama yinede temkinli olmak lazım bide derdin neydi 5 tane ilaç aldın
Soran+1 yılÇok agrım vardı hastaneye gidemiyom iğne sıkıntısı var bende geçsin diye 3 majesik 3 de apranaks içtim şimdi bida içtim 7 hapın derdine düştüm iymi
Soran+1 yılBide onları içmeden 2 saat önce Alkol almıştım
- +1 yıl
İğne sıkıntım var diyorsun 7 hap içiyorsun şimdi zehirlenirsen dayarlar serumu bide mideni yıkarlar o daha kötü. Artık kendime bir dur mu desen. Bide o kadar kötüyse migren ya da sinüzit olabilir ni araitıraydın. Migren var bendede başın belli bir bölgesinde mi ağrı
Soran+1 yılAynen tek yerde sabit bir ağrı var
- +1 yıl
Migren olabilir ağrı kaş bölgendeyse. Miğreni de ağrı kesici geçirmez
Soran+1 yılÖlecez yanı 8 hapla diyon
- +1 yıl
Eğer miğrense ilaç işe yaramaz bir doktora git miğrende için iğne falan yapmıyorlar zaten.
Soran+1 yıl1 kere gittim yok abi yapıyorlar valla ateş oldumu kusma öncesi
- +1 yıl
Vallahi o kadarını hatırlamıyorum ya çünkü ikisinde de uyuyordum uyanır uyanmaz kusmaya başladım. Ama hastanede falan ateşim vardı öncesinde varmıydı bilmiyorum.
Soran+1 yılVay anasını be uyumaya korkuyoz iymi
- +1 yıl
Ya uyu eğer zehirleneceksen iki türlü de zehirleneceksin zaten kusmaya başlarsım en fazla. Kalkar gidersin doktora mecburen.
Soran+1 yılYok onda da gitmem :))
- +1 yıl
Bunun sonu 4 kollu başkan bidaha bir düşün 😅😅 aynı ben ya. İlk zehirlendiğimde 2 gün gitmedim. Üstelik zayıf bir zehirlenme olmasına rağmen iki gün kustum götüremediler hastaneye 😂😂 iki günğn sonunda zorla götürdüler doktor biraz daha gelmeseniz zehir kana karışacakmış gidiciydin dedi 😂😂
Soran+1 yılValla gardaş yapcak bişey yok ölsemde o hastaneye
Töbe gitmeem g.. Korkusu başa bela 😂- +1 yıl
Bilirim bilirim bende hala iğne yaptıracağım zaman iki üç kişi tutuyor kan falan zaten vereyorum iğneden korkuyorjm üstüne kanda tutuyor 😂😂😂
Soran+1 yılOf off off demeyeydin iyiydi :))))
- +1 yıl
Sen git yat bişey olmaz inşallah 😅😅
Soran+1 yılÇok fena midem agzıma geliyo soğuk soğuk terliyom lan ölüyom bolu yedim ahanda yemin olsun gitmeden bir sgra içim bari
- +1 yıl
Sen bir sigara iç biraz yoğurt ye yoğurt zehire panzehir etkisi yapıyor ama sen yine de bir araştır.
Soran+1 yılNeyi araştırıyımm vay delikanlı gölüm vay boku yedi
- +1 yıl
Yoğurdun zehirlenmeye iyi gelip gelmediğini. Ben iyi geliyor diye biliyorum
Soran+1 yılTamamıyla iyi gelmiyomuş vücudun zehiri atması için midenin yıkanıp serum takviyesi alması gerekiyomuşş
- +1 yıl
Sende durumlar ne peki var mı mide bılantısında artma
Soran+1 yılÇok fena ateş var mide bulantısı da çabası 250 mg lıkmış haplar
- +1 yıl
Ya majeziki bilmem de apranax kullanıyorum ben baş ağısı için en etkili ilaçtır ağrı kesici olarak diş için verilir zaten genelde. Sen bir doktora gir kötü olmadan 😅😅
Soran+1 yılApranakslar 250 mg lıkmış zaten yok dayı doktor moktor olmaz :) aman deyim
- +1 yıl
Başkan ben salamdan zehirlendim iki günde kendime gelemedim seninkiler ilaç bak gel girme riske bir doktora git 😅😅
Soran+1 yılÖlürüm daha iyi temiz mis gibi yatarım ama o iş çatlar :)
- +1 yıl
Hadi hayırlısı o zaman haber ver bari 😅😅
Soran+1 yılSabaha sağ çıkarsak inşallah ulan bide o hapları içmeden 2 saat önce alkol aldık iymi :)
- +1 yıl
Kanka hiç alkol kullanmadım alkollü zahirlensem daha detaylı yardımcı olurdum 😅😅
Soran+1 yılAha beyin kanaması geçiriyom çözdüm bu işi başım patlıyo şu an ilaç içmek elde deyil 😯
- +1 yıl
Beyin kanaması olsa şimdiye kadar felç edersi heralde kanka
Soran+1 yılSagol ya allah razı olsun :)) Tövbe de lannn çabuk tövbe de vaz geçtim kalp krizi geçircem
- +1 yıl
Tamam ona tövbe. Ama kalp ateş yapmaz kanka ya sol tarafta bir uyuşma var mı böyle inceden 😅😅😅
Soran+1 yılYok doktor bey başım feci ağrıyor ateş mide bulantısı var o noluyo acaba :))
- +1 yıl
Sevgili hasta iğne lazım sana 😅😅
Soran+1 yılAllah belasını versin onun zaten o zıkkım yüzünden bu haldeyim yok tedaviyi kabul etmiyon 😂😂
- +1 yıl
Yaa 😂😂😂😂
Soran+1 yılKaderime razı olcam uslu uslu başıma daha ne halt gelebilir diye bekliycemm bakalım :)
- +1 yıl
Daha fazla ilaç içme de biraz yoğurtta ye bakalım belki faydası olur
Soran+1 yılYoğurt yenirmi la hayatta agzıma vurmam zaten agzımın içi şey gibi oldu :)
- +1 yıl
Kanka yoğurt candır ya. Özellikle meyveli yoğurt candır yani bende şimdi tarihi 10 gün geçmiş meyveli yoğurt yedim niye yaptım bunu hala düşünüyorum. Az da değil 500 gram 😂😂😂
Soran+1 yılElleme çok iyi oldu sana hdi kardeşim bir hastaneye git bakıyım bir sen serum neyim iyi gelir 😂😂
- +1 yıl
Yok yok zayen şimdi yedim merden baksan üç dört saati var zehirlerse. Üç dört saat daha rahatım ben almayayım 😂😂
Soran+1 yılAllah seni napmasın dümencii 😂😂
- +1 yıl
Sende iyiain ama bak bence zehirlemeyecek bu saate kadar bir kustururdu o kadar ilaç
Soran+1 yılAteş yaptı bende ateş geliyoda ben çıkarmıyom işte 😯
- +1 yıl
Tamam zorlama gelirse bırak
Soran+1 yılMillet uyanır olmaz gece gece şimdi onlarla hiç ugraşamam bir yapştılarmı tamam elini versen kolunu alaman :)
- +1 yıl
Sen kafaya koydun ölücen bu gece 😂😂
Soran+1 yılTövbe de tövbe sen ölcen tarihi geçmiş şeyi yedin bak ahah😯😂
- +1 yıl
Kanka o yoğurt yoğut 😅😊😂😂
Soran+1 yılAhh sana yoğurt şimdi 😯😯😂😂
- +1 yıl
😂😂☺️
Soran+1 yılHeh elleme iyi oldu sana oh canıma deysin 😯😯😂
- +1 yıl
Görürim ben seni hastanede 😂😂
Soran+1 yılGitmeyecemm ulannn
- +1 yıl
Göreceğiz ulaannnm 😂😂😂
Soran+1 yılYapma aglıycam şimdi valla çok kötüyüm 😂😂 yusuf yusuff
- +1 yıl
Kardeşim benim ya bemde ıfaktan tırsmıyor değilim 😂😂😂
Soran+1 yılKardeş ölmedim ama sünüyom gözümü bir açtım hastanedeyim serumlar kan almalar dedim noluyo şimdi şiddetli karın ağrısı var onuda 2 gün çekecekmişiz yan etkisiymiş 😯😯😂
- +1 yıl
Yoğurt bende bişey yapmadı ben iyiyim geçmiş olsun başka 😂😂
Soran+1 yılÇok üzüldüm şimdi görüyonmu 😂😂
- +1 yıl
Oop başkan hoşgeldin sağlık durumu nasıl 😅😅
Soran+1 yılHoş gördük başkan sürünüyoz nolcak 😂😂
- +1 yıl
Var mı bir gelişme daha iyisindir inşallah 😅😅
Soran+1 yılİyimm iyim sende 4 dene serum ye Ateş edersin yeminle 😂😂🔫
- +1 yıl
Ooo sağlam doping almışsın tüm bunlardan sonra başının ağrısı geçti mi bari 😂😂😂
Soran+1 yılHay ben o baş ağrısının varya bok yoluna götürüyodu beni 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılGözümü bir açtım varya Ablam karşımda 3 tane doktor başımda oldum heralde yıkıyorlar mi nabıyolar ya dedim 😂😂😂
Soran+1 yılSana nası bişey olmadı ben hala şoktayım nası bir bünye var sende sormasayip 😂😂😂
- +1 yıl
Laannn yaaa 😂😂😂 kanka ben bir yokladım ama yoğurdu hiç açmamıştım baktım tarihi geçeli 10 gün olmuş tadına baktım ufaktan baktım tadında da bozulma yok ona dayanarak yedim 😂😂
Soran+1 yılZıkkım yiyeydin tadına bakmışda beğenmiş yemiş yoğurtçu seni 😂😂😂
- +1 yıl
Sana kim dedi 8 tane ilaç iç diye insan düşünür 😅😂😂
Soran+1 yılO deyil benim hatun nası kafayı yedi duyunca baktım koşa koşa hastaneyi ayağa kaldırmış arada bir böyle yapak la iymiş hoşuma gitti 😂😂😂
- +1 yıl
Bak o konuda haklısın böyle iyi oluyor arada bende ufak bir hasta olsam benimki 7/24 başımda 😂😂😂
Soran+1 yılYoksa bakacakları yok valla elleme çok iyi oldu bunu öğrendiğim yandın hatun sen diyom gülüyo garibim nası korktuysa dabbeden çıkmışa döndü garının fabrika ayarlarıyla oynadık iymi😂😂😂😂
- +1 yıl
Olsun olsun bişey olmaz. Değere binmek için ille bişey olacak bize yoksa bakacakları yok 😂😂
Soran+1 yılAynen valla kadın milleti de çok sıkıntılı ha pimi çekilmiş bomba gibiler patladımı sıçtın yardır kaç kaçabiliyosan😂😂😂😂
- +1 yıl
Hiç çabalama kaçma şansımız sıfır otur kaderine razı ol 😂😂😂
Soran+1 yılNası bir kafada yaşıyolar hastanede yatıyom gelmiş aşkım sen beni aldatıyon mu diyo he dedim gel sedyenin altına sakladım zaten karıyı diyom ciddi ciddi bakıyo yala 😂😂😂 onların kafayı yaşayamadım bir 😂😂😂
- +1 yıl
Onlar bir konu düşünürken transa giriyorlar başka sem gel cebime sakladkm desen cebinede bakardı 😂😂😂 benim ki de gexe rüyasında onu aldattığımı görüp sabahın dördünde arayıp öldürürüm seni diye başlıyor 😂😂😂
Soran+1 yılAhahah ulann varya 😂😂😂
- +1 yıl
Öylr kanka 😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
8Cevap
Yuh toplam kac mg oluyor bu. Ben 1 gunde 1600 mg lik alinca migdeme kramplar giriyordu
015 Yorumla
Soran+1 yıl6 tanesini 250 den hesapla 3 tanesinin kaç mg olduğunu bilmiyom
Soran+1 yılBiri diyo bişey olmaz biri diyo kus napcam ben allahım yarabbim ya
Soran+1 yılYok valla bişey geçirmedim aşırı derecede başım agrıyodu bende geçsin diye ne bulduysam agzıma attım işte sonradan Dank etti hastaneye gidemiyom iğne konusunda biraz sıkıntı var diye sonuç bu
Soran+1 yıl3 saat geçti ateş var şu an baya mide bulantısı da var
- +1 yıl
Kusmaya calis. Parmagini sok bogazina bsy yap. Eczanede haplar satiliyor. Yüzde yüz kömur mü ne oluyor. Onlar kusmani sagliyor. Vucudun kaldiramiyor okadar miktaro belli ki. Migden de kurtulmak istiyor. Bu yüzden bulanti var. Ben ac karnima 1 tane hap alinca boyle oluyorum. Kusunca rahatliyorum
Soran+1 yılBu satte eczaneyemi gidim şimdi
Soran+1 yılYok hastane olmaz kimi arayım da herkez yatıyo mübarek 6. cı rüyasını görüyolardır dinine imanıma😂😯
Soran+1 yılParmak marmak sokamam ölmedimm çok şükürr 😂😂
Soran+1 yılTamam yav oldu bikere bida şurup bile içmem 4 serumdan sonra valla 😂😂
yok olmaz arkadaşım dişi ağrıo die 7 tane içti hala yaşıo :D
023 Yorumla
Soran+1 yılVallamı diyon benim 9 oldu bu ne içmiş o arkadaş biliyonmuu
Soran+1 yılValla 6 apranaks 250 mg 3 majesik mi ne ondan içtim ecelimi bekliyom :)
Soran+1 yılBaşım agrıyodu bende geçsin diye ne bulduysm agzıma attım hastaneye gidemiyom iğneden dolayı sıkıntı var diye biraz sonuç bu oldu iştee
Soran+1 yılİnşallahh
Soran+1 yılNe kızıyon be başım çok agrıyo napim nası azarlıyo
Soran+1 yılAzarladın valla ölürsem vicdan azabı olur bak
Soran+1 yılAllah razı olsun dövseydin daha etkili olurdu 😯😂😂
Soran+1 yılAllahım trip atıyo gurban olduğum haklısın sen tamam benim suçum herşey 😯😯
Soran+1 yılTutun beni ölüyomm :)
Soran+1 yılAllah razı olsun ya sağol :)
Soran+1 yılOlmazmıı ayıp ediyonn
Saçmalamışsın yahu... O 3 majezik seni öldürürse görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılÖlmedim yahu sürünüyom o başka 😂🙈🙈
+1 yılOlabilir galiba vucuduna zarar verebilir doktor ra git hemen
05 Yorumla
Soran+1 yılDoktor olmazda kaç saat içinde etki gösterir
- +1 yıl
Defol git beni deli etme hadi kalk git sağlık önemli bekletmeye gelmez hadi git acil le
Soran+1 yılOlmaz hastane 6 oldu şimdi 3 apranaks 3 majesik
- +1 yıl
Acil le git kötü bir şey olabilir beyinsiz seni öldürse daha iyi yatalak olabilirsin belki de
Soran+1 yılKaç dakka içinde etki gösterir
+1 yılmiden ağrımaya başlar birazdan böbreklerine ciddi zarar verir en azından mide korucuyu almalıydın
00 Yorumla
+1 yılOlmaz rahat ol dişim agrıyınca 5 maje atıyom daha ölmedim
00 Yorumla
1 yılNe abartmislar ya yorumlarda yaaa
Ben 60 tane majezik üst üste ictim. Bir sey olmadi.
00 Yorumla
+1 yılGeliriz kanka cenazene.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm cenaze yok şuanlık😯
Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. amacın neydı bunu yaparak?
06 Yorumla
Soran+1 yılBaş agrısını kesmekti :)
Soran+1 yılYetmedi valla 🙈
Soran+1 yılGittim gittim zamanla atcakmış vücut zehiri 4 tane serum yedik yav bişey olmaz bu satten sonra 😂😂
- 1 yıl
Ben 60 tane üst üste attım bişi olmadı.
hadi ordan git ambulans cagir ya Mal mi ne
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmaz bak döv çok daha etkili olur :)
+1 yılYine geliriz cenazene.
00 YorumlaMideni deleceksin galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkez başka bişey dıyo ama kaç dakka içinde etki gösterir bilginiz varmı? 1 saate yakın oldu içeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılMide kanaması geçirirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç dakka içinde olur bu olay?
+1 yılolmaz..
ben majezik i 4 tane birden atıyorum..00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn fazla zehirlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOn apranax hakkın daha var tepe tepe kullan
00 Yorumla
+1 yılGeçtimi ağrın
01 Yorumla
Soran+1 yılHastanelik olunca geçti :)
İntihar mı ettin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok allah korusun çok agrım vardı ard arda 8 i buldu içtigim ağrı kesici hastaneye gidemiyom iğneden dolayı sıkıntı varda az :) sonra başa bu geldi bir danışıym dedim arkadaşlara bişey olur mu diye danışmaz olaydım öldürdüler birazdan gömerler heralde :)
Sağlık konusunda 401 cevap paylaştı. Ooo acılara son
03 Yorumla
Soran+1 yılNe acısı kardeşş😯😯
- +1 yıl
Aklıma bu karikatür geldi
2.bp.blogspot.com/.../...+karikatur-izdirabini.jpg
Soran+1 yılTövbe tövbe
+1 yılBir sey olmaz
00 Yorumla
+1 yılçok olsa ölürsün
00 YorumlaBisey olmaz
00 Yorumla