Güzel bir güne zinde başlamak için siz neler yaparsınız?

Şu benceyi inceler misiniz?
www.kizlarsoruyor.com/.../a101103-gune-pozitif-mutlu-olarak-baslamaniz-icin-gereken-6-basit-hareket
besmele çekerim
Güne iyi başlayacağım zamanlar geride kaldı. Uzun bir süredir "bugün de ölmedim" diye kalkıyordum birkaç gündür bitti o da
Sütlü türk kahvesi
Birkaç sırt kütürdertme hareketi
İşte bu <3
Sütlü türk kahvesi abla harika :D
Cevap
13Cevap
Çok güzel bir soru sormuşsun, bu soruna cevap olarak bir Bence yazdım, buradan ulaşabilirsin :)
www.kizlarsoruyor.com/.../a105201-gune-daha-zinde-uyanmak-icin-neler-yapmaliyiz
Hareketli bir müzik ile güne başlayıp, tüm günümü enerjik bir şekilde geçirebilirim. Uyumamış olsam bile. Bunların yanı sıra dışarıya çıkıp bir 15 dakika hava almak, yürümek de gün boyunca insanı zinde tutuyor.
Sabah namazı , ardına yürüyüş sonra güzel bir kahvaltı üstüne müzik eşliğinde sade türk kahvem ve çay keyfim..
Ben gittim önce benim depoyu boşalttım rahatladım bedenimin ısısı artışa geçti :D Sıcaklığa adapte olmaya çalışıyorum :D
Güne teşekkür ederek başlamak kesinlikle. "Bugüne uyandığım için teşekkür ederim, sağlığım için teşekkür ederim, hayatıma girerek bana mutluluk veren herkes için teşekkür ederim..." gibi.
Yatagimin üstünde duvarin ustune yapistirdigim panoya genclige hitabeyi raptiyeledim her gün okuyorum güne gayet iyi başlıyorum ve minnet duyuyorum 😍
Mutlu bir telefonla ya da msjla uyanmam lazım hava mükemmel olmalı erken kalkmalı filannn geç uyanmak depresif ruh Hali yapıyor
Gözünü açtığın anki duruma bağlı Yarabbi sana hamdolsun demek var bune ya bu saatte kalkılır mı demek var
guzel kahvalti ve 5 dk lik esneme hareketleri gune baslamak icin en iyisi.
Süzme yoğurtlu patates kızartması ve köy domatesi ♡
Ayy fotoğraftaki gibi başlayacağım günlerin hayalini kuruyorum 😌💙
Sağlam bir kahvaltının ardından nescafe gold umu içerim
Guzel Kahvalti ve positive dusunceler is ve isteklerimle ilgili, gune erken baslamak, istedigim biseyi o gun yapicagma soz vermek sabah uyandigimda
Uykumu aldiysam guzeldir bence
Güzel bir kahvalti yeter
Sağ tarafımdan kalkarım
Yatmaya devam ederek. :)
Güne güzel baslayamiyorum. Uykuyu seviyorum
Güne gülümseyerek uyanmak ilk yaptığım şey.
Uyanmamaya calismak :
Sabah karanlıkta kalkıp çalışmakla
Müzik ve güzel bir kahvaltı
Çay kahve ve müzik
gece guzel uyumak lazım
Güzel bir kahvaltı ve pozitif hissetmem yeterli
Alarmı ertelerim.
Kahve içerim
Gec uyanirim
namaz kilarim :)
güzel uyanırım
Osbir çekerek 😊