Yirmilik dişim ağrıyor hap yutma fobim var Majezik i eritmek de zararlıymış, çekildikten sonra nasıl dayanıcam bakalım ağrıya😓Böyle fobisi olan var mı?
panalgine içebilirsin. bana dua edeceksin novalgin vermidon parol bunlar falan değil panalgine alın hemen midenizede zararı olmaz. ağrıda hemen geçecektir. apranax fort majezik bunlar ağrıyı geçirmediği gibi midede tahribatada yol açar. hemen bir tane veya 2 tablet panalgine için. sonuçta yutması basit bir ağrı kesici yoksa çok çekersiniz. hemende gidin bir doktora çaresine baktırın.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim^^ Panalgine i suda eritip içsem sorun olurmu ki, çok az suyla
panalgine içinde kafein bulunan nadir ağrı kesicilerden.1 tane değilde ağrı şiddetliyse hatta yerinde duramayacak kadarsa 2 tane alın. korkmayın mideye falan hiç bir zararı olmayacaktır.
ben çok çektim dişlerimden acilde morfin yapılırdı diş dibime yinede ağlaya ağlaya eve zor dönerdim. en son diş hekimi bir hoca tabağa buzları doldurup. tek tek buzları elime verip emmemi istemişti. buzu ağzınıza alıp emdiğinizde en şiddetli diş ağrısı bile hemen diner. bu arada sürekli ağızda buz bittikçe buz takviyesi yapılmalı. buzun dünyada kesemeyeci hiç bir ağrı yoktur. korkmayın evde panalgine bile yoksa buldurun. en basit öyle çözersiniz
ben bir gün akşama kadar 9 adet apranax fort içmiştim. ağrı dinmemişti. ertesi günde hep karnımı tutmuştum. inanın ilacın midemde açtığı ağrıdan bile haberim yoktu. bence basit olan panalgineyi deneyin bana teşekkür edeceksiniz.
valla kıvranıyodum ertesi gün karnımı tutarak üstelik dinmeyen diş ağrımla beraber. en kolay panalgine ile çözersin kardeşim. ilk etapta bu ilaçla çözmeye çalış dediğim gibi majezik apranax fort bunlar daha sonraki süreç. ben gerçi bu ilaçların panalgine kadar etki yapacağınızda zannetmiyorum. çok fazla içtiğinde ertesi gün karnını tutarak gezersin.
kulaktan dolma bilgilerle yola çıkma. yok dişonal mış yok dişe rakı basmakmış. yok dişin dibine ilaç koymakmış. öyle ağrı geçtiyse geçeceği varmıştır da geçmiştir. hiç bir şeye inanma. öncelikle dişinde apse olmadan ağrı olmaz. antibiyotik tedavisi daha önemli fakat şimdi sen ağrıdan kurtulmak istiyosan dediğim gibi ilaç kullanmalısın.
yok ama sana tavsiyem olsun majeziki ağrıyan dişin üstüne koy bastır dişinle yani ısır hep ağzının içinde erisin o ilaç dişine zaten akacaktır öyle öyle geçer biraz acı olacak ağzın ama onuda söyliim
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler görüş için^^ o da bir nevi suda eritmek gibi olmuyor mu yani biryer de zararlı diye okumuştum ama
Ben de sürüp içemem küçüklüğümden beri. hep midemi bulandirmistir. Bak hap içebilmek icin hapı dilinin biraz gerisine koy ve sanki o orda yokmuş gibi suyu içmeye odaklan. Böyle kolay olur. Ben büyük hapları yutmaya boyle alistim
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler^^ Boğazıma takılacak diye korkuyorum tadından değil ama o da kötü yani tadından mide bulantısı
En İyi Cevaplar