Bir süredir üst bacağımda olan bu şey önceleri küçücük bir şeydi ellemedim ne olur ne olmaz diye fakat şimdi kocaman oldu ve etrafı kahverengimsileşti. Bunun ne olduğunu bilen var mı doktora gitmeli miyim sizin başınıza geldiyse paylaşırsanız sevinirim.🙁
Kan toplamis olabilir bence hic ellememelisin bende de bunun 3 kat buyugu bisey cikmisti baya korktum sonra sisliginden rahatsiz olup igneyle deldim ordaki derim burusmus carsaf gibi kaldi.. keske dokunmasaydim. kac sene oldu izi duruyor hala.. doktorlar hemen alalaim falan muhabbetine giriyorlar bence bekle bir sure belki gecer
ulan sitenin erkekleri çok haklı ha, hepimiz kıllıyız da haberimiz yok ajajaja siteyi bir terk edebilsek kıl mıl kalmıcakta işte ajajaaj pc başında ağ bağladık mk akakakaka
Temizliginizi ne ile yapiyorsunuz ve giydiginiz bazi seylerde buna yol acabilir mikrop kaptirmissiniz sigil degil bu sigilin cikti yerler bellidir bayanlarda genital sigil mesela
Evet dokununca mesela geri o elinle dokundugun baska yerde virusu tureyebilir. Benzetimim bu tabi doktor daha iyi bilir belki bulasici degildir.. gorunmelisin cildiyeye
Hem büyüyor hem yayılıyor. Sebebini tam bilmiyorum ama artmaya başka bölgelerde de çıkıyor. Hatta bazıları patlıyo et parçası gibi bir şey çıkıyor. Yani doktora git sor bence.
En İyi Cevaplar