Arkadaşlar acil bilgi ihtiyacım var. Novuxol 30g pomad tanıkların için gerekli ama uretimi Türkiye de yok. Son kullanma tarihi 4 yıl geçmiş buzdolabında saklamistimm. ve yurt dışından alma imkanım hiç yok.

ciltten çok hızlı emilir kesinlikle kullanma zehirler deri hastalıklarına sebep olur
Ciddi misiniz teşekkür ederim sorunda buydu zehiri sonuçta zaten kullanım amacım deri iyileşmesi olacaktı aglayabilirim Türkiye de yok son bir yıldır uretimi durdurulmuş.
hangi çeşit olursa olsun tarihi geçmiş merhemler bu konuda en tehlikelisidir bir eczaneye giderek merhemi gösterip bir benzerini bulabilirsiniz aynı tedaviye yarayan
Haklisiniz fakat imkansız turkiyede uretimi bir yıl önce durdurulmuş kesinlikle muadili ya da yakın formu yok özel markalar da az benzeri var ama etken maddesi alkerjen benim için yurt dışında üretimi mevcut fakat kim bilir ne fiyatlar ile gelir farmakolojik bilgim iyidir fakat burada tikandim yoksa bu ilaç dışındaki tüm ilaclarim kontrol ede zamani gelince atarım ilk kez bunu bildiğim halde danışmak istedim
Sonuçta yemiyorsun kullan sürüyorsun bişey olmaz eczacılık okuyorum
Umarım
Hayır tabiki
Teşekkürler. Eminim hayır olduğuna ama tek ilaç bu muadili yok. bende bu yöntemle fikirlerinizi almak istedim.
Cevap
5Cevap
kullanmamanızı tavsiye ederim. içeriğindeki enzimler bozulmuştur. biyolojik aktiviteye neden olabilir.
Benim endisemde enzimler
ne amaçla kullanacaksanız hidrojen peroksitle dezenfekte edin ve bırakın. doktor ertesi gün size uygun merhemi verir.
Maalesef muadili yok. Kıbrıs ve Almanyadan geliyormuş elimdeki yanıklar eskar denilen köyü renkte tabaka oluştu onların soyulup yeni doku çıkması için tek ilaç bu sorunda burda tüm gün dolaştım yok bulamıyorum.
cildiye ye göründün mü? mutlaka sana başka bir ilaç önerir. bende önerebilirim ama doğru olmaz
Tabiki girundum cildiye plastik cerrahi uzmanı kalp damar cerrahisi uzmanı hepsiyle girustim günlerdir araştırıyorum turkiyede uretimi bir yıl önce durdurulmuş. Ancak yurtdışı uretimi mevcut çok yüksek fiyatlar eminim
Yakın özel satılan bir kaç ilaç buldum ama içerisinde alkerjen benim için madde var. Farmakolojik bilgim iyidir fakat burada tikandim
yurtdışında arkadaşlar var. yarın yazışırım. bulur getirtebilirsem sana haber veririm.
Gerçekten mi ama fiyatı ordan gelmesi mali açıdan külfetli olur benim sitesinden gelmem su anda mümkün görünmüyor. ama yinede bir sorarsanız belki annem yardımcı olur. biraz sıkıntı zamanda olduğum için kusura bakmayın sizin tasarrufunuzda bir konu değil ama aksi halde yanlış yönlendirmiş olurum yinede çok teşekkür ederim.
yarın haberleşelim hocam. sağlık bu ihmale gelmez.
4 yıldır merak edip eline alan olmamış mı o ilacı mk
Küfür etme deniz ben kronik ürtiker hastasiyim yirm i yıldır evde ilaçlarla dolu her an tıkanıp olabilirim kendi kendimi kurtariyorum ve bu ilaç uzun zamandır yaralar çıkmadığı için serin rafta beklettim hatam onemsemek
Teşekkürler biliyorum önemini ben yıllardır cekiyorum bu sıkıntıyı bu ilaç orda kaldigsa acil servis atropin adrenalin neyse bu ilacta benim hayat kurtaranim
kullansanda etki etmez bende bir krem kullanmıştım tarihi geçen sürdüm bir işe yaramadı
Zarar vermeyeceğini bilsem deneydcegim
4 yil cok ya baya gecmis uzerinden kullanma sen bunu
Bende öyle düşünüyorum
Kullanma iş yaramaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar